Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

Πάνος Καμμένος: Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα οτι πούλησαν την Μακεδονία μας μέσω οικονομικής κρίσης και πάνε να το περάσουν στα κρυφά... Όλες οι εφημερίδες σήμερα αρνήθηκαν να παρουσιάσουν το έγγραφο που κατέθεσα στη Βουλή...

Ο Σαμαράς απαγόρευσε στον Αβραμόπουλο να απαντήσει εχθές στη Βουλή για τον "Ευρωπαϊκό στρατό" με συμμετοχή απο το 2014 του !!! "Μακεδονικού στρατού!!!!!
Όλες οι εφημερίδες σήμερα αρνήθηκαν να παρουσιάσουν το έγγραφο που κατέθεσα στη Βουλή.
Φαίνεται πλέον ξεκάθαρα οτι πούλησαν την Μακεδονία μας μέσω οικονομικής κρίσης και πάνε να το περάσουν στα κρυφά.
Για αυτό ο Σαμαράς αρνείται για...
8 φορά να απαντήσει σε ερώτηση στη Βουλή.
Ο ίδιος έριξε την κυβέρνηση Μητσοτάκη το 1993 μιλώντας για το όνομα της Μακεδονίας ενώ πλέον φαίνεται οτι υπηρετούσε συμφέροντα Κόκκαλη για τον ΟΤΕ.
http://youtu.be/WS-4ESZXkZA

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

ΕΙΜΑΔΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
* Σημείωση δική μας:
Φυσικά δεν αναμένουμε από ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ από το νεοφιλελεύθερο μνημονιακό έκτρωμα του Ε. Βενιζέλου, του Μητσοτάκη του ΠΑΣΟΚ, να σηκώσει τη φωνή του Κινήματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.
Ειδικότερα από τα μνημονιακά εκτρώματα που χθες υπερψήφισαν την ακροδεξιά κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου ("αξιοθαύμαστο" ο "αριστερός" Σκανδαλίδης), δεν αναμένουμε ΤΙΠΟΤΑ!
Όμως η ιστορία έχει καταγράψει τη θέση του ΠΑΣΟΚ (όχι του σημερινού νεοφιλελεύθερου μνημονιακού εκτρώματος) και του ηγέτη και ιδρυτή:

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: