Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Προς «αδέκαστους δικαστές»… Η βία εναντίον σας θα είναι παράνομη;

Αγαπητά blogs,
απευθύνομαι σ΄ εσάς γιατί πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο μέσο ή θεσμός που δεν είναι κάτω από τον σκληρό έλεγχο της δικαστικής και κοινοβουλευτικής δικτατορίας. Μέσω, λοιπόν, των blogs απευθύνομαι στους επονομαζόμενους δικαστές και αναρωτιέμαι αν η όποια αντίδραση για επιβίωση θα είναι βία.
Για ένα δάνειο 10.000 ευρώ, η κυρία «δικαστής» κατόπιν αίτησης της «ανώνυμης τραπεζικής εταιρείας με την επωνυμία “ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ ΕΡΓΚΑΣΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”», χωρίς καν να κληθώ να παρουσιάσω τις απόψεις μου (δηλαδή ότι εδώ και ένα χρόνο έχω ζητήσει από την τράπεζα αναλυτικά στοιχεία για τα ποσά που ήδη έχω καταβάλλει και με έχουν γράψει εκεί που όλοι κατανοείτε), «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» (στο όνομα του Λαού αποφάσισε η δικαστής και δεν νοιώθει ντροπή ΚΑΙ κοιμάται με ήσυχη συνείδηση!), «δίνεται εντολή προς όλους τους Εισαγγελείς … και προς όλους τους Διοικητές και άλλους Αξιωματικούς Δημόσιας Δύναμης να βοηθήσουν στην εκτέλεση της Διαταγής Πληρωμής…», που κατά παράδοξο τρόπο από τα 10.000 ευρώ δεν έχουν αφαιρεθεί τα ποσά που για 5 χρόνια έχω καταβάλει και… τώρα είναι 11.000 ευρώ!
Τελικώς οι δικαστές είναι υπάλληλοι των τραπεζών ή...
ασκούν έργο (λειτούργημα το λένε... χωρίς ντροπή!!!) απόδοσης δικαιοσύνης;
Η κυρία δικαστής όταν αποφάσισε «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ», αναρωτήθηκε μήπως αυτός που καταδίκασε έχει πληρώσει 6.500 ευρώ και μετά την απόλυσή του, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (δηλαδή πληρώνει ιατρικές επισκέψεις, φάρμακα, παιδικά εμβόλια κ.λπ.), την ανάγκη να ψάχνει τροφή για τα παιδιά του δεν μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτό που αποφάσισε «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»;
Αν πετύχω μπροστά μου την δικαστίνα ή εμφανιστεί “Διοικητής ή Αξιωματικός Δημόσιας Δύναμης” και θα πρέπει να εκτελέσουν την εντολή που οι αθεόφοβη εξέδωσε «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ», ποια δική μου αντίδραση δεν θα είναι βία;
Να αφήσω τα παιδιά μου χωρίς γάλα;
Να αποδεχτώ να με χώσουν σε μια φυλακή και να αφήσω τη χειμαζόμενη οικογένεια μου, τα παιδιά μου να λένε ότι ο πατέρας τους είναι στη φυλακή;
Να αυτοκτονήσω;
Κι αν οπλίσω την κυνηγητική καραμπίνα -ΝΟΜΙΜΗ με άδεια «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»- και πάρω μαζί μου τον «αδέκαστο δικαστή» ή όποιον θελήσει να περιορίσει την ελευθερία μου, θα είναι βία;
Θα δικαστώ για όλα αυτά στο «ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ»;
Να ρωτάω κι αναρωτιέμαι… γιατί το μυαλό μου τριβολίζει!
Υ.Γ. Ενδιαφέρον θα έχει το ποιοι θα τολμήσουν να δημοσιοποιήσουν τους προβληματισμούς μου…
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

5 σχόλια:

ilias skopelos είπε...

+100000

Ανώνυμος είπε...

ρε φίλε αυτό είναι διαταγή πληρωμής. Ήταν υποχρεωμένη η δικαστής να τη βγάλει γιατί αυτό λέει ο νόμος. Εσύ έχεις δικαίωμα να την ανακόψεις και να πεις τα παράπονά σου. Πάνε σε ένα δικηγόρο να σε κατατοπήσει. Αγανακτείς και εξανίστασαι ενώ από όσα γράφεις προφανώς έχεις άγνοια του ζητήματος.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. ΕΥΝΟΪΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
Αντ. Ρουπακιώτης: Πρόταση τεσσάρων σημείων προς τους δικαστές(κατά την διάρκεια της απεργίας τους)
Πρόταση τεσσάρων σημείων προκειμένου να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις τους παρουσίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης κατά τη σημερινή(8-12-2012) ετήσια γενική συνέλευση των μελών της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.
• Δεν θα ενοχληθούν από τις Τράπεζες οι δικαστές που έχουν εξαγοράσει πρόωρα τα ομόλογα που είχαν λάβει, αντί μετρητών, από τα αναδρομικά των περασμένων ετών.
• Θα υπάρξει ευνοϊκή νομοθετική ρύθμιση για όσους έχουν πάρει στεγαστικά δάνεια και έχουν υποστεί μειώσεις των αποδοχών τους πάνω από το 30%.
• Η καταβολή των αναδρομικών του 2011 που είχαν κερδίσει οι δικαστές με αποφάσεις του Μισθοδικείου θα καταβληθούν σε μετρητά (και όχι σε ομόλογα) μέσα στον ερχόμενο Ιανουαρίου 2013.
• Δεν απορρίπτεται το αίτημα του δικαστικού κλάδου να ενταχθεί ένα από τα επιδόματά τους (επίδομα αποζημίωσης) στο βασικό μισθό τους, έτσι ώστε να αυξηθούν οι αποδοχές τους, αλλά δεν μπορεί αυτό να γίνει τώρα, πριν καταβληθεί η περιβόητη δόση από το ΔΝΤ.

http://www.antinews.gr/2012/12/08/194375/

Themis Antoniadis είπε...

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΉΠΟΤΕ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΕΊΜΑΣΤΕ
ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

χα χα. έχει μπλοκαριστεί η διανομή αυτής της αναρτησης(στο fb)