Τρίτη, 24 Ιουνίου 2014

ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΣΟΔΩΝ Κα ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΩ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
2008 και ενώ η ΝΔ του Καραμανλή ψυχορραγεί, πολλά στελέχη του κόμματος -ανάμεσά τους και ο Θεσπρωτός Αντώνης Μπέζας- επενδύουν πολλά στη Ντόρα Μπακογιάννη που τη βλέπουν ως επόμενη αρχηγό. Τη συνόδευε διαρκώς και διοχέτευε στους πάντες ότι είναι ο άνθρωπός της στην Ήπειρο. Όμως είναι και ο πρώτος που την πούλησε μόλις είδε τη δυναμική του Αντώνη Σαμαρά.
ΝΑΙ, ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.
13/12/2013
Μία υπόθεση τεράστιας φοροδιαφυγής μεγαλοεφοπλιστή, που αγγίζει τα 115 εκατομμύρια ευρώ, παραμένει εδώ και χρόνια στο...
συρτάρι.
O καταγγέλλων Γ. Σαραντίδης πρώην αρχιλογιστής της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας Γουλανδρή, Γιώργος Σαραντίδης, κατήγγειλε στην εκπομπή «Ζούγκλα», με στοιχεία και ντοκουμέντα, τον Κώστα και Γιάννη Γουλανδρή, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, ανώτατους κρατικούς υπαλλήλους, για συγκάλυψη της συγκεκριμένης υπόθεσης.
Στο επίκεντρο του ρεπορτάζ βρίσκεται και ο νυν υφυπουργός Υγείας, Αντώνης Μπέζας, ο οποίος -σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα- αν και γνώριζε για τη φοροδιαφυγή από το 2008, όταν ήταν υφυπουργός Οικονομικών, δεν ασχολήθηκε, παρόλο που στο γραφείο του είχαν φτάσει δύο επιστολές με όλα τα στοιχεία.
28/12/2012
Στα 32 ονόματα πολιτικών που ήταν στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ περιλαμβάνεται το όνομα του Αντώνη Μπέζα βουλευτή Θεσπρωτίας και πρώην υφυπουργού Οικονομικών !!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ;
ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΖΑ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΗΤΑΝ Η Κα ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ !!!!!!!!!
Ανατρέχοντας στις εισηγήσεις που είχε κάνει κατά καιρούς η κ. Σαββαΐδου θα μπορούσε να σταθεί κανείς κατ' αρχήν στις ενστάσεις που είχε εγείρει το 2003 έναντι της δημοσιοποίησης καταλόγων φοροφυγάδων.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Το βασικό επιχείρημα της νέας ΓΓΔΕ ήταν ότι χωρίς να έχουν τελεσιδικήσει οι σχετικές υποθέσεις, η δημοσιοποίηση των ονομάτων είχε ως μόνο αποτέλεσμα τη διαπόμπευση, ενώ όσον αφορά στην αντίστοιχη διεθνή πρακτική, ο αντίλογος της κ. Σαββαΐδου ήταν ότι σε χώρες όπως η Γαλλία υπάρχει σχετικό αυστηρό πλαίσιο, το οποίο δεν υφίσταται στην Ελλάδα.
Η κ. Σαββαΐδου είχε ξιφουλκήσει, επίσης, κατά της επιβολής έκτακτων φόρων, ακόμα και σε περίοδο Μνημονίου. Μιλώντας το 2011 στο ετήσιο Φορολογικό Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου. Η νέα ΓΓΔΕ είχε σημειώσει ότι ο τρόπος επιβολής του νέου, τότε, Ειδικού Τέλους στα ακίνητα παραβιάζει τις αρχές τόσο της αναλογικότητας, όσο και της χρηστής διοίκησης. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΑΑΑΑΛΙΣΤΑ !!!!!!!!!!!
ΟΜΩΣ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑ.
Μεταφέρω από άρθρο της ie
Η κυρία Σαββαΐδου, με εξειδίκευση στα φορολογικά θέματα, είναι επιτυχημένη δικηγόρος, ερευνήτρια και έμπειρη επαγγελματίας, με μακρά σταδιοδρομία στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα. Είναι Δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγo και Senior Manager στην εταιρία «PwC-Ελλάς», επικεφαλής μιας ομάδας περίπου 100 δικηγόρων και φοροτεχνικών συμβούλων. Είναι, επίσης, Knowledge Manager όλης της εταιρείας, που στελεχώνεται από περίπου 900 υπαλλήλους.
Πηγή: Η Κατερίνα Σαββαΐδου είναι η νέα γενική γραμματέας δημοσίων εσόδων -Επιλογή Χαρδούβελη | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/160465#ixzz35V5DrcUP
«PwC-Ελλάς» ;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚΟΜΨΟ !!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΩΧ ΒΓΑΙΝΕΙ ......
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η «PwC-Ελλάς» ;
ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ pricewaterhouse ........... ΔΕΥΤΕΡΟ ΩΧ ... ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ....αλλά δεν πολυθυμάμαι......
ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ....
Οι προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων που προέρχονται από την κρίση!!!!!
Νέα μελέτη της PwC στην Ελλάδα "Stars & Zombies (ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΖΟΜΠΙΣ) !!!!:
Οι προοπτικές των ελληνικών επιχειρήσεων που προέρχονται από την κρίση», επικεντρώνεται σε 2.950 επιχειρήσεις με έσοδα άνω των € 10,000,000 ετησίως κατά την περίοδο 2008-2012. Οι επιχειρήσεις αυτές αντιπροσωπεύουν το 85% των εσόδων και το 67% των παγίων περιουσιακών στοιχείων του πληθυσμού των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και περίπου το 25% του ΑΕΠ της χώρας. Απο την PwC αξιολογούνται και κατατάσσονται αυτές οι εταιρείες σε 10 κατηγορίες, από το "Stars" έως " Zombies". Η μελέτη καταδεικνύει ότι η ελληνική επιχειρηματική οικονομία έχει χάσει ένα μεγάλο μέρος του δυναμισμού της λόγω κρίσης. Σύμφωνα με την PwC η ανάπτυξη της ελληνικής επιχειρηματικής οικονομίας απαιτεί επενδύσεις και πάνω από 2.000 επιχειρήσεις στη χώρα αναζητούν € 7.000.000.000 σε νέα κεφάλαια. !!!!!!
http://www.pwc.com/gr/en/
ΩΧ ΩΧ ΩΧΧ........ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
ΟΜΩΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ;
Ξανά διαβάζω από το site της
Οι πολυεθνικές επιχειρήσεις χτυπιούνται καθημερινά από τις φορολογικές, και νομοθετικές εξελίξεις σε όλο τον κόσμο. Εξειδίκευση στις επιπτώσεις τους στη λειτουργία των επιχειρήσεων και τις συναλλαγές μεταξύ των χωρών, που είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση μιας επιχείρησης. Το δίκτυο της PwC διαθέτει εξαιρετικά έμπειρους επαγγελματίες σε διεθνείς φορολογικές υπηρεσίες είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, με κάθε τρόπο, και παντού ώστε να αναπτύξετε επιχειρηματική δραστηριότητα. .
http://www.pwc.com/gr/en/tax-services/indirect-taxes.jhtml
Κάθε επιχείρηση που ασχολείται με την αγορά, την πώληση, την επένδυση ή απασχολεί προσωπικό, έρχεται αντιμέτωπος με τους φόρους και με τις επιπλοκές από τους νέους κανονισμούς και τις κεφαλαιακές απαιτήσεις. Είναι πιο σημαντικό από ποτέ, η PwC να διαχειριστεί τους φόρους σας με την οπτική της βελτιστοποίησης των ταμειακών ροών και της μείωσης του κινδύνου. !!!!!!!!!!!!!!!! (ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ Ε; )
ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ......
ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ 900 ΤΗΣ RwC ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ 7 ΔΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ STARS ; (δηλαδή 3.500.000 κατά μέσω όρο η κάθε μία).
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; !!!!!!!!!!
ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΧΙ.
ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ .........
ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΠΙΜΕΝΩ...
Η Κα ΣΑΒΒΑΙΔΟΥ ΗΤΑΝ Η "ΚΑΛΥΤΕΡΗ" ΕΠΙΛΟΓΗ.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: