Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2010

Ποιος τα πουλάει μωρέ; Δικαστές υπάρχουν;

Από το "ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ"

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ...ΣΤΟ "ΣΦΥΡΙ" ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ?ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝ ΟΧΙ! ΠΩΣ?

ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ !
ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ
ΕΔΩ ΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΈΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΠΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΓ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Έβλεπα την σελίδα και δεν πίστευα στα μάτια μου. Ελληνικά νησιά σε...


τιμή ευκαιρίας. Πόσο τα πουλάμε τα νησιά μας μωρέ? Είμαστε φθηνοί λένε, ένα ελληνικό νησάκι κοστίζει λιγότερο από ένα ski σαλέ στις Άλπεις.
Ξεκινάνε από 1.500.000 ευρώ, δηλαδή λιγότερο από μια καλή μίζα για προμήθεια του δημόσιου. 11 νησάκια μας είναι στο σφυρί στη σελίδα http://www.privateislandsonline.com/greece.htm
Ποιανού είναι? Ποιος τα πουλάει μωρέ? Άντε να πουλήσουν και εμάς για να ξεχρεώσουν το ΔΝΤ. Και αυτό που με τρελαίνει περισσότερο είναι το αν αυτή είναι μόνο η αρχή. Μας σκίζουν στην εφορία, μετά μας παίρνουν ότι έμεινε με τον τζόγο, πουλάμε και 200 -300 από τα 2.000 νησιά που έχουμε και ξεχρεώσαμε το μπουγιουρντί που μας επέβαλαν με τα ταμεία τους και τις τρόικες.
Είναι normal αυτό ρε παιδιά και εγώ είμαι ο ανώμαλος που μου έκανε τόση εντύπωση? Βοηθάτε γιατί θα χάσω και αυτό το λίγο που είχα.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ειχε καταγγειλει ο τσιπρας στη βουλη αλλα τον κοροιδευαν