Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Θυμάστε την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων;

Σημεία και τέρατα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων...
Αναγκάζεται σε παραίτηση η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας;
Από το press-gr
Γράφει ο ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ
Θυμάστε την Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Βάσω Αλεξανδρίδου με το αυθαίρετο ξενοδοχείο στη Λάρισα; Παρά τις καταγγελίες και τον γενικό ξεσηκωμό που είχε γίνει κατά τον διορισμό της, τελικά πήρε τη θέση...
Λίγους μήνες μετά τον διορισμό ως περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ξεσπάνε το ένα μετά το άλλο τα σκάνδαλα, ενώ δυο στελέχη της περιφέρειας εξαναγκάζονται σε παραίτηση γιατί αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε οικονομικές ατασθαλίες. Τα Επτάνησα είναι στο πόδι για το θέμα και ήδη άρχισαν οι δημοσιεύσεις στα sites και τα Blogs της περιοχής.
Η ΓΓ της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, «κατηγορείται» για...

Την αδράνεια της περιφέρειας, την έλλειψη προγραμματισμού, σχεδιασμού της υπηρεσίας με αποτέλεσμα το χαντάκωμα των επιχειρήσεων και τον αποκλεισμό τους από διάφορα προγράμματα και το ΕΣΠΑ.
Η όλη δράση της ΓΓ είναι η προσωπική της προβολή και οι δημόσιες σχέσεις της αφού ο πόθος της είναι η βουλευτική έδρα. Τα συνεχή δελτία τύπου που στέλνει στα ΜΜΕ των Επτανήσων αφορούν καθαρά και μόνο την δική της προβολή (πότε αγκαλιά με τον πρωθυπουργό στα μαθήματα διαχείρισης κρίσης, πότε με τον Πατριάρχη...)
Τα επτανησιακά ΜΜΕ δέχονται συνεχή δελτία τύπου για την κοσμική ζωή της ΓΓ μέχρι που αγανάκτησαν και πρόσφατα της διαμήνυσαν δημοσίως ότι δεν πρόκειται να ξαναδημοσιεύσουν τέτοιου περιεχομένου Δελτία Τύπου. Οι γνώσεις, η εμπειρία της και το επίπεδό της είναι εντελώς ανεπάρκή για τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις της..
Και τώρα ερχόμαστε στο ψητό. Αυτά που ακούγονται και για τα οποία πρέπει τουλάχιστον να δώσει απαντήσεις, για το αν αληθεύουν, είναι τα εξής:
Η κυρία ΓΓ κατέθεσε στην περιφέρεια τιμολόγιο 20.000 ευρώ για την αγορά επίπλων του σπιτιού της στην Κέρκυρα! Το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή εμείς, θα πληρώσουμε -αν αυτό είναι αλήθεια- τα έπιπλα της κυρίας;
Τα προσωπικά της έξοδα στα ταξίδια στο εξωτερικό για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νησων, έχουν σοκάρει την υπηρεσία. Η δράση της στις εκθέσεις προβολής στο εξωτερικό είναι εξοργιστική και το ερώτημα είναι αν και ποιες συγκεκριμένες ξενοδοχειακές μονάδες προωθεί με την παρουσία της ...
Η αδιαφορία της για την λειτουργία της υπηρεσίας της προκειμένου να μη χάσει ραντεβού σε την μανικιουρίστα και την κομμώτρια λέγεται επίσης ότι έχουν διαλύσει την λειτουργία της Περιφέρειας.
Κερασάκι στη τούρτα ήταν το τελευταίο ταξίδι της στο... Φανάρι, όπου ένας Θεός ξέρει γιατί, επισκέφτηκε τον Πατριάρχη και βέβαια τα έξοδα ήρθαν για πληρωμή στην περιφέρεια. Ήταν όμως τόσο υπέρογκα που ο ταμίας αρνήθηκε να τα εγκρίνει και μετά τον καυγά υπέβαλε την παραίτησή του. Τον ταμία ακολούθησε και άλλος υπάλληλος ο οποίος αρνήθηκε πλέον να εκτελεί τις εντολές της κυρίας.
Εκτός των εξόδων του ταξιδιού στο Φανάρι, σοκ έχει προκαλέσει και το τιμολόγιο που πήγε στην υπηρεσία για τα δώρα που έκανε εκεί στις διάφορες συναντήσεις της.
Την προηγούμενη βδομάδα η κρίση είχε κορυφωθεί γιατί το Ελεγχτικό Συνέδριο επέστρεψε τιμολόγιο ως απαράδεκτα και αρνηθηκε την πληρωμή τους.
Το ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα βράζει, οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές των Ιονίων δεν ξέρουν που να κρυφτούν.
Μπροστά σε αυτή την κρίση , τι κάνει η κουτοπόνηρη Λαρισαία; Την Παρασκευή διοργάνωσε συνέντευξη τύπου στα Κερκυραιϊκά ΜΜΕ και παρουσιάσε το έργο της (!) στους εμβρόντητους δημοσιογράφους που μάλλον την παραίτησή της περίμεναν.
Ισως μέχρι να δημοσιευσεται αυτή την καταγγελία να έχει ήδη υποχρεωθεί σε παραίτηση και να φύγει νύκτα από την Κέρκυρα για τα βουνά της Λάρισας..Ανοίγει και τουριστική περίοδος να πάει να καθαρίσει κανένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο της. Αρκετά ασχολήθηκε με το Ιόνιο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: