Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

Την επιβολή τέλους 1 τοις χιλίοις στις αναλήψεις τραπεζικών καταθέσεων εξετάζει η κυβέρνηση... Έγιναν τόσο γρήγορα τραπεζοϋπάλληλοι της τρόικας; Αυτό δεν είναι φόρος στις καταθέσεις, αλλά νέος φόρος στους μισθούς και στις συντάξεις!

Επιβολή τέλους 1 τοις χιλίοις στις αναλήψεις
Την επιβολή τέλους 1 τοις χιλίοις στις αναλήψεις τραπεζικών καταθέσεων εξετάζει η κυβέρνηση ως εναλλακτικό μέτρο τόνωσης των εσόδων, αλλά και ως δημοσιονομικό ισοδύναμο στα μέτρα που απορρίπτει η τρόικα
Μέσω αυτής της πρακτικής προβλέπεται πως το Δημόσιο μπορεί να εισπράξει σε ετήσια βάση έως και 180 εκατ. ευρώ.
]Το τέλος ανάληψης καταθέσεων θα επιβάλλεται από το πρώτο ευρώ (0,001 ευρώ η επιβάρυνση) και θα παρακρατείται τόσο κατά τις συναλλαγές στο γκισέ της τράπεζας, όσο και στις... συναλλαγές που διεκπεραιώνονται μέσω ΑΤΜ και ηλεκτρονικής τραπεζικής (phone banking, web banking, κ.α.).
Σύμφωνα με τη λογική του μέτρου, σε 1.000 ευρώ ανάληψης, ανεξαρτήτως συναλλαγής, είτε για μισθοδοσία, είτε για εμπορικό σκοπό, θα επιβάλλεται παρακράτηση 1 ευρώ. Σε κάθε 100 ευρώ ανάληψης το τέλος θα είναι 0,10 ευρώ, για 10.000 ευρώ θα παρακρατούνται 10 ευρώ, για 100.000 ευρώ το τέλος θα είναι 100 ευρώ και για 1 εκατ. ευρώ, η επιβάρυνση θα είναι 1.000 ευρώ.
Η ρύθμιση αυτή θα ισχύει μόνο στην ανάλυψη και όχι στη κατάθεση χρημάτων στις τράπεζες.
Επίσης, καθώς για τις συναλλαγές που ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ το τέλος ανάληψης καταθέσεων λειτουργεί ως «χαράτσι» εξετάζεται είτε να υπάρξει πλαφόν στο ποσό πάνω από το οποίο θα εφαρμόζεται το τέλος, ή περιορισμός στις συναλλαγές που αυτό αφορά (συναλλαγές δημοσίου, ενδοτραπεζικές συναλλαγές, επενδύσεις, κ.α..)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλές οι ... προσπάθειες σας ! Αλλά αυτό ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ! Λίγοι και Μετρημένοι έχουν κατανοήσει τόσο τον Κάρολο όσο και τον Βλαδίμηρο, και υπάρχει λόγος γιατί αυτοί είναι Λίγοι και Μετρημένοι ! Διότι εάν δεν κατανοήσεις το Είναι και το Γίγνεσθαι, εάν δεν κατανοήσεις τον Πυρήνα της Ανθρώπινης Υπαρξης, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ και ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ, τότε ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβεις και να κατανοήσεις ΟΥΤΕ τον Μαρξ, Λένιν, ΟΥΤΕ τον Σπάρτακο, ΟΥΤΕ το 1789, ΟΥΤΕ το 1821, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝ(Α/Ω)-ΣΤΑΣΗ {επάνω=απάνω=επίρρημα} ΣΤΗΝ ΖΩΗ {Κοινωνικοπολιτικά, και όχι μόνο} και στην ... ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ !!!

Σίγουρα θα έχεται διαβάσει, όπως και χιλιάδες εκατομμύρια κόσμος, το "Κράτος και Επανάσταση" του Βλαδίμηρου, ... εεεε καί ;;; Την ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ - ανέκαθεν !!!


Γιαυτό λοιπόν διαβάζουμαι το ... κάτωθεν με ... ταπεινή ευλάβεια !!!

Αυτός ο "ΜΑΥΡΟΣ", έτσι τον αποκαλούσαν τον Κάρολο (πηγάζει από τον "Σκοτεινό" όπως αποκαλούσαν τον Εφέσιο !!!), έπαιζε την Ελληνική Φιλοσοφία στα δάκτυλα του όπως παίζουν σήμερα οι Μαχαλόμαγκες το μπεγλέρι τους !!! Γιαυτό Ερμήνευσε με Ελληνική ΦυσικοΜαθηματικήΦιλοσοφία ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ! Και ΥΣΤΕΡΑ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ τον ΑΛΛΟΝ που και Αυτός είτανε ΠΟΤΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΡΧΑΙΑ" Ελληνική Φιλοσοφία (όλους τους ... δρόμους και υφές της !!) Τον Βλαδίμηρο !! Το ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ (οι ΕΛΛΗΝΕΣ) το βλέπουμαι ... ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ - στο Τίποτες και Πουθενά !!!!

Μια Απλή ... Απόλυτη ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΝΑΙ η κάτωθεν !!!


Alea iacta est ! ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΙ ΦΕΡΑΝ !!!

«Κριτήριο της κάθε κίνησής μας είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και το ευρώ»,

Οποιος και Οποιοι, κόμματα ή πρόσωπα ασπάζονται την άνωθεν φράση, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ! ΕΙΝΑΙ και είτανε οι "γραβατομένοι" ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ κ. ΕΘΝΟΥΣ ! Προδίδουν το πραγματικό τους ρόλο και τί είδος κάλυμμα έχουν !! Τους καλλύπτουν οι Δυνάστες του Ελληνικου Λαού, ανέκαθεν και διαχρονικά ! Αυτοί οι "Ελληνες" είναι τόσο ΔΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΣΟ είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΥΜΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ! Δεν μιλάμαι για "κόκκινες γραμμές", "τεθλασμένες γραμμές και καμπύλες" !! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΒΗ ΤΩΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ - ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ !!! Διότι ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ! Από ΕΜΑΣ περιμένουν την Λύτρωση τους, αλλοίως θα ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΑΣ, τόσο σαν Χώρα όσο και σαν Εθνος !! Και για να τελειώνουμαι, η φράση "η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνειη", ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΑΣΗ που υπήρξε !!! Διότι είτανε ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΗ και ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ από το "1821" !!! Και εάν η @ΔΕΞΙΑ@ {θυμάσται το ΣκατοΧρονοντούλαπο ;;;;} έθαψε την Ελλάδα, την Χώρα μας, την Πατρίδα μας, ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ - ΝΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ, θα έρθει η @ΑΡΙΣΤΕΡΑ@ να βάλει την ταφόπλακα ;; την ταφόπετρα ;; ΝΑΙ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ, ΤΗΝ ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ ;;;;;;;; ΟΧΙ !!! Οι ΝΕΚΡΟΙ, ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΕΣ που δώσαν την ΖΩΗ ΤΟΥΣ για ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, για ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, και ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της ΧΩΡΑΣ και του ΓΕΝΝΟΥΣ από την εποχή του Θεμιστοκλή, Μιλτιάδη, Λεωνίδα έως το 1940-1949, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ - Μέλλω !!!

ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΤΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ !!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΟΛΕΣ (Ο-Λ-Ε-Σ) ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!! Η Ελληνική Αριστερά, ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΟΛΟΣ, αυτός ο Υπέρωχος Λαός των Ελλήνων που έθεσε και έδωσε ΟΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, που ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΠΟ την πρώτη "Αριστερη" Κυβέρνηση ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!! ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ !!! Κύριοι ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΑΙ ΧΑΛΚΕΟΙ (Κάλβος: Οσοι το Χάλκεον χέρι βαρύ του ΦΟΒΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ..... !!!!!) !!!!

Vae victis !

Fortes fortuna adiuvat !!

Veni, vidi, vici !!!


ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ !!!!!