Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2012

Kάτω τα χέρια από τη Συρία! ‘Oτι κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!

Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, που κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ στην υπηρεσία των...
  αμερικανοσιωνιστών:

Ιερώνυμε, Βαρθολομαίε ντρέπεστε τουλάχιστον για την ένοχη σιωπή σας; Η μοναχή Agnès Mariam, που…
Παιδεραστές από αραβικές χώρες σπεύδουν να “παντρευτούν” ανήλικα κορίτσια προσφύγων της Συρίας...
Ξέρετε γιατί τρελαίνομαι; Για τους αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους…
Οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ δολοφόνησαν 10 Παλαιστίνιους στο στρατόπεδο προσφύγων Al Yarmouk στη Δαμασκό… (Popular Committee in Al-Yarmouk Refugee Camp: Terrorists Committed Massacre in the Area to Punish Locals)
  Oι μισθοφόροι των ΗΠΑ, οι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα κτύπησαν με βομβιστική επίθεση τη Συρία...
Βγάζουμε τις μάσκες απ' τα πρόσωπα των δολοφόνων του Συριακού Λαού
  Αυτά που κρύβουν τα ξεπουλημένα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Η Αληθινή Αριστερά!
 Προς φιλοαμερικάνικη ροζ "αριστερά" & Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ: Κομμουνιστικό Κόμμα Ιταλίας – Εναντίον του ιμπεριαλιστικού πολέμου στη Συρία & το Ιράν (CONTRO LA GUERRA IMPERIALISTA A SIRIA ED IRAN)
Σπάμε το εμπάργκο των ΜΜΕ & δημοσιογράφων Υπηρεσίας! Οι ιμπεριαλιστές προχωρούν σε γενοκτονία στη Συρία! (FSA Genocide against Minorities in Syria) – Βίντεο για ενήλικους!
To Κίνημα των Αδεσμεύτων παίρνει σάρκα & οστά! Η Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ κι οι ροζ "αριστεροί", τώρα πρέπει να διαλέξουν με ποιους είναι και με ποιους θα πάνε!
Οι τέσσερες σημαίες της Συρίας όταν ήταν υπό γαλλική κατοχή τα λένε όλα όσα συμβαίνουν σήμερα!
H Τουρκία σε ρόλο τρομοκράτη με την σιωπηρή συμπαράσταση των αργυρώνητων ρουφιάνων δημοσιογράφων και την βροντερή συμπαράσταση της “πολιτισμένης” δύσης (Turkey violating Geneva Conventions using ambulances for weapons transport)
Ξεφτίλες! Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι στο payroll της αμερικάνικης & ισραηλινής πρεσβείας! (Un journaliste balance sur le conflit Syrie-Iran!)
Ο στρατός της Συρίας καθαρίζει το Χαλέπι από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ... (Syrian Army cleans Allepo from the FSA, NATO mercenaries)
H νεολαία των Αρμενίων καθαρίζει τους δρόμους στο Χαλέπι μετά την εκδίωξη των ΝΑΤΟϊκών μισθοφόρων (Armenian youth groups are participating in efforts to clean up the streets of Aleppo)
Oι Toύρκοι σφάζουν το λαό της Συρίας, μια εθνοκάθαρση & ΝΑΤΟ, Ολάντ, Μέρκελ... μαζί με Ιερώνυμο, Βαρθολομαίο απαιτούν "δημοκρατία" αλά ΗΠΑ στη Συρία! (Another massacre by Turkey's sponsored FSA terrorists)
Οι ΝΑΤΟϊκοί "απελευθερωτές" της Συρίας... (They Adore dictatorships - Saudi Arabi)
Junaid Onal... Ενας από τους εκατοντάδες Τούρκους μισθοφόρους των ΗΠΑ αιχμαλωτίσθηκε στο Χαλέπι... (Turkish Terrorist Arrested in Aleppo, Syria)
Προς κκ Ιερώνυμο & Βαρθολομαίο: Λυπούμαστε για τη στεναχώρια σας... Η Χριστιανική πόλη της Raleh απελευθερώθηκε από το Στρατό της Συρίας μετά από ένα μήνα αποκλεισμό από τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ (The Christian town of Rableh near Homs Liberated by Syrian Army from the Siege of FSA Terrorists)
Τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι πληρώνονται από την CIA για να κρύβουν την αλήθεια! Σπάμε το εμπάργκο των αργυρώνητων ΜΜΕ! (Civilians Massacred in Daraya A Town Overrun By NATO's FSA)
Λαλίστατοι για τη Συρία οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα... Για τους ισλαμοφασίστες δολοφόνους στο Μπαχρέιν, πόση είναι η αμοιβή της σιωπής από την αμερικάνικη πρεσβεία;
Ποιος ηγείται της ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας; Ο δικτάτορας που ανέτρεψε με πραξικόπημα τον πατέρα του και είναι υπάλληλος των ΗΠΑ & του Ισραήλ!
Θερμά συλλυπητήρια στις "επαναστατικές" δυνάμεις των Νατοϊκών μισθοφόρων στη Συρία… & στους έλληνες δημοσιογράφους Yπηρεσίας…
Γερμανία: Το γιουσουφάκι του Ισραήλ (UK, German Spies Feed Intelligence to Syrian Terrorists
Αφιερωμένο στους δημοσιογράφους Υπηρεσίας της Ελλάδας... (Special Offer from Uncle Sam!)
Τα δυτικά ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι είναι στο Payroll των αμερικανών! Κρύβουν την αλήθεια για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας!
Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, ΝΑΤΟπεοθηλαστές Υπηρεσίας, κι άλλη δολοφονία δημοσιογράφου στη Συρία από τους αγαπημένους σας ισλαμοφασίστες μισθοφόρους των ΗΠΑ! Εσείς σαν να μην συνέβη... πιστά σκυλιά στις ΗΠΑ και τα μαύρα δολάρια!
 Ότι κρύβουν ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Η πορεία της σύγκρουσης Συριακού στρατού και... μισθοφόρων και τρομοκρατώ​ν στη Συρία.
Οι αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι πληρώνονται να κρύβουν αυτές τις αλήθειες! USA and Gulf states. Sectarian Jihad in Syria: Made in the USA!
Oι Ελληνορθόδοξοι της Συρίας σφάζονται από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ και ο Ιερώνυμος με τον Βαρθολομαίο κάνουν πλάτες στους Νατοϊκούς ισλαμοφασίστες! Φτάνει πια με την απάτη της Ορθοδοξίας και του κώλου τα εννιάμερα! Ή είστε ταγοί του Χριστιανισμού ή πειθήνιοι υπάλληλοι των αμερικανών!
Ένας ακόμη ηγέτης των ισλαμοφασιστών των ΗΠΑ δεν θα μπορέσει να δει "απελευθερωμένη" και αμερικανική "δημοκρατία" τη Συρία...
Προς αργυρώνυτους άλαλους, αλήτες, ρουφιάνους δημοσιογράφους! (FSA Genocide against Minorities in Syria - World must unite against FSA!)
 Αλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι, μετά τη Συρία, χρήμα και για τη σιωπή στα εγκλήματα των ισλαμοφασιστών στο Μπαχρέιν!
 Κατάντια! Μέχρι κι η καθολική Εκκλησία καταδικάζει τις σφαγές των ισλαμοφασιστών των ΗΠΑ εναντίον των Ορθοδόξων, ενώ Ιερώνυμος & Βαρθολομαίος μούγκα παρέα με το ΝΑΤΟ!
Aυτά που κρύβουν τα ΜΜΕ & οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Ο "Ελεύθερος Συριακός στρατός" "απελευθερ​ώνει" τη Συρία...
►  «Δημοσιογράφοι χωρίς σύνορα» = CIA
► Επιστράτευσαν τους πράκτορες της χρηματοδοτούμενης από την Cia οργάνωσης "Δημοσιογράφοι" χωρίς σύνορα στη Συρία...
► ΣΥΡΙΑ: ΜΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ στην υπηρεσία της Νέας Τάξης
►  Η Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ ξέρει κατά που πέφτει η Γάζα; Τι σχέση που έχει ο άνθρωπος που εξυμνεί με τη Γάζα; Δηλαδή ο εγκληματίας πολέμου Πέρες…
Μεγάλη Νίκη Ηθικού για το Συριακό στρατό η απελευθέρω​ση των δημοσιογρά​φων του Al Akhbariya
►  Η CIA δολοφόνησε άλλον ένα δημοσιογράφο στη Συρία! Απόλυτη σιωπή, συνένοχη και συγκάλυψη των Νατοϊκών εγκλημάτων από τις δημοσιογραφικές ενώσεις της δύσης και… της Ελλάδας! (Terrorists Assassinate Journalist Ali Abbas in His Home)
Ζήσαμε τον «εκσυγχρονισμό» της δεξιάς… του ΠΑΣΟΚ… της ΔΗΜΑΡ... ας μην ζήσουμε και τον «εκσυγχρονισμό» του ΣΥΡΙΖΑ!
► Σφαγιάζοντ​αι κυρίως οι Χριστιανοί από τους ισλαμοφασί​στες μισθοφόρους του ΝΑΤΟ στη Συρία...
►  Λαρισαία υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα... Να που η Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ενσωματώσει όλα τα στελέχη στο σιωνιστικό στρατόπεδο των ναζί του 21ου αιώνα!
►  Τάσος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που τιμάει την αριστερά, ασυμβίβαστος, αδέσποτος, παλικάρι που δεν πουλάει ιδέες και αγώνες!
Τι έχει να πει η Σοφία Σακοράφα για την μελλοντική ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ; Κατάπτυστο άρθρο της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ! Το γεράκι των σιωνιστών στο Συριζα, ξεπέρασε το γΑΠ και με άρθρο της νομιμοποιεί το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς!
Είναι σαφές! Η κυβέρνηση Τσολάκογλου εμπλέκει την πατρίδα μας στις ιμπεριαλιστικές επιθέσεις, στις σφαγές, στην εθνοκάθαρση του Συριακού λαού!
Η υποκρισία των σοσιΛΗΣΤΩΝ! Ο νεοφιλελεύθερος “σοσιαλιστής” François Hollande υποδέχεται τον ισλαμοφασίστα Hamed, βασιλιά-δικτάτορα του Μπαχρέιν στο Παρίσι… (Roi du Bahreïn reçu à l'Elysée : l'hypocrisie de la diplomatie "normale" en action)
  Στόχος των ισλαμοφασιστών η σύζυγος του προέδρου Άσσαντ! Δεν φοράει μαντίλα, δεν είναι πιστή… το λένε και οι ΗΠΑ
Ο Αραβικός Στρατός της Συρίας απελευθερώνει κρατούμενους από τους «επαναστάτες» των ΗΠΑ!
Για τις διαδηλώσεις της Τουρκικής αριστεράς εναντίον της Κλίντον και του Ερντογάν στο αμερικάνικο προξενείο της Κωνσταντινούπολης, για να μην περάσει η ιμπεριαλιστική επίθεση στη Συρία, οι “έλληνες” ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφοι δεν γνωρίζουν… μιλούν μόνο για όσα τους επιτρέπει ο εργοδότης τους, η CIA!
Λίβυοι χειρούργοι γιατροί στο Χαλέπι... Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα στείλει εθελοντές στο πλευρό των ισλαμοφασιστών;
Outside Sympathy for Syrian Rebels, aka Al-Qaeda is Faltering... Έλληνες δημοσιογράφοι εκτός Payroll ΗΠΑ, υπάρχουν;
O “Ριζοσπάστης” κρατάει ψηλά τη σημαία του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα… σε πείσμα των ροζ Νατοϊκών “αριστερών”…
Η προσπάθεια εξαγοράς του πρεσβευτή της Συρίας στη Μαυριτανία! Τι ποσό λαμβάνουν κόμματα, πολιτικοί και δημοσιογράφοι ως αμοιβή για την στήριξή τους, έμμεση ή άμεση, στους “επαναστάτες” της Συρίας;
Τιμή & δόξα για τις επαναστατικές δυνάμεις οι κατηγορίες των ιμπεριαλιστών! Η Κουμουνδούρου ακούει ή την έχει συνεπάρει ο εγκληματίας Πέρες; Οι ΝΑΤΟπεοθηλαστές, δήθεν “προοδευτικοί” δημοσιογράφοι;
Στο στόχαστρο των τρομοκρατών οι δημοσιογράφοι στη Συρία, με την ένοχη σιωπή όλων των δυτικών ΝΑΤΟπεοθηλαστών δημοσιογράφων και δημοσιογραφικών ενώσεων…
Τι συμβαίνει στον ΣΥΡΙΖΑ; Ενσωματώθηκε ολοκληρωτικά στον “εκσυγχρονισμό” αναζητώντας το ρόλο της ΔΗΜΑΡ;
 Pεμάλια “έλληνες” ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιοκάφροι, ακόμη και στη Γερμανία καταδικάζουν τη δολοφονία δημοσιογράφου στη Συρία από τους μισθοφόρους των ΗΠΑ!
Κι εσύ τέκνον Βρούτε; Όταν η «ριζοσπαστική» αριστερά συναντιέται με έναν εγκληματία του απαρτχάιντ!
Η Cia και η Mossad αν δεν είχαν αργυρώνητουςς ΝΑΤΟπεοθηλαστές δημοσιογράφους στη δύση, θα είχαν γίνει ρεζίλι…
Thuaiba Kanafani: «Εκπαιδεύτηκα στην κατασκοπία σε στρατιωτικό κέντρο στην Τουρκία…» (Terrorist Kanafani: I Was Trained on Espionage At Secret Military Center in Turkey)
Μία ιστορία που ΟΛΟΙ θα θελήσουν να ξεχάσουν... Ειδικότερα οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας της δύσης και της Ελλάδας! Οι ελεύθεροι ΠΟΤΕ!
Άραβες από τον Κόλπο και Τούρκοι οι περισσότεροι από τους ισλαμοφασίστες-"επαναστάτες" στο Χαλέπι (Allepo)… (Bahraini MPs Visited Syria to Equip and Support Militants)
Ο παγκόσμιος πολιτισμός έχασε τον Bassam Mehi Eddin Hussein… Οι Αμερικανοπεοθηλαστές πανηγυρίζουν!
►  Al-Qaeda thrives as US helps to 'flip' Syria... Οι έλληνες δημοσιογράφοι δεν βλέπουν ή είναι όλοι της Υπηρεσίας;
Κύριε Ιερώνυμε, η φιλανθρωπία σας είναι εγκληματική και είστε συνένοχος των εγκληματιών!
Oι τρομοκράτες μισθοφόροι της CIA δολοφόνησαν στη Συρία τον απαχθέντα δημοσιογράφο Sharif Mohamed Saïd. Προσπαθούν με την τρομοκρατία να φιμώσουν τον Ελεύθερο Τύπο! Καλά τα διεθνή «δημοσιογραφικά» όργανα, στην Ελλάδα όλοι είναι ΝΑΤΟπεογλείφτες δημοσιογράφοι;
Επιτέλους κάτι αρχίζει να ξυπνάει σ’ αυτή την ελληνική αριστερά του εκσυγχρονισμού, στο τέλμα των ΝΑΤΟπεοθηλάζοντων ΜΜΕ & δημοσιογράφων Υπηρεσίας!
Σύσσωμη η Συριακή κοινότητα του Sydney στο πλευρό του Bashar Al Assad και της Συρίας...
► Η αλλαγή στάσης της “Αυγής” στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, αποτελεί θετική προοπτική για τον απεγκλωβισμό του ΣΥΡΙΖΑ από τις φιλοΝΑΤΟϊκές θέσεις…
H σφαγή στον “Στόλο της Ελευθερίας” για την Γάζα, ήταν η τούρκο-ισραηλινή πρόβα τζενεράλε για την επίθεση στη Συρία;
Από σήμερα το κινεζικό αεροπλανοφόρο "Waishanhu-878" στις ακτές της Συρίας… σε θέση μάχης!
Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Hugo Chavez υποστηρίζει τη θέση της Ρωσίας και της Κίνας σχετικά με τη Συρία…
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια εφημερίδα (με εξαίρεση τον “Ριζοσπάστη” & "Λαϊκό Δρόμο") φιλοξενεί άρθρο που δεν υποστηρίζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας… Κάτι είναι κι αυτό… μπροστά στην προπαγάνδα και τα χρήματα της CIA!
Πληρώνονται αδρά οι δημοσιογράφοι και οι καναλάρχες νταβατζήδες δημοσίων έργων, για να κρύβουν αυτές τις ειδήσεις!
Oι Νατοϊκοί τρομοκράτες δεν δολοφονούν μόνον αθώους Σύριους πολίτες, αλλά και Παλαιστίνιους!
Tα MME και οι δημοσιογράφοι στην υπηρεσία της CIA! Μια ιμπεριαλιστική επίθεση που κρύβουν!
Λαός στρατός ενωμένοι στη Συρία... εναντίον της ιμπεριαλιστικής επίθεσης!
Δείτε βίντεο πριν κατέβει από το youtube! Oι δολοφόνοι ισλαμοφασίστες του ΝΑΤΟ, Ισραήλ, Τουρκίας και φασιστικών αραβικών καθεστώτων… αυτοί που τα δυτικά ΜΜΕ…
  "Εφιαλτικές" οι απώλειες των μισθοφόρων στο Allepo! Το youtube δεν ανεβάζει βίντεο που ξεγυμνώνουν την Νατοϊκή προπαγανδάδα παραπληροφόρησης…
H Τουρκία, ο σύμμαχος-υπάκουο σκυλί των ΗΠΑ & Ισραήλ, μεταφέρει νέες δυνάμεις… (Turkey sends new convoy to Syrian border)
►  Τρομοκράτες από τη Βρετανία πολεμούν τον Assad στη Συρία (British-born jihadists fighting Assad in Syria)
H Kίνα στέλνει πολεμικό στόλο στην υπεράσπιση της Συρίας από ξένες επεμβάσεις!
Τρομοκράτες από τη Βρετανία πολεμούν τον Assad στη Συρία (British-born jihadists fighting Assad in Syria)
Aλήτες, ρουφιάνοι δημοσιογράφοι! Ντοκουμέντο για το πώς οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας…
O Φαρούκ Καντούμι, ιστορικός ηγέτης της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης… υποστηρίζει τη Συρία! (Al-Qaddoumi: Saudi Arabia and Qatar Should Have Helped in Achieving Reforms in Syria not Arming Terrorists)
Το ΡΚΚ και οι Κούρδοι στο πλευρό της Συρίας! (Assad hands control of Syria’s Kurdish areas to PKK, sparking outrage in Turkey)
Tι κρύβουν οι νταβατζήδες των MME & οι “δημοσιογράφοι” Υπηρεσίας! Μυστικές Υπηρεσίες Γερμανίας: Τις σφαγές στη Συρία διαπράττει η Αλ Κάιντα κι όχι η κυβέρνηση του Άσσαντ! (German intelligence: al-Qaeda all over Syria)
►  O Ρωσικός στόλος μπήκε στη Μεσόγειο & κατευθύνεται στη Συρία!
►  Τι στ' αλήθεια συμβαίνει στη Συρία;
Η τρομοκρατία και οι ψυχολογικές επιχειρήσεις της CIA με όλα τα ΜΜΕ της δύσης, δεν πτοούν το λαό της Συρίας!
O Ομπάμα, με βασικούς συμμάχους την Τουρκία & το Ισραήλ, διπλασιάζει τη στρατιωτική “βοήθεια” στους μισθοφόρους για να πέσει η Συρία… Αιδώς Αργείοι, ξεφτιλισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί νενέκοι, υπάλληλοι των ΗΠΑ!
Anthony Lloyd - Οι αντάρτες στη Συρία δεν είναι παρά μισθοφόροι που δεν ξέρουν για ποιόν πολεμούν! Ο πρώτος δημοσιογράφος σε μεγάλο ΜΜΕ της Δύσης που λέει τουλάχιστον τη μισή αλήθεια…
H Χεζμπολάχ και το Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης-ΓΔ με τον Άσαντ και τον Συριακό Λαό!
Αυτοί είναι οι ηγέτες της Συριακής "επανάστασης"! (LEADERS OF THE SO CALLED SYRIAN REVOLUTION)
H Aριστερά στη Λατινική Αμερική δεν έχει προσαρτηθεί στο άρμα των ΗΠΑ! Καταδικάζει την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας! (Venezuela Strongly Condemns Terrorist Attack in Damascus, Syria
Μεταδίδουμε τις ειδήσεις που λογοκρίνει το ΝΑΤΟ & οι ΗΠΑ από τη Συρία! Ξεσκεπάζουμε τους δημοσιογράφους Υπηρεσίας και ανοίγουμε πόλεμο στον επικοινωνιακό πόλεμο του ΝΑΤΟ εναντίον της Συρίας! (Le Journal de la Syrie 21.07.2012)
Kαι Τούρκοι ανάμεσα στους μισθοφόρους των “επαναστατών” του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού” των αμερικανοσιωνιστών!
ΣΟΚ! Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ & δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Οι μισθοφόροι των ΗΠΑ στη Συρία μαγνητοσκοπούν τη δολοφονία αξιωματικού τους Συριακού Στρατού...
Απέτυχε η εισβολή των τρομοκρατών στη Δαμασκό! Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!
Aυτές οι ειδήσεις δεν "περνάνε" ποτέ στα ΜΜΕ (Παραπληροφόρησης) της Δύσης!
 O OHE δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα όργανο του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και της διεθνούς τρομοκρατίας!
► Τα βίντεο που στέλνουν στα έγκυρα διεθνή ΜΜΕ & δημοσιογράφους Υπηρεσίας οι επαναστάτες της Συρίας… Οι νεκροί που γελούν!
► Sayyed Hassan Nasrallah on Al Manar TV: Ηρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους!
Sayed Hassan Nasrallah γιατί δεν κλαίς για το γιό σου; Για τον σύντροφο Bashar Al Assad που οι μισθοφόροι των Αμερικάνων δολοφόνησαν χθες τον κουνιάδο του Assef Shawkat...
► Απροσκύνητοι ηγέτες που δεν υποτάσσονται σε τραπεζίτες!
Kάτω τα χέρια από τη Συρία (Giù le mani dalla Siria!) - Στην Ελλάδα, εκτός από το ΚΚΕ που έχει σαφή θέση, η άλλη αριστερά υπάρχει ή ταυτίζεται με τις ΗΠΑ & το ΝΑΤΟ;
Τα προφητικά λόγια του Chavez στον Assad...
Οι πολιτικοί υπάλληλοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα… ο Αρχιεπίσκοπος είναι κι αυτός αόρατος;
55 νεκροί - 273 τραυματίες στη Δαμασκό… Aπό τη διπλή βομβιστική επίθεση των τρομοκρατών! Η Συρία να γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών!
Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!
 Αντιιμπεριαλιστές που δεν προσκυνάνε τους αμερικανοσιωνιστές!
Ότι γράφαμε τόσο καιρό για τα ξεπουλημένα αμερικανοσιωνιστικά ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένου του Al Jazeera… τώρα πρωτοσέλιδο & στο zougla.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! H Κλίντον ομολογεί: Οι εξεγερμένοι Σύριοι λαμβάνουν βοήθεια από τις ΗΠΑ!
Nα γιατί & το “Aljazeera” συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και εντάχθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ… (5 Female Reporters Resign from Aljazeera Media Regarding the lies against Syria)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι “επαναστάτες” για τη “δημοκρατία” στη Συρία…
Καταγγέλλουν το Al Jazeera! Οι αμερικανοσιωνιστές έχουν τώρα και το Al Jazeera… αλλά η Συρία θα γίνει ο τάφος τους!

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: