Τρίτη, 14 Απριλίου 2015

Η Αντίσταση στην Υεμένη κατόρθωσε να πάρει τα όπλα που έριχνε με αλεξίπτωτα η Σαουδική Αραβία για τους τζιχαντιστές!

Η υποκρισία της δύσης και των ιμπεριαλιστών δεν έχει όρια και υποστηρίζεται από ΟΛΑ τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ!
Στην πορεία των ιησουιτών στο Παρίσι, με τον υποκριτικό τίτλο «Je suis Charlie», η Σαουδική Αραβία υπόγραψε ένα τεράστιο συμβόλαιο αγορά όπλων τελευταίας τεχνολογίας από τη Γαλλία (τον σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ) και μάλιστα άμεσης παράδοσης!
Χθες, η Σαουδική Αραβία, στη διάρκεια των φονικών βομβαρδισμών γενοκτονίας του λαού της Υεμένης, έριξε με...
αλεξίπτωτα χιλιάδες όπλα και πολεμοφόδια σε θύλακες τζιχαντιστών (αυτών για τους οποίους διαδήλωναν όλοι μαζί στο Παρίσι), που έχει αναπτύξει στο εσωτερικό της Υεμένης, όπως ακριβώς στη Συρία και το Ιράκ..
Οι ρίψεις έγιναν στην επαρχία Lahij, νοτιοδυτικά της χώρας και το πολεμικό υλικό έπεσε στα χέρια των μαχητών Ansarullah, που υπερασπίζονται την πατρίδα τους από την συντονισμένη επίθεση της Σαουδικής Αραβίας με την υποστήριξη των δολοφόνων της ναζιστικής Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Τουρκίας και του Ισραήλ.
Στην πατρίδα μας, για εκείνη την υποκριτική πορεία στο Παρίσι και για τον ρόλο του μοναρχικού δικτατορικού καθεστώτος της Σαουδικής Αραβίας, μόνον έναν έλληνας δημοσιογράφος -Νίκος Μπογιόπουλος- είχε κάνει συγκεκριμένη αναφορά, κι αξίζει να την θυμηθούμε:
Η Σαουδική Αραβία, ο πιο πιστός σύμμαχος των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή, η χώρα που χρηματοδοτεί και στηρίζει την ισλαμική τρομοκρατία από την εποχή της... δημιουργίας των μουτζαχεντίν με το ίδιο πάθος που στηρίζει την… «ελευθεροτυπία», στην διαδήλωση που έγινε την Κυριακή στο Παρίσι με σύνθημα «Je suis Charlie», εκπροσωπήθηκε από το νούμερο 2 της διπλωματίας της… (Επιτέλους, ένας έλληνας δημοσιογράφος που ξεσκεπάζει τους φονιάδες των λαών... που έκαναν "πορεία" στο Παρίσι, δήθεν για την "ειρήνη"!)

Περισσότερα για την επίθεση εναντίον της Υεμένης: ΕΔΩ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: