Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Οι βουλευτές Χρύσα Αράπογλου, Οδυσσέας Βουδούρης, Θοδωρής Δρίτσας, Τάσος Κουράκης και Σοφία Σακοράφα, για τη Γάζα!

Οι βουλευτές Χρύσα Αράπογλου, Οδυσσέας Βουδούρης, Θοδωρής Δρίτσας, Τάσος Κουράκης και Σοφία Σακοράφα συνυπέγραψαν το παρακάτω κείμενο και το παρέδωσαν στον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών, κ. Δημήτρη Δρούτσα, με την προσδοκία της άμεσης ικανοποίησης του αιτήματός τους:
"Οι Έλληνες πολίτες, μέλη της αποστολής ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα, οι οποίοι απήχθησαν από τον ισραηλινό στρατό και κρατούνται παράνομα στις φυλακές του Ισραήλ πρέπει άμεσα να επαναπατρισθούν. Καλούμε το υπουργείο Εξωτερικών να αναλάβει πρωτοβουλία ώστε να εξασφαλιστεί η άμεση και ασφαλής επιστροφή των ακτιβιστών της αποστολής στην πατρίδα, ενδεχομένως και με την αποστολή ελληνικού αεροσκάφους για το σκοπό αυτό. Μετά μάλιστα και από τη σημερινή απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας που ζητά την άμεση απελευθέρωση των ακτιβιστών και δεδομένου των μαρτυριών για άσκηση βίας στους απαχθέντες η πρωτοβουλία αυτή είναι αυτονόητη και αναγκαία".
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

yiannis είπε...

Αν και είναι άκερο και δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον άνθρωπο τον Οδυσσέα Βουδούρη δεν μπορούσε να τον αξιοποιήσει στην κυβέρνηση ο Γιώργος; Αλλά δεν χρειάζονται αδούλωτους ανθρώπους αλλά κομματόσκυλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Αραπογλου τι θελει και χωνεται?

Ανώνυμος είπε...

Ο Βουδουρης τα ψηφισε τα μετρα ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ