Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

“Πρόεδρε της Ελλάδας”! Ειδικά στην Θεσσαλονίκη έτσι πρέπει να φώναζαν. Ο Βιλδιρίδης και η παρέα του…


“Πρόεδρε της Ελλάδας” !

Ειδικά στην Θεσσαλονίκη έτσι πρέπει να φώναζαν.
Ο Βιλδιρίδης και η παρέα του…
Όλη η Θεσσαλονίκη ξέρει τα χάλια του χοντρού.
Για αυτό τα τελευταία χρόνια πάντα την απέφευγε.
Ο ιδανικός πρόεδρος ….για τους Σοφούς της Σιών.
Αυτά που προβλέπουν τα...
Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών.
Δέκατο Πρωτόκολλο: “…Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των Προέδρων… Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον “Παναμά”. Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.”
Ποιος ξέρει τι “Παναμάδες” έχει ο χοντρός και τους ξέρουν οι σιωνιστές. Τα αφεντικά του και δανειστές μας.
Αυτοί που τους έδωσε τα δεκάδες δις ενός φτωχού λαού…
Σχόλιο Καίσαρας

Εδώ φαίνεται το επίπεδο αυτή την εποχή της πολιτικής συνείδησης του πολυψεκασμένου από την κακοήθη τηλεπροπαγάνδα ελληνικού λαού. Ο μικρός κωστάκης χειρίστηκε κάκιστα τα ζητήματα που τώρα μας εξοντώνουν και τότε μας έκαιγαν (…)
Υποσχέθηκε Κάθαρση στα αίσχη του Σημίτη, απόκατάσταση του κύρους τους ελληνικού κράτους κι έκανε πίσω παντού. Πέραν των άλλων κατέδειξε σαφώς ποιά είναι η πολιτική του βούληση παρέχοντας τα πρώτα 28 δις “εγγυήσεις” σε τραπεζική καταβόθρα και παραδίδοντας τη  σκυτάλη πρόωρα στον εκτελεστή “Γιώργος”.
Σημ. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει 10 πρωτόκολο της Σιών κι αν λέει κάτι για Προεδρική Δημιοκρατία που θα μαρτυρήσει τους έλληνες. Πάντως φαίνεται ότι εκεί το πάνε με την αναθεώρηση του Συντάγματος, η οποία θα επικυρώσει ότι η Ελλάδα “άλλαξε χέρια”...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: