Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2011

133 νενέκοι, εκ των οποίων όχι όλοι καθηγητές, σε σύνολο 12367 καθηγητών, υποστηρίζουν την κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα των Πανεπιστημίων!

Από το "press-gr"
   
133 Πανεπιστημιακοί vs 12367 Πανεπιστημιακοί‏...
Από την Ματίνα Γεωργίου
Και όμως βρέθηκαν 133 Πανεπιστημιακοί στο σύνολο των 12500 μελών της Πανεπιστημιακής Κοινότητας των δημόσιων Ελληνικών Πανεπιστημίων, οι οποίοι συνυπέγραψαν κείμενο με το οποίο επιχειρείται η προωθούμενη μεταρρύθμιση της Υπουργού Παιδείας κα Διαμαντοπούλου εν μέσω του Καλοκαιριού.
Μεταξύ αυτών που συνυπέγραψαν είναι και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με την Ακαδημαϊκή Κοινότητα και τα...
ονόματά τους γράφτηκαν προκειμένου να αυξήσουν το αριθμό των ψηφισάντων.
Είναι απορίας άξιο οι λόγοι που οδήγησαν αυτούς τους 133 στην υποστήριξη της κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα και του δικαιώματος της αυτοδιοίκησης των Πανεπιστημίων. Η συντριπτική πλειοψηφία των Πανεπιστημιακών επιζητεί το διάλογο, διότι οι σημαντικές αλλαγές που χρειάζονται δε μπορούν να γίνουν χωρίς την ενεργό συμμετοχή της Πανεπιστημιακής κοινότητας.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: