Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

Δημοσιεύουμε καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του χρυσαυγίτη Κ.Π. και του Φαήλου Κρανιδιώτη, μέλους της Π.Ε. της ΝΔ και συμβούλου του πρωθυπουργού...

Δημοσιεύουμε καταγεγραμμένη τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του χρυσαυγίτη Κ.Π. (Β) και του Φαήλου Κρανιδιώτη (Α), μέλους της Π.Ε. της ΝΔ και συμβούλου του πρωθυπουργού.
Ο Κ.Π. είναι στενός συνεργάτης του Νίκου Μιχαλολιάκου και η συνομιλία κατεγράφη από το βαλιτσάκι του JR στις 28/9, μία μέρα δηλαδή μετά τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου και των υπόλοιπων βουλευτών.
A: Έλα ρε Κώστα, τι γίνεται ρε γαμώ το;
B: Τι να γίνεται ρε Φαήλε, δε βλέπεις; Μας χτυπάνε από παντού. Κι εγώ δε ξέρω που θα καταλήξει όλο αυτό.
Α: Εγώ του είπα του Νίκου [σσ. εννοεί το Μιχαλολιάκο] αλλά δεν τον είδα και πολύ πρόθυμο. Από κει και πέρα...
Β: Ναι ξέρω, μου τα... είπε.
Α: Μόνο έτσι θα βρεθεί λύση Κώστα μου και θα κάνουν πίσω. Πες του κι εσύ να καταλάβει. Είδες πως κύλησε το πράμα με τον Μελισσανίδη... Ο μάγκας αυτός θα έπρεπε τώρα να εκτίει ισόβια με όλα αυτά που έχει κάνει, αλλά με το σωστό δικηγόρο και τα κατάλληλα κυβερνητικά κονέ... Ρε συ Κώστα, δεν μπορώ να βλέπω πατριώτες στη φυλακή, πονάει η ψυχή μου, τι να πω... Βλέπω και τους αριστερούς με τα φρεντοτσίνο να πανηγυρίζουν και μου 'ρχεται από τα νεύρα μου να μαδήσω το μούσι μου, γι αυτό το ξύρισα.
Β: Τα ξέρουμε αυτά ρε Φαήλο, τα συζητήσαμε και με το Νίκο, τον Ηλία και τους άλλους, αλλά υπάρχει πρόβλημα δεν μπορούν να σε πάρουν για δικηγόρο.
Α: Τι πρόβλημα υπάρχει ρε; Ποιόν θα πάρετε δηλαδή; Τον Κούγια και το Δημητρακόπουλο που βγήκαν σεργιάνι σε κανάλια και ραδιόφωνα; Γιατί αυτοί νομίζεις ότι βγαίνουν όλη μέρα, κάθε μέρα; Για να πάρουν τη δουλειά. Μύρισαν φράγκα και τρέχουν σαν τα κοράκια. Δεν το πάνε ιδεολογικά αυτοί, εγώ θα δώσω και την ψυχή μου.. Έγραφα και στον Στόχο πριν μερικά χρόνια, ρώτα το Σάββα [σσ. εννοεί τον Χατζηπαρασκευά] να σου πει.
Β: Όχι ρε, άλλο είναι το πρόβλημα. Θα στο πω στα ίσια. Το όνομά σου είναι που χαλάει τη δουλειά. Δεν μπορούμε ρε συ να έχουμε δικηγόρο που να τον λένε Φαήλο. Σκέψου το και λίγο αντικειμενικά. Αυτό το "Φαήλος" θυμίζει όνομα γκέι κομμωτή προσκεκλημένου σε μεσημεριανάδικο. Εμείς είμαστε Χρυσή Αυγή, θα μας κοροϊδεύει ο κόσμος με τέτοιο δικηγόρο και θα πέσουν κι άλλο τα ποσοστά μας. Ο Νίκος λέει θα προτιμούσε δικηγόρο που να τον λένε Λέλο παρά Φαήλο.
Α: (κλείσιμο τηλεφώνου)
Β: Έλα! Μ' ακούς..; Μισό, παίρνω το μηδέν.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: