Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Σεμνά και ταπεινά, αλλά βασιλικά και σοσιαΛηστρικά!... Κι ακόμη δεν του ζήτησε την παραίτηση!...

Από το "κουρδιστό πορτοκάλι"
  
Αποκάλυψη: Μια εβδομάδα ο Γερουλάνος μαζί με τον Αλογοσκούφη, τσάκιζαν τις σαμπάνιες και τις γαρίδες του "The New York Palace"!
Μια εβδομάδα σαν κροίσοι-σείχηδες του Κατάρ, πέρασαν στη Νέα Υόρκη ο Παύλος Γερουλάνος και ο Γιώργος Αλογοσκούφης, καλεσμένοι του Ιδρύματος Ωνάση.
Μιλάμε για τη γνωστή εκδήλωση δημοσίων σχέσεων του Ιδρύματος με πολιτικούς και δημοσιογράφους.
Ναι, σωστά διαβάσατε.
Φέτος τον Παύλο, συνόδευε ο άνθρωπος των ομολόγων και της διαπλοκής, ο πολύς...
 Αλογοσκούφης, πρώτο βιολί της Οικονομίας επι κυβερνήσεων Καραμανλή, του ελεγχόμενου από τα συμφέροντα.
Του Καραμανλή, του οποίου του παρακολουθούσαν το κινητό τηλέφωνο- όπως επίσης και της Νατάσας, της ταλαντούχας γιατρίνας.
Παρόλα αυτά τόσο η Vodafone όσο και η Ericsson γλίτωσαν τα πρόστιμα.
Ο Γερουλάνος και ο Αλογοσκούφης κατέλυσαν στις σουίτες του "The New York Palace" και βούτηξαν στη χλιδή, τις σαμπάνιες, τα spa, τα γυμναστήρια και τις γαρίδες-αυτές τσάκισαν!
Στη διάρκεια της εκεί παραμονής του, ο Παύλος οραματίστηκε την Ελλάδα σαν Μέκκα του Κινηματογράφου κι αφού επέστρεψε εντυπωσίασε με την ιδέα του τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου.
Ο δε Αλογοσκούφης, εκλεκτός θαμών της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, επιβράβευσε για μια ακόμη φορά τον εαυτό του για τις υπηρεσίες που προσέφερε στη πατρίδα...
Πόσο μακάκας είσαι Έλληνα πολίτη που τους ανέχεσαι;
Πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ στις κυριακάτικες εφημερίδες...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: