Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

Καλά τα ΜΜΕ των νταβατζήδων δημοσίων έργων κι οι δημοσιογραφοι Υπηρεσίας… Ούτε ένας δικαστής δεν συγκινείται από το μεγάλο "κόλπο" 8,5 εκ. ευρώ του Σγουρού...

Αποκαλύψεις-σοκ από την Α. Ροκοφύλλου για το μεγάλο "κόλπο" 8,5 εκ. ευρώ του Σγουρού...

Από τον Κώστα Ζωγράφο.
"press-gr"

Μπορεί η πλειοψηφία και κάποιοι άλλοι να ψήφισαν το σκάνδαλο Σγουρού στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, των 8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της Αττικής, αλλά καταλυτική και αποκαλυπτική υπήρξε η στάση της Άννας Ροκοφύλλου η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου Τουρισμού. Η κ. Ροκοφύλλου (που είχε εκλεγεί σύμβουλος με την... παράταξη Σγουρού) αποκάλυψε ότι αν και είχε την αρμοδιότητα και είχε ζητήσει από την εταιρεία να ενημερωθεί με αναλυτικά στοιχεία για την πρότασή της, οι αρμόδιοι αρνούνταν να το κάνουν και να συενργαστούν. Αυτό δημιουγεί αυτομάτως ένα πρόσθετο θέμα για τον κ. Σγουρό.
Όπως πρόσθεσε μάλιστα η κ. Ροκοφύλλου, ενημερώθηκε τελικά μόλις τρεις ημέρες πριν από τη συνεδρίαση του Συμβουλίου μέσω της ημερήσιας διάταξης που κυκλοφόρησε. Η κ. Ροκοφύλλου διαφώνησε επίσης και με τον εσωτερικό καταμερισμό των κονδυλίων τονίζοντας πρώτον ότι οι δράσεις που προβλέπονται θα πρέπει να είναι ανταποδοτικές και δεύτερον ότι το μεγαλύτερο μέρος των κονδυλίων θα έπρεπε να αφορά διαφημιστική και τουριστική προβολή στο εξωτερικό και το μικρότερο στο εσωτερικό της χώρας. Τώρα συνέβη το αντίθετο: Περίπου τα 7.000.000 ευρώ θα μοιραστούν στο εσωτερικό και μόλις το 1.500.000 είναι για το εξωτερικό.
 Τελικά η Α. Ροκοφύλλου δεν ψήφισε τη σύμβαση (απέχοντας από την ψηφοφορία), αλλά όσα είπε, όπως και η παραίτησή της, αποτελούν κόλαφο για τον περιφερειάρχη καθώς και για όσους ψήφισαν αυτή την πολιτικά τουλάχιστον σκανδαλώδη απόφαση.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μεγαλο πασοκο-λαμογιο ο Σγουρος

vesinios είπε...

Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΦΑΓΕ