Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ο νεκροθάφτης της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης", αδελφού ιταλικού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, με τους μνημονιακούς διανούμενους του κώλου υπέρ Τσίπρα!

Ο Fausto Bertinotti, ηγέτης της ιταλικής ΓΣΕΕ (C.G.I.L.) και μετέπειτα ΓΓ της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης", βγήκε από τον καταψύκτη των πολιτικών πτωμάτων με δημόσια παρουσία.
Ο εν λόγω κύριος παρέλαβε ένα αριστερό κόμμα της τάξης του 7% και το εξαφάνισε, για την προεδρία της ιταλικής βουλής την οποία του έδωσε ο Πρόντι.
Πως του έδωσαν την πολυθρόνα;
Αφού πρώτα ο μεγάλος "αριστερός" και "επαναστάτης" συνδικαλιστής, κάλεσε δημόσια τις οργανώσεις της "Κομουνιστικής Επανίδρυσης", της οποίας ήταν ηγέτης και ΓΓ, να μην καίνε ισραηλινές σημαίες και να μην στηρίζουν την Αντίσταση του Παλαιστινιακού λαού!
Συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, καταλάβατε τώρα γιατί στην...
ηγετική ομάδα, την αυλή του Αλέξη, υποστηρίζουν με νύχια και δόντια ως "αριστερό" τον σιωνιστή εγκληματία πολέμου Πέρες;
Τώρα, μαζί με την Spinelli, σύζυγο του αγαπημένου του φίλου -αφού πρώτα διάλυσε το κόμμα του- εμφανίστηκε μετά από πάρα πολλά χρόνια δημόσια για να στηρίξη την λίστα Τσίπρα!

Άσχετο: Ρε Μουλόπουλε, εσύ λες ότι σπούδασες Ιταλία, συνεπώς γνωρίζεις την ιταλική πολιτική κατάσταση... τι λες άραγε στον Αλέξη που τον συνόδευσες στη Ρώμη;
  Σχετικά:
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: