Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012

Τι κρύβουν τα ΜΜΕ! Τα διεθνή ΜΜΕ στην υπηρεσία των δολοφόνων στη Συρία για εθνοκάθαρση!

Χαλέπι: Έδιωξαν οι μισθοφόροι τους ανθρώπους από τα σπίτια τους, τα κατέστρεψαν και τα έκαναν πόστα για ελεύθερους σκοπευτές!
Αυτά δεν θα τα δείτε στα ΜΜΕ των νταβατζήδων της ενημέρωσης. Δεν θα τα γράψουν δημοσιογράφοι Υπηρεσίας. Αυτοί αναπαράγουν και αναμασούν την προπαγάνδα των αφεντικών τους των Αμερικάνων, Ισραηλινών, Τούρκων και αραβικών δικτατορικών καθεστώτων.
Χθες, όλα τα διεθνή ΜΜΕ (και ΟΛΑ τα Ελληνικά) έδωσαν την είδηση: «Ο στρατός καθάρισε τη γειτονιά Salah al Deen από τους επαναστάτες».
Το δελτίο προς ΜΜΕ και «δημοσιογράφους» συντάχθηκε στην...
Τουρκική βάση στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, που συντονίζουν στελέχη της Cia και Mossad, ώστε να μεταδοθεί από όλα τα ΜΜΕ.
Οι κάτοικοι στο Χαλέπι άκουσαν ότι ο στρατός καθάρισε τη γειτονιά Salah al Deen από τους μισθοφόρους, επέστρεψαν και έπεσαν στην παγίδα που έστησαν οι αμερικανοί σύμβουλοι με την ΠΛΗΡΗ και ΕΝΕΡΓΗ συμμετοχή ΜΜΕ και δημοσιογράφων.
Οι κάτοικοι βλέποντας τις ειδήσεις (να μην ξεχνάμε ότι στην υπηρεσία των σιωνιστών είναι και το “αραβικό” AlJazeera) άρχισαν να επιστρέφουν στα σπίτια τους -από όπου είχαν δραπετεύσει για να ξεφύγουν από τους μισθοφόρους των αμερικανών ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα- και έπεσαν στο στόμα των λύκων. Έπεσαν σε μπλόκα μισθοφόρων που αδιακρίτως δολοφονούσαν γέρους, νέους, παιδιά και έφυγαν για να βρουν ασφαλές καταφύγιο εκεί που δεν έχουν εισβάλει οι τρομοκράτες.
Τα σπίτια των κατοίκων έχουν καταστραφεί από τους εισβολείς και χρησιμοποιούνται ως βάσεις ελεύθερων σκοπευτών, εξοπλισμένων με τα τελειώτερα όπλα της «πολιτισμένης» δύσης!
Πρόκειται για γενοκτονία. Έγκλημα που διαπράττουν οι ιμπεριαλιστές και αυτή τη φορά έχουν εξαγοράσει ΜΜΕ, δημοσιογράφους, πολιτικούς, κόμματα και οργανώσεις.
Για πρώτη φορά οι εκκλήσεις των Κομμουνιστικών κομμάτων στη Συρία και την Τουρκία για συμπαράσταση, βρίσκουν τα εξαγορασμένα στελέχη προοδευτικών κομμάτων, δημοσιογράφους Υπηρεσίας να αποσιωπούν το έγκλημα, την εθνοκάθαρση.
Τα επιτελεία των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων -για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία- κατόρθωσαν να πνίξουν τις φωνές αλληλεγγύης των αγωνιζόμενων λαών.
Θα πει κάποιος ότι γράφουμε υπερβολές!
Αναρωτιόμαστε:
Είναι δυνατόν στην Ελλάδα να δίνουν πραγματικές ειδήσεις μόνον δύο εφημερίδες και μάλιστα με μικρή κυκλοφορία; (Ριζοσπάστης και Λαϊκός Δρόμος)
Είναι δυνατόν στην Ελλάδα να δίνουν πραγματικές ειδήσεις λίγα μόνον blogs και τα περισσότερα (ελέγχονται από επαγγελματίες δημοσιογράφους) να μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων που συντάσσουν οι ΗΠΑ;
Είναι δυνατόν στην Ελλάδα ΟΛΑ τα κανάλια να μεταδίδουν επακριβώς τις ίδιες «ειδήσεις»;
Είναι δυνατόν στην Ελλάδα (αρεσκόμαστε να λέμε μεγάλα λόγια περί χώρας που γεννήθηκε η δημοκρατία) να μην έχει διαμαρτυρηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος, να μην έχει εκδοθεί μια απλή, έστω επιφανειακή και υποκριτική ανακοίνωση από τις δημοσιογραφικές ενώσεις για τις δολοφονίες δημοσιογράφων;
Όποια καλόπιστη, ακόμη και κακόπιστη απάντηση είναι καλοδεχούμενη!
Βέβαια, η πλήρης φίμωση αφορά τις Νατοϊκές χώρες. Η Λατινική Αμερική, οργανώσεις και χώρες που υπέφεραν από τον ιμπεριαλισμό είναι στην πρώτη γραμμή, η ευρωπαϊκή αριστερά που δεν είναι ενταγμένη στο εκσυγχρονιστικό στρατόπεδο και τα ταμεία με τα μαύρα δολάρια διαδηλώνει.
Ο τελευταίος λόγος ανήκει στο λαό της Συρίας!
Θα δώσει τη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης μέχρι τέλους!
Η ιστορία θα κρίνει τους ψευδό-προοδευτικούς απατεώνες και θα τους καταδικάσει!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: