Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Μετά το εβραϊκό κογκρέσο και το σκληρό νεοφιλελεύθερο λόμπυ στις ΗΠΑ, η επιλογή υποψηφίων σύμφωνα με τις υποδείξεις των σιωνιστών, το Κόμο και τη λίστα Μπίλντεμπεργκ (βλεπε Σπινέλλι) στην Ιταλία... το κερασάκι στην τούρτα! Να που ο πάπας, μετά τη συνάντησή του με τον εγκληματία πολέμου Πέρες... θα συναντηθεί με τον Τσίπρα... Bέβαια, στην "Αυγούλα" ξεχνάνε ότι πρώτος αριστερός ηγέτης με τον πάπα ήταν ο Φάουστο Μπερτινότι, ΓΓ τους αδελφού κόμματος "Κομμουνιστική Επανίδρυση", που μετά την πολυθρόνα του προέδρου της ιταλικής Γερουσίας το έκανε πιο δεξιό κι από τον Μπερλουσκόνι, αλλά κι ο Νταλέμα, ΓΓ του ΚΚΙ και κατόπιν πρωθυπουργός... Ρε Πριμηκήρη, μην τα κρύβεις, με την ελπίδα να είσαι βολευτής κι εσύ!

Kι εκεί στοην αυγούλα... πάρτε κι έναν Jorge Rafael Videla με τον "προοδευτικό" πάπα, όπως τον "προοδευτικό Ομπάμια!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας είναι εκφραστής των τοκογλύφων που σαπίζουν έναν ολόκληρο λαό....Αυτά τα ταξίδια δεν είναι τυχαία. Είναι ταξίδια που μας φανερώνουν τον πραγματικό Τσίπρα! Τον Τσίπρα που στην Ελλάδα της άγνοιας ντύνεται καρνάβαλος επαναστάτης.....και μοιράζει υποσχέσεις στο πόπολο.


Μεγάλη η ευθύνη των Ελλήνων αν γίνει Πρωθυπουργός!