Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

Ομολόγησε! H εθνική κι όχι απλώς πολιτική ευθύνη των “ΣΥΡΙΖΑ”, “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και “ΚΚΕ”!


Μεγάλη η εθνική κι όχι απλώς πολιτική ευθύνη των “ΣΥΡΙΖΑ”, “Ανεξάρτητων Ελλήνων” και “ΚΚΕ” για τις κατοχικές «διαδικασίες» στυγνών δικτατορικών καθεστώτων που εφαρμόζει στην πατρίδα μας η κυβέρνηση Τσολάκογλου κατ’ εντολή των κατοχικών δυνάμεων.
Ένα Πατριωτικό Εθνικό Μέτωπο, αντιμνημονιακό και αντικατοχικό είναι καθήκον κάθε εθνικής πολιτικής δύναμης. Δεν...
υπάρχουν πλέον δημοκρατικοί θεσμοί!
Η βουλή είναι έρμαιο κατοχικών δυνάμεων, η «δικαιοσύνη» αντικατάστησε τη χωροφυλακή της δεκαετίας του ’60, πρόκειται για εθνοκάθαρση! Εδώ και τώρα να μπουν μπροστά στην Αντίσταση!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανατολή είπε...

Αγαπητή Σίβυλλα, αυτό το Πατριωτικό- Εθνικό Μέτωπο υπάρχει. Ονομάζεται ΕΠΑΜ. Ο Καζάκης και όλοι εμείς που έχουμε συστρατευτεί για την απελευθέρωση της πατρίδας έχουμε λοιδορηθεί, φιμωθεί, κατηγορηθεί άπειρες φορές μέχρι σήμερα. Από αυτούς που ήθελαν άλλο ένα αριστερό γκρουπούσκουλο αντί για Μέτωπο. Και από όλους αυτούς που θεωρούν την ενότητα του λαού, πέρα από ιδεολογικές διαφορές και περιχαρακώσεις, σε κάτι τέτοιες ιστορικές στιγμές, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ εξέλιξη.
Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο και ο Δημήτρης Καζάκης, αυτός ο μεγάλος πατριώτης είναι εδώ και ευχόμαστε ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ για πολύ- πολύ καιρό. Να μας εμπνέει και να μας αφυπνίζει. Κι ας είναι μάντης κακών.

http://www.youtube.com/watch?v=xtaWXmV6_3Q