Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2010

Η Επτανησιακή Αναγέννηση...

Από το "Στοχασμός-Πολιτική"
  
Κυβέρνηση Ραγκούση και “Επτανησιακή Αναγέννηση”…
  
Γράφει το Ζιζάνιο
  
Γιάννη δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα, καθόλου καλά, πρόσεχε λίγο σου λέω θα πάθουμε πλάκα και θα τρέχουμε…
Ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ αντάρτικος συνδυασμός Επτανησιακή Αναγέννηση συγκεντρώνει, εκτός από την καθολική αποδοχή των οπαδών του ΠΑΣΟΚ στα Επτάνησα και την υποστήριξη όλων των επιφανών και καταξιωμένων τοπικών στελεχών του μαζικού κινήματος.
Πρόσφατα στον συνδυασμό Επτανησιακή Αναγέννηση εντάχθηκε και ο τέως Δήμαρχος Αργοστολίου Γεράσιμος Φόρτες.
Για να μην κατηγορηθούμε για αντί-ΓΑΠ λογική, δεν θα αναφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Μπεριάτος στην κατάρτιση του συνδυασμού του, παρά την γενναία ενίσχυση που δέχεται από τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ κ. Μ. Καρχιμάκη. Ελπίζουμε με την αρωγή των κεντρικών του Κινήματος να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επίσημος υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλίας Μπεριάτος και να δούμε μία δημοκρατική και γόνιμη αντιπαράθεση μεταξύ όλων των υποψηφίων.
Τώρα Γιάννη αν χάσεις και από τον Καλούδη, τι θες να κάθεσαι να περιμένεις το ΠΑΣΧΑ, καλύτερα να φύγεις μόνος σου, εξ’ άλλου σε έγραψε η ιστορία ως αναπληρωτή πρωθυπουργό τι άλλο θέλεις από την ζωή σου;
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιβαλλοντικές ενστάσεις για την επένδυση LΡG του Κατάρ στον Αστακό

Οι μελέτες προσκρούουν στην ιδιαιτερότητα του καυσίμου που θα χρησιμοποιηθεί ως πρώτη ύλη
Η χρήση LΡG δεν απαγορεύεται στην ΕΕ αλλά οι ευρωπαϊκές ενεργειακές εταιρείες δεν χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο καύσιμο για την παραγωγή ηλεκτρισμού, καθώς έχει δυσκολίες διαχείρισης σε πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις, τη στιγμή που υπάρχουν άλλα καύσιμα κατάλληλα για τη δουλειά αυτή.
Προφανώς η «κακή φήμη» που συνοδεύει το LΡG όσον αφορά την ασφάλεια της διαχείρισής του οφείλεται εν πολλοίς στο τραγικό δυστύχημα που έγινε το 1984 σε δεξαμενές LΡG στο Σαν Χουάν του Μεξικού, που στοίχισε 650 νεκρούς και 6.400 τραυματίες.
Μικρότερης έκτασης ήταν πέρυσι το δυστύχημα στην Τοσκάνη της Ιταλίας, όπου έγινε έκρηξη βυτιοφόρου βαγονιού που μετέφερε LΡG, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 άνθρωποι και να καταρρεύσουν γειτονικά κτίρια.
Το βασικό ερώτημα που έκαναν αρκετοί παράγοντες του ενεργειακού χώρου είναι «γιατί,αφού το παραγόμενο ρεύμα κατά 70% προορίζεται για την ιταλική αγορά, δεν γίνεται η μονάδα στην Ιταλία;».

www.tovima.gr