Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

«Θαυμάστρια» του Ομπάμα η Χίλαρυ του τέως ΣΥΡΙΖΑ... Οριστικά ΣΥ (ΓΥΡΙΣΜΑ) ΖΑ! Άντε να δούμε αν θα κάνουν κι εκεί μια «Αριστερή Πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ»… σαν φερετζέ της κωλοτούμπας!

 

Από το "press-gr"
Υπέρ του Μπάρακ Ομπάμα αρθρογράφησε η Ρένα Δούρου, που συνοδεύει τον Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στις ΗΠΑ.
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει με διθυραμβικά σχόλια την ομιλία του Αμερικανού προέδρου ως εμπνευσμένη από τον Λίνκολν στο Γκέτισμπεργκ και την θεωρεί επάξια με την ομιλία του...
Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
«Είναι πλέον φανερό ότι ο Ομπάμα είναι αποφασισμένος να ασχοληθεί με τα θέματα εκείνα που θα διαμορφώσουν την κληρονομιά του. "Δεν πιστεύουμε ότι σε αυτή τη χώρα η ελευθερία αφορά μόνο τους τυχερούς ή η ευτυχία τους λίγους", τόνισε, υπό τα χειροκροτήματα εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών και εγγράφοντας επάξια την ομιλία του στην παράδοση του δεύτερου προσώπου της ημέρας, του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα απόσπασμα από το άρθρο που έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Διαδίκτυο.
Το αντιμνημονιακό Μέτωπο φτωχότερο… Αντιμνημονιακά κόμματα παραμένουν ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες! The game is over… Προσυπέγραψε και ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: