Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

Μισό εκατομμύριο στον Δελλατόλα από δεσμευμένο λογαριασμό του καταζητούμενου Π. Κυριακίδη!


Έμβασμα 500.000 ευρώ από τον καταζητούμενοΠέτρο Κυριακίδη, που κατηγορείται για την υπόθεση της Proton Bank, στον εκδότη Αντώνη Δελλατόλα («6μερες», «Ποντίκι»), μέσω τράπεζας της Κύπρου, ενώ ήταν δεσμευμένοι οι λογαριασμοί του στην Ελλάδα. Πρόκειται για την δεύτερη δόση για την αγορά ποσοστού της εφημερίδας "Ποντίκι" , απαντά ο Α. Δελλατόλας.
Θυμίζουμε ότι τον... Ιανουάριο του 2011 είχε ανακοινωθεί στρατηγική συνεργασία του Δελλατόλα με τον Κυριακίδη που θα έδινε τη δυνατότητα στο «ΠΟΝΤΙΚΙ»  «να επιβιώσει και να συνεχίσει απαρέγκλιτα την ανεξάρτητη μαχόμενη δημοσιογραφία και να αντεπεξέλθει στις νέες προκλήσεις».
Στο πλαίσιο αυτό ο Πέτρος Κυριακίδης, με ποσοστό 33,3% μετείχε στο μετοχικό κεφάλαιο της εφημερίδας. Το μάνατζμεντ και η δημοσιογραφική διεύθυνση της εφημερίδας είχε συμφωνηθεί ότι θα ασκείται από τον Αντώνη Δελλατόλα και τους συνεργάτες του.
Μάλιστα τότε είχε επίσημα γνωστοποιηθεί ότι ο Κυριακίδης και ο Δελλατόλας «σχεδιάζουν να προβούν από κοινού σε συνέργειες στο χώρο της ενημέρωσης και των εκδόσεων».
Λεπτομέρειες για την υπόθεση με το έμβασμα του μισού εκατομμυρίου ευρώ στον εκδότη -δημοσιογράφο Αντώνη Δελλατόλα. στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία.

Υ.Γ. Ο πόλεμος ανάμεσα στις νεοεκδοθείσες (κι άκρως ανταγωνιστικές) εφημερίδες συνεχίζεται με αμείωτη ένταση
---
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

e-h είπε...

O πολεμος της βωθροφυλλαδας του συστηματος και της μανιας ελευθεροβρωμια και του καπιταλιστικου συστηματος που υποστηριζει ενω χρωστα σε ολους τους απολυμενους δημοσιογραφους της παλιας ελευθεροτυπιας, εναντιον και των δυο ανεξαρτητων εκδοσεων των παλε ποτε δημοσιογραφων της συγκεκριμενης εφημεριδας, της "6μερες" και της "Εφημεριδας των Συντακτων", συνεχιζεται!!!