Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2010

"κάποιοι έπρεπε να συμπράξουν στην όλη επιχείρηση των παράνομων υποκλοπών..."

Προανάκριση για τον Κορωνιά
Κατεπείγουσα προ-ανάκριση κατά του Γεωργίου Κορωνιά διεξάγει ο 25ος πταισματοδίκης Αθηνών, μετά τη μήνυση που υπέβαλαν στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου την περασμένη βδομάδα ο αδελφός, ο πατέρας και η μητέρα του Κώστα Τσαλικίδη.
Η μήνυση που υπογράφεται από τους δικηγόρους Νίκο Κωνσταντόπουλο, Σταύρο Χούρσογλου, Ζωή Κωνσταντοπούλου και Φραγκίσκο Ραγκούση αφορά το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία και στρέφεται εκτός του κ. Κορωνιά και κατά «κάθε άλλου συμμέτοχου στο καταγγελλόμενο αδίκημα».
Στη μήνυση καταγράφονται έντεκα... ("ΙΟΣ", Ελευθεροτυπία)

Το χρονικό του σκανδάλου
Με βάση όσα έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και το ρεπορτάζ της στήλης από το 2006, η αλληλουχία των γεγονότων που σχετίζονται με την υπόθεση των υποκλοπών οδηγεί σε ορισμένα σαφή συμπεράσματα... ("ΙΟΣ", Ελευθεροτυπία)

* Υποκλοπές: Ελλάδα και ΗΠΑ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This