Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Παπανδρέου: Ούτε εκλογές, ούτε ανασχηματισμός...

Από το "press-gr"
  

Μιλώντας πριν από λίγο στο υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διέψευσε εκ νέου τα σενάρια περί εκλογών, αλλά αυτή τη φορά και τα σενάρια περί ανασχηματισμού. «Να τελειώνουν τα σενάρια αυτά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι "έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας".
Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε σημαντικό σταθμό για τη χώρα μας, αλλά και για την Ευρώπη τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης. "Από εδώ και στο εξής" τόνισε "είναι αποκλειστικά στο... σωθεί η χώρα και να πάμε μπροστά. Είμαστε στη μέση της φουρτούνας και πρέπει να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην πορεία μας".
 χέρι μας να
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This