Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

Ε ρε και να υπήρχαν δικαστές στο Ελλαδιστάν! Ο εκλεκτός των πολιτικών δωσίλογων έβγαλε «έξω» 8 εκατ. ευρώ, ενώ ήταν πρόεδρος της ΑΤΕ! Μαζί τα φάγαμε!

* Κύριοι δικαστές, καμιά κατάσχεση σε όσους πολίτες της βιοπάλης δεν έχουν να πληρώσουν χαράτσια, φόρους, τράπεζες... δεν θα κάνετε;

Ο Ηρακλειώτης τραπεζικός παραδέχεται ότι έβγαλε τα 8 εκ. στο εξωτερικό!
Όλα έγιναν νόμιμα, υποστηρίζειο  Θ. Πανταλάκης που  έβγαλε «έξω» τα 8 εκατ. ευρώ, ενώ ήταν πρόεδρος της ΑΤΕ.
Ο κ. Πανταλάκης που κατάγεται από το Ηράκλειο έχει διατελέσει κορυφαίο τραπεζικό στέλεχος σε διάφορες τράπεζες. Ο κ. Θ. Πανταλάκης υπήρξε το Νο2 της Πειραιώς, πριν το ΠΑΣΟΚ τον τοποθετήσει διοικητή στην ΑΤΕ.
Κι αυτή η σχέση του με τον κ. Σάλλα έχει...
γίνει αντικείμενο έντονης κριτικής.
«Πρόκειται για οκτώ εκατομμύρια Ευρώ. Είναι δικά μου και της οικογένειας μου. Είναι νόμιμα, δηλωμένα και φορολογημένα και αποτελούν μέρος της οικογενειακής περιουσίας το ύψος της οποίας τα δικαιολογεί απάντησε στην Real ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ Θ. Πανταλάκης με αφορμή την καταγγελία για ανώτατο στέλεχος της τράπεζας  που έβγαλε τα λεφτά στο εξωτερικό.
Ο ίδιος πρόσθεσε, ότι η κίνηση του λογαριασμού, αποδεικνύει ότι μετακινήθηκαν σε δόσεις και σκοπός της συναλλαγής ήταν η απόκτηση περιουσιακού στοιχείου στο εξωτερικό.
Πάντως τω ζήτημα Πανταλάκη του πρώην διοικητή της ΑΤΕ δεν είναι νομικό είναι ηθικό.
Εδώ και 2,5 μήνες ήταν γνωστό το θέμα, οι συναλλαγές, πως χρησιμοποιήθηκαν η HSBC και η Citibank Ελλάδος, πως μεταφέρθηκαν χρήματα στο εξωτερικό.
Η ΤτΕ επίσης γνώριζε το ζήτημα έφθασε μάλιστα να διερευνά την υπόθεσηκαι στο Λονδίνο. Η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων είναι θεσμικά κατοχυρωμένη και ο Πανταλάκης όπως και κάθε έλληνας είχαν δικαίωμα να μεταφέρουν χρήματα στο εξωτερικό.
Ούτε κανείς μπορεί να αμφισβητήσει την νομιμότητα των κεφαλαίων.  Το μείζον ζήτημα Πανταλάκη είναι ηθικό.
Δεν μπορεί να είναι διοικητής της ΑΤΕ, μιας χρεοκοπημένης τράπεζας, να ζητάει από τους έλληνες πολίτες να εμπιστευτούν την τράπεζα και ο ίδιος να μεταφέρει 8 εκατ στο εξωτερικό.
ΠΗΓΗ: cretalive.gr, μέσω "tsantiri"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: