Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014

Ψαριανός... Τατσόπουλος... στερημένοι σεξουαλικά και ουσιαστικά πισωγλέντηδες... το παίζουν αρσενικά με το παλτό της Μακρή! Αυτό είναι το "πολιτικό" επίπεδο στο μπουρδέλο της κατοχικής βουλής!

Ερωτηματικά και πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσαν οι φωτογραφίες, απο τη χθεσινή ψηφοφορία, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Ψαριανό, τον Πέτρο Τατσόπουλο και το... παλτό της Ραχήλ Μακρή.
Στις φωτογραφίες απεικονίζεται ο Πέτρος Τατσόπουλος να περιφέρει το παλτό της Ραχήλ Μακρή γελώντας μαζί με τους... συναδέλφους, ανεξάρτητους βουλευτές όπως ο Μάρκος Μπόλαρης, ο Σπύρος Λυκούδης και Γρηγόρης Ψαριανός.
Κανείς δεν γνωρίζει πού ακριβώς είναι το αστείο, ωστόσο στη συνέχεια ο Γρηγόρης Ψαριανός φαίνεται να σκύβει και να… μυρίζει (!) το παλτό της Ραχήλ Μακρή, κάτι που προκαλεί και πάλι γέλια μέχρι δακρύων στο πηγαδάκι…
Το περιστατικό σχολιάστηκε εκτενώς στα social media με δηκτικά σχόλια για τους βουλευτές, πρωταγωνιστές του περιστατικού.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: