Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Με τέτοιους "αριστερούς"... τύφλα να 'χουν οι δεξιοί! Η Βαλαβάνη κάλεσε τους φτωχούς να πράξουν το "πατριωτικό" τους καθήκον... Κι αυτή έχει τα λεφτά της στο εξωτερικό σαν τον Χαρδούβελη... Προχτές η "αριστερή" Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ΙΔΙΩΤΙΚΗ κλινική! ...και παραμένει υπουργός!

Σχετικά

Δημήτρης Βαρνάβας: Να ιδιωτεύσουν όσοι υπουργοί δεν εμπιστεύονται το δημόσιο σύστημα Υγείας!...και το χώσιμο από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρη Βαρνάβα:
Την επιλογή της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομικών Νάντιας Βαλαβάνη να νοσηλευθεί σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας και όχι σε νοσοκομείο του ΕΣΥ καυτηριάζει την Τετάρτη 11 Μαρτίου με γραπτή δήλωση στο ygeianet.gr ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) Δημήτρης Βαρνάβας:
"Η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών κ. Βαλαβάνη κάλεσε πριν δύο εβδομάδες τους πολίτες να πράξουν το πατριωτικό τους καθήκον, καταβάλλοντας την...
τελευταία δόση του ΕΝΦΙΑ. Υπερβολική ηθικολογία σε μία σωστή και αναγκαία προτροπή, θα μπορούσαν να πουν ορισμένοι. Προχτές η κυρία Βαλαβάνη αρρώστησε και επέλεξε να νοσηλευτεί σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο. Εκτός της ευχής να αναρρώσει οφείλουμε να της υπενθυμίσουμε πως δικό της «πατριωτικό καθήκον» είναι να εμπιστεύεται το δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας. Ανάλογης ηθικής τάξης ζήτημα προκύπτει για όσα κυβερνητικά στελέχη διατηρούν καταθέσεις σε ξένες τράπεζες, τις οποίες οφείλουν να επαναπατρίσουν αυτοστιγμεί. Δημόσια πρόσωπα που δεν εμπιστεύονται θεσμούς και υπηρεσίες τις οποίες κάνει χρήση ο ελληνικός λαός έχουν μια και μόνη επιλογή: να ιδιωτεύσουν...".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: