Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2013

Μυτιλήνη: Κατάσχεση σπιτιού συμβασιούχου πολύτεκνου από την Εφορία για 2.200 ευρώ! Oι υπάλληλοι των Εοφοριών, όπως κι αυτοί της ΔΕΗ με τις διακοπές ηλεκτροδότησης, είναι περισσότερο ένοχοι από τα γερμανοτσογλάνια της ακροδεξιάς κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ! Το παραμύθι των γερμανοτσολιάδων της κατοχής "κάναμε τη δουλειά μας"... το 2013 δεν πιάνει!


Φωτογραφία αρχείου
Την κατάσχεση του σπιτιού ενός συμβασιούχου εργαζόμενου γιατί χρωστά στην Εφορία 2.200 ευρώ αποφάσισε η Εφορία της Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής που δεν διστάζει να πετάξει στο δρόμο λαϊκές οικογένειες. 
Η ανάλγητη απόφαση εφαρμόζεται από την Εφορία σε ένα συμβασιούχο, που είναι απλήρωτος, η γυναίκα του είναι άνεργη και είναι πολύτεκνοι. 
Η διοίκηση του Παλλεσβιακού Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου καλεί σήμερα στις 7.30 το απόγευμα έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο μαζί με όλα τα σωματεία, για να συζητήσει και να πάρει μέτρα απόκρουσης της...
επιδρομής ξεσπιτώματος των λαϊκών οικογενειών.
Σε ανακοίνωσή του το Παλλεσβιακό Κέντρο σημειώνει ότι: «Κυριολεκτικά ξεσάλωσαν Κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ. Κάνουν το παν με μεγάλο μεράκι και "πάση θυσία", να εξασφαλίσουν τα κέρδη της πλουτοκρατίας και τα δάνεια των τοκογλύφων, πτωχεύοντας την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Στέρησαν τη δουλειά στο 30% των εργαζομένων στέλνοντας τους στην ανεργία. Στέρησαν το δικαίωμα στην πρόσβαση για τις δομές υγείας, αφήνοντας τους ανασφάλιστους. Στέρησαν το ψωμί από το τραπέζι των ανέργων και όχι μόνο. Στερούν ό,τι κοινωνικό αγαθό υπάρχει και είναι δικαίωμα, φως, νερό, τηλέφωνο, θέρμανση, μόρφωση, ψυχαγωγία κτλ. Τώρα έρχονται να πάρουν και το κεραμίδι που στεγάζουμε τα παιδιά μας...».
"902"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: