Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

H συνιστώσα της τροϊκανής συγκυβέρνησης Σαμαροβενιζελοκουβέλη… τώρα & ΝΑΤΟϊκή-σιωνιστική αιχμή δόρατος


 Συρία κράτα γερά! Φωτιά κι' ατσάλι στα σκυλιά!
Είχαμε τη δεξιά και τους νεοφιλελεύθερους του ΚΟΔΗΣΟ μαζί με ένα τμήμα της πάλαι ποτέ ανανεωτικής “αριστεράς” και δυστυχώς την εφημερίδα “Αυγή”, τώρα μας προέκυψε και η «Δημοκρατική Αριστερά» να εκλιπαρεί το περιβόητο «Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ» για επέμβαση στη Συρία, στα πρότυπα της επέμβασης στο Ιράκ, τη Γιουγκοσλαβία…
Τη στάση της συνιστώσας της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη επισημαίνει εύστοχα ο...
«Ριζοσπάστης»:
Αμετανόητοι...
Τα μέλη του ΣΑ του ΟΗΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο συριακό λαό. Αυτή είναι η επιθυμία της Δημοκρατικής Αριστεράς. Και δεν ξαφνιάζει η στάση της αφού παρόμοια κράτησε και στο θέμα της Λιβύης, πιέζοντας για επέμβαση, που έγινε και έφερε τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα, και επιπλέον για συμμετοχή της Ελλάδας σ' αυτήν ώστε να μη μείνουν έξω απ' το πλιάτσικο οι ντόπιοι κεφαλαιοκράτες.
Χτες, λοιπόν, σε ανακοίνωσή της για τις εξελίξεις στη Συρία αναφέρει ξεδιάντροπα: «Το καθεστώς του Μπασάρ Αλ Ασαντ έχει χάσει πλέον κάθε ηθική και πολιτική νομιμοποίηση και η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου. Ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας η παρέμβαση της διεθνούς κοινότητας με απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, για κατάπαυση του πυρός και σταδιακή μετάβαση στη δημοκρατική ομαλότητα. Η αντιμετώπιση μιας ανθρωπιστικής κρίσης πρέπει να είναι πέρα και πάνω από γεωπολιτικούς χειρισμούς και γι' αυτό όλα τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο συριακό λαό και την παγκόσμια κοινότητα»!!!

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, που κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών:
Τα προφητικά λόγια του Chavez στον Assad...
Οι πολιτικοί υπάλληλοι υπηρετούν ξένα συμφέροντα… ο Αρχιεπίσκοπος είναι κι αυτός αόρατος;
Nα γιατί & το “Aljazeera” συμμετέχει στην ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και εντάχθηκε στο αμερικανοσιωνιστικό μπλοκ… (5 Female Reporters Resign from Aljazeera Media Regarding the lies against Syria)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Αυτά κρύβουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ! Οι “επαναστάτες” για τη “δημοκρατία” στη Συρία…
Καταγγέλλουν το Al Jazeera! Οι αμερικανοσιωνιστές έχουν τώρα και το Al Jazeera… αλλά η Συρία θα γίνει ο τάφος τους!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: