Κυριακή, 1 Φεβρουαρίου 2015

Ο εμετικός αληταράς, ο νεοταξίτης Θεοχάρης, που προστάτευσαν μέχρι τέλους οι ξεφτιλισμένοι δικαστές, πάλι συκοφαντεί την χώρα του στο εξωτερικό! Ως πότε αυτό το γερμανοτσογλάνι θα προκαλεί τον ελληνικό Λαό;

Υπάρχει μεγαλύτερη απειλή για το δημοκρατικό πολίτευμα από τέτοιους εγκληματίες; Ως πότε ατιμώρητος;
Αυτός ο αληταράς του κοινού ποινικού εγκλήματος, που δεν τόλμησε ούτε ένας δικαστής να πράξει ότι επιβάλουν οι νόμοι και το Σύνταγμα, αποτελεί κίνδυνο για το δημοκρατικό πολίτευμα!
Στις εκλογές όχι απλά απείλησε, αλλά έκανε χρήση προσωπικών δεδομένων: 
Ενδεικτικά:
Περισσότερα για τον εγκληματία που ακόμη προστατεύουν οι δικαστές: ΕΔΩ

Από "olympia"


Ο άνθρωπος που έστελνε στα κάτεργα φτωχούς και άφηνε τους ντόπιους και ξένους μεγαλοαπατεώνες ασύδοτους, έχει το θράσος να μιλά για απειλές!
ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;
Οι Αγιάννηδες;
Μιλώντας στην...
εφημερίδα Telegraph, o νυν βουλευτής του Ποταμιού, αποκάλυψε, ότι το γραφείο του δεχόταν τηλεφωνικές απειλές, όπως για παράδειγμα, «πείτε του ότι κοστίζει μόνο 5.000 ευρώ να του σπάσουν τα πόδια», ενώ του είχαν αποσταλεί και απειλητικές επιστολές.
Ως εκ τούτου ο Θεοχάρης κυκλοφορούσε με αστυνομική προστασία, κάτι που κάνει, όπως είπε, ακόμα και σήμερα. Εκνευρισμένος από τις απειλές, αλλά και εβρισκόμενος υπό διαρκή πολιτική πίεση για να μην κυνηγήσει τους διαπλεκόμενους , ο Χάρης Θεοχάρης παραιτήθηκε, μόλις 17 μήνες μετά την ανάληψη της θέσης του, που ήταν πενταετούς διάρκειας.
Ο πλέον νεοεκλεγείς με το Ποτάμι βουλευτής, σύμφωνα με το δημοσίευμα, προειδοποιεί ότι η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να βάλει τάξη στα φορολογικά της, αν φοροεισπράκτορες όπως αυτός, θα βρίσκονται υπό πολιτική πίεση.
- Περισσότερα για το νεοταξικό μνημονιακό έκτρωμα: ΕΔΩ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: