Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

Που προσελήφθηκαν αυτοί οι συγγενείς των επωνύμων; Η Δημοκρατία κινδυνεύει! ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και…

…ειδικότερα Γιώργο Παπανδρέου, αρχηγέ της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλάμε για δημιουργία μηχανισμών που αποσταθεροποιούν ακόμη και την αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία.
Θα μείνετε σιωπηλοί;

Εμείς είμαστε έτοιμοι σαν blog να “πληρώσουμε”… σήμερα θίγουμε την ευαίσθητη «καρδιά» του μηχανισμού που έχουν στήσει, αλλά τουλάχιστον σας έχουμε ενημερώσει και ελπίζουμε ότι σε τέτοια θεσμικά ζητήματα, όλα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα, δεν έχουν καθήκον, αλλά χρέος να κατανοήσουν τι “στρατό” ετοιμάζει η δεξιά.
Λοιπόν, σήμερα έγιναν οι "προσλήψεις", σήμερα ρωτάμε:
Που διορίστηκε η σύζυγος του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Γιώργου Μαρνέλου, της “Ελευθεροτυπίας”;
Που διορίστηκε η αδελφή του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Πέτρου Καρσιώτη, του “Άλφα”;
Που διορίστηκε ο αδελφός συζύγου υφυπουργού;
Με τι καθήκοντα;
Σήμερα θέση στον ήλιο έχουν μόνον όσοι υπηρετούν το καθεστώς και δυστυχώς πολλοί φορούν δημοκρατικό μανδύα.
Είναι πλέον σίγουρο ότι μετά τις απειλές τους, ίσως χρησιμοποιήσουν εναντίον του blog μας και δικαστική «συνδρομή».
Οτιδήποτε συμβεί στους έντεκα (11), εκ των οποίων επτά (7) εντός Ελλάδος, θα είναι έργο δίωξης και αντεκδίκησης από το σκληρό πυρήνα της δεξιάς!
Εμείς το γράφουμε για να το διαβάσει ο κύριος Προκόπης Παυλόπουλος και να αναλάβει ΟΛΕΣ τις ευθύνες του!
Τα πολιτικά κόμματα της δημοκρατικής αντιπολίτευσης (ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ), έχουν κι αυτά τεράστιες ευθύνες για το καθεστώς κατάλυσης αυτής της δημοκρατίας που υπάρχει!
Οι αποκαλύψεις μας δεν είναι «εθνικός κίνδυνος»! «Εθνικά επικίνδυνη» είναι η δεξιά!

Η διαφθορά στη δημοσιογραφία, μέσα από μια ταινία του 1962, με τον ανεπανάληπτο Alberto Sordi (“La corruzione”, 1962, con Alberto Sordi)

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Αυτοί είναι το μέλλον της Ελλάδας κι όχι οι λαδιάρηδες της εξουσίας

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ THINK ACT CHANGE
Τρεις φοιτητές, που βρίσκονται στο τρίτο έτος σπουδών του Τμήματος Κινηματογράφου του ΑΠΘ απέσπασαν τα δύο πρώτα βραβεία στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Think. Act. Change», που διοργάνωσε η πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην Επιτροπή των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 44 νέοι, ηλικίας από 15 μέχρι 28 ετών, από όλη την Ευρώπη. Οι διαγωνιζόμενοι καλούνταν να δημιουργήσουν μονόλεπτες ταινίες με θέμα: «Η αλλαγή αρχίζει από το σπίτι: δημιουργώντας ένα καλύτερο περιβάλλον».
Ο Στέλιος Αλεξανδράκης και ο Μενέλαος Παμπουκίδης υπέβαλαν την ταινία «World Water War» και απέσπασαν το πρώτο βραβείο. Πρόκειται για ταινία δράσης, που τοποθετείται χρονικά στο 2035 και πραγματεύεται τις συγκρούσεις που μπορεί να επιφέρει μια πιθανή έλλειψη νερού. Η ταινία καταλήγει στο μήνυμα: «Μην αφήσετε να συμβεί κάτι τέτοιο. Εξοικονομήστε νερό».«Δεν εστιάσαμε το ενδιαφέρον μας στην πιθανή έλλειψη του νερού, αλλά στα αποτελέσματα που αυτή θα έχει», εξηγεί στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ο Στέλιος Αλεξανδράκης. Ο Μενέλαος Παμπουκίδης συμπληρώνει ότι, κίνητρό τους για να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό ήταν το ίδιο το θέμα του, η περιβαλλοντική κρίση, που τόσο απασχολεί και τους ίδιους.
Οι περιβαλλοντικές ανησυχίες αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη και του Κώστα Καρύδα, ο οποίος δημιούργησε τη βραβευμένη, με το δεύτερο βραβείο, μονόλεπτη ταινία, «Our Last Shot».Στην ταινία, ο δημιουργός παραλληλίζει την απόρριψη των σκουπιδιών με έναν αγώνα μπάσκετ, θέλοντας να περάσει το μήνυμα: «Το παιχνίδι γι’ αυτό τον πλανήτη τελειώνει».«Η ιδέα για τη συγκεκριμένη ταινία μου γεννήθηκε, όταν κάποια μέρα θέλησα να πετάξω ένα σκουπίδι στον κάδο, από μακριά και αφού αστόχησα, μία κοπέλα μου ζήτησε να το μαζέψω και να το ρίξω ξανά στο καλάθι των απορριμμάτων», εξηγεί ο Κώστας Καρύδας.Οι ταινίες που ξεχώρισαν στο διαγωνισμό θα λάβουν χρηματικό έπαθλο και θα προβληθούν σε κινηματογραφικό φεστιβάλ, κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας των Περιφερειών και των Πόλεων «Open Days», τον Οκτώβριο, στις Βρυξέλλες.
Επίσης, θα προβάλλονται στο διαδικτυακό κανάλι «Dialogue TV».
Οι τρεις συμφοιτητές, Στέλιος Αλεξανδράκης, Μενέλαος Παμπουκίδης και Κώστας Καρύδας, δεν είναι η πρώτη φορά που διακρίνονται για τη δουλειά τους. Απέσπασαν το βραβείο για το καλύτερο διαφημιστικό σποτ κατά το- περασμένο- 4ο Φεστιβάλ Σπουδαστικών και Νεανικών Ταινιών «Crashfest», που διοργάνωσε το Τμήμα Κινηματογράφου του ΑΠΘ, με την υποστήριξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEOS ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ
ΠΡΕΖΑ TV


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Συγχαρητήρια στην ελληνική «δικαιοσύνη»! Πράγματι είναι μονόφθαλμη!

Έφαγε 20 χρόνια (χατιρικώς επειδή είναι δικαστής), πέρασε λίγους μήνες μέσα (ζωή και ζάχαρη), παρουσίασε χαρτί ιδιώτη γιατρού και οι δικαστές τον έβγαλαν έξω.
Κι όλα αυτά ενώ σε λίγες ώρες θα έπρεπε να δικαστεί για άλλα αδικήματα!
Ξέχασε ή δεν πλήρωσε μια κλήση τροχαίας παράβασης, πως τον αντιμετωπίζετε αδέκαστοι δικαστές;
Τώρα με την εγκύκλιο Σανιδά πως θα ενεργήσετε με τους bloggers;
Μια τέτοια δικαιοσύνη επιβεβαιώνει την κοινωνία ζούγκλας και καταπίεσης που επιβάλλει η δικαστική κοινοβουλευτική δικτατορία του 21ου αιώνα!
Κατάντησαν ανήμπορο το λαό…στο έλεος των εξουσιών…
Κάποιοι βουλευτές θα αντιδράσουν;
Νομίζετε κύριοι δικαστές και εισαγγελείς, ότι μετά κι απ’ αυτή σας την απόφαση υπάρχει ένας, έστω ένας έλληνας πολίτης που πιστεύει ότι υπάρχει δικαιοσύνη;
Κρίμα…
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΟΥ PRESS-GR

Ερώτηση στη Βουλή για την αποκάλυψη - σοκ του Press-gr...
...για τη συμμετοχή του συλληφθέντος Γ. Τρομπούκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ υπό την διεθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά!
Στη Βουλή έρχεται η αποκάλυψη του Σπύρου Καπαδάκου στο Press-gr (διαβάστε αναλυτικά εδώ) για τη συμμετοχή του συλληφθέντος ως μέλος της σπείρας απαγωγής του Π. Παναγόπουλου Γ. Τρομπούκη στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο δήμο Αμφιλοχίας υπό τη διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά!
Πριν από λίγο 19 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Μιχάλη Καρχιμάκη, κατέθεσαν Ερώτηση στους υπουργούς Εσωτερικών, ΠΕΧΩΔΕ και Υγείας με την οποία ζητούν να ερευνήσουν τις πολιτικές σχέσεις του συλληφθέντος επιχειρηματία με το Γραφείο του υφυπουργού Μ. Σαλμά αλλά και να δώσουν πληροφορίες για τα δημόσια έργα που είχε πάρει η εταιρεία του. Οι βουλευτές τονίζουν ότι είναι "αυτονόητη η υποχρέωση της κυβέρνησης να διερευνήσει άμεσα τα καταγγελλόμενα"!
Αναλυτικά, όλο το κείμενο της Ερώτησης στο press-gr
Οι ερωτώντες Βουλευτές
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γρηγόρης Νιώτης
Μάρκος Μπόλαρης
Χρήστος Αηδόνης
Γιώργος Πεταλωτής
Θεοδώρα Τζάκρη
Γιώργος Ντόλιος
Γιάννης Αμοιρίδης
Γιάννης Δριβελέγκας
Μιχάλης Τιμοσίδης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Δημήτρης Τσιρώνης
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Παναγιώτης Ρήγας
Νίκος Ζωΐδης
Δημήτρης Βαρβαρίγος
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Τάσος Σιδηρόπουλος
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

TO AIMA ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΓΙΑΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

EIMAΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 7/7/2009 - 19:00 ΟΜΟΝΟΙΑ
Να είμαστε όλοι εκεί να φωνάξουμε την αντίθεσή μας στα συνεχιζόμενα πογκρόμ εναντίον των μεταναστών και την φασιστική πολιτική της κυβέρνησης και της Ε.Ε.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ POP!

Νεκροφιλοι ολου του κοσμου ενωθειτε!!!
Η πρωτη κηδεια υπερθεαμα ειναι γεγονος!!!
Για πρωτη φορα στην ιστορια,ενα ολοκληρο σταδιο θα γεμισει, ωστε οι παρεβρισκομενοι να βλεπουν επι 2 ωρες, ενα πτωμα...
Οταν συμβαινουν αυτα, στον κατα τα αλλα ανεπτυγμένο κοσμο μας, σκηνικα σαν τα παραπανω...ας μην απορρουμε για την καταντια μας...
Σημερα θα γινουμε μαρτυρες,της πιο αστραφτερης και μουσικης κηδειας που εχει γινει ποτε!!!
Περισσότερα στο ΠΡΕΖΑ TV
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Πολιτική παρέμβαση του Στέφανου Τζουμάκα μέσω του διαδικτύου, που θα συζητηθεί…

Ο Στέφανος Τζουμάκας, μετά από πολύ χρόνο “σιωπής”, με αφορμή τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου Περάματος και τη συνάντησή του με τον Μίκη Θεοδωράκη, κάνει την παρέμβασή του και μιλάει για όλα.
Μια πολιτική παρέμβαση που θα συζητηθεί…

Το Σάββατο στις 4 Ιουλίου είχα τη τιμή να παραβρεθώ σε μια εκδήλωση από εκείνες που σπανίζουν μέσα στον ορυμαγδό εκδηλώσεων, από άποψη Π ο λ ι τ ι σ τ ι κ ή και Π ο λ ι τ ι κ ή, στο Πέραμα του Πειραιά.
Η Δημοτική Αρχή έκανε τα εγκαίνια σε ένα Ναό του Πολιτισμού, στο νέο Θέατρο, υ π α ί θ ρ ι ο, σε ένα λοφίσκο, δίπλα στη θάλασσα και απέναντι από την ιστορική Σαλαμίνα. Το κόσμημα αυτό, φέρνει στην είσοδο την επιγραφή: Δημοτικό Θέατρο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
Στα εγκαίνια τιμώμενο πρόσωπο ήταν ο Μ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ.
Οι θεατές, πολίτες του Περάματος, εργαζόμενοι και άνεργοι στα ναυπηγεία επεφύλαξαν συγκινητική και ενθουσιώδη υποδοχή στο Μίκη, που παραβρέθηκε και μίλησε. Τον τίμησαν ο Δήμαρχος Περάματος κ. Γλύκας και ο Νομάρχης Πειραιά Γ. Μίχας.
Η ορχήστρα ‘’Μ. Θεοδωράκης’’ με μια εξαίρετη συναυλία, με την αποθέωση του κοινού και με στιγμές μέθεξης για όλους, έκλεισε μια υπέροχη βραδιά στο Πέραμα.
Μιλήσαμε με το Μίκη, μετά την ομιλία και του ζήτησα κείμενο. Οι συνεργάτες του μου το έστειλαν προκειμένου να προβώ σε ενέργειες για τη ανάρτηση του στο διαδίκτυο.
Θεωρώ ΙΣΤΟΡΙΚΗ την ομιλία του Μίκη, που καταχειροκροτήθηκε με διακοπές από το κόσμο. Και τούτο για τ ρ ε ί ς κυρίως λόγους, που συνυφαίνονται, έχουν διαλεκτική σχέση μεταξύ τους.
Ο Πρώτος:
Για το θέμα της ε ν τ ι μ ό τ η τ α ς στη πολιτική, που ΔΕΝ είναι μ ό ν ο η δ ι α φ θ ο ρ ά, αλλά η έ μ π ρ α κ τ η τήρηση στο:
1) Να είναι συνεπείς οι πολιτικές ηγεσίες σε ό,τι δεσμεύονται, με βάση το δημόσιο συμφέρον.
2) Όταν μεταβάλλουν θέση, η μεταβολή πρέπει να σχετίζεται μόνο με αλλαγή των δεδομένων και όχι για λόγους γνώμης ή άλλων σκέψεων.
3) Να οργανώνουν θεσμούς και κανόνες που θα ελαχιστοποιούν πράξεις και ενέργειες αδιαφανείς ή που κατατείνουν σε ιδιοτέλειες.
4) Να μη προβαίνουν σε ιδιοτελείς ενέργειες και να μη δωροδοκούνται .
5) Να μη επιτρέπουν σε άλλους ή να μη ανέχονται άλλους είτε να προβαίνουν σε ιδιοτελείς πράξεις και είτε να δωροδοκούνται ή να δωροδοκούν και
6) Να οδηγούν στην απόδοση ευθυνών έναντι όλων:
α) Πολιτικών ευθυνών και
β) Ευθυνών με βάση τη νομιμότητα.
Ο Δεύτερος:
Για το θέμα της ΗΘΙΚΗΣ στη πολιτική.
Η υπόθεση της ηθικής ΔΕΝ είναι ούτε αυτοτελής, ούτε αυτόνομη.
Βασίζεται μεταξύ και άλλων σε δύο μεγάλους πυλώνες:
1) Σε αξίες όπως ό άνθρωπος και τα δικαιώματα του, στα εξής ΒΑΣΙΚΑ όπως:
Ζωή, Υγεία, Παιδεία, Εργασία, Ασφάλιση, καθώς και σε άλλα όπως: Δυνατότητες, Ισοπολιτεία, Ισότητα και σε άλλα όπως Ανάπτυξη, Προοπτικές, Εισόδημα, Ευημερία. Ποιότητα Ζωής.
2) Στους στόχους και τις επιδιώξεις των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων που διαμορφώνουν τις μεγάλες αποδοχές και συναινέσεις, όπως η πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση της διακυβέρνησης και της πορείας μιας κοινωνίας, ενός λαού και μιας χώρας.
Προβαίνω σε αυτές τις επισημάνσεις διότι τη τελευταία περίοδο ο δημόσιος βίος κ α ν ο ν α ρ χ ε ί τ α ι από μάστιγες όπως:
α) Από λογιών - λογιών Η Θ Ι Κ Ο Λ Ο Γ Ο Υ Σ που νομίζουν ότι είναι στον άμβωνα και κατακεραυνώνουν, με συνήθη την επωδό “ντροπή” και “αίσχος”, τα ανήθικα και απαράδεκτα α π ο τ ε λ έ σ μ α τ α του όλου συστήματος, των κέντρων και των ανθρώπων Δ ύ ν α μ η ς, που παράγουν βίαια για άλλους πλούτο και δύναμη και για άλλους φτώχεια και αδυναμία και αποσιωπούν τα αίτια που παράγει το αντιδημοκρατικό και εκμεταλλευτικό σύστημα για τους ολίγους σε βάρος των πολλών και που ονομάζεται καπιταλιστικό σύστημα
β) Από μια κ ο π ή ηθικολόγων που τείνουν να ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ την ηθική με την ηθικολογία. Συνήθως οι κύκλοι ή τα πρόσωπα αυτών των αντιλήψεων:
Διακατέχονται από ιδεολογική και κοσμοθεωρητική σ ύ γ χ υ σ η ή από ανυπαρξία ιδεολογική και κοσμοθεωρητική-φαινόμενο των τωρινών χρόνων της απο-ιδεολογικοποίησης, κομμάτων και προσώπων- ή έχουν πολύ περιορισμένο υπόβαθρο για να αξιολογήσουν τη διαφορά και τις πολιτικοκοινωνικές εξελίξεις .
Εμφανίζονται ως τιμωροί προσώπων ή μεμονωμένων καταστάσεων. Πολλές φορές ακόμη με σκοπιμότητες ή από καιροσκοπισμούς όσο αφορά τη λήψη π ο- λ ι τ ι κ ώ ν αποφάσεων ,με αποτέλεσμα να υπονομεύεται ηθική στάση επί της ουσίας και να θριαμβεύει η συμμαχία με τους ηθικολόγους και αυτή καθ αυτή η ηθικολογία.
Παραδείγματα: Κυρίαρχη προεκλογικά η υπόθεση με τις άγονες γραμμές για δωροδοκία 250χιλιάδων ευρώ και κυρίαρχη μετεκλογικά η Ζήμενς, για 100 εκατ ευρώ.
Αντίθετα δεν υπάρχουν για το δημόσιο βίο: Η ΕΘΝΙΚΗ διαφθορά με φοροδιαφυγή 18 δισεκατ. ευρώ ναι με 18 δις ευρώ!! Η φοροαπαλλαγή με 5 δις ευρώ του μεγάλου και μη παραγωγικού κεφαλαίου. Η κερδοσκοπία των φαρμακευτικών εταιριών, μετά την κατάργηση της λίστας φαρμάκων, με το ποσό των 3 δις ευρώ. Δεν υπάρχουν το κλείσιμο 3500 επιχειρήσεων, οι χιλιάδες απολύσεις, το 25 % του πληθυσμού στο όρια της φτώχειας, η εκ π ε ρ ι τ ρ ο π ή ς εργασία, η π ε ρ ι ο δ ι κ ή εργασία, οι νοικιασμένοι εργαζόμενοι, κ.οκ.
γ) Από ένα δίκτυο δυνάμεων με κέντρο τα ΜΜΕ που δεν έχουν καμία σύγχυση, ηθικολογούν ασύστολα και χειραγωγούν τη κοινή γνώμη με τα ασήμαντα για να μη συζητηθούν τα ουσιώδη που θα τους εξέθεταν.
Παραδείγματα: Το 2008 σε παγκόσμιο επίπεδο ο πλούτος από τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ οικονομία ήταν 60 τρις δολάρια και η λεηλασία μέσα από τη ΧΑΡΤΙΝΗ οικονομία ήταν με π α ρ ά γ ω γ α στο ύψος των 520 τρις!! δολάρια και με τον κύκλο των τραπεζικών εργασιών με δύο χιλιάδες τρις!! δολλάρια. Μετά τη κρίση και τη παγκόσμια κατακραυγή η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα μείωσε τα επιτόκια ως προς το ευρώ σε ικανοποιητική κλίμακα. Οι ελληνικές τράπεζες λαφυραγωγούν τα εισοδήματα με επιτόκια της τάξης του 6% και οι μικρο-τιμωροί υποκρίνονται και στρέφουν τη κοινή γνώμη εναντίον της πολιτικής γενικά.
Πλέον των δέκα μηνών προτάσσεται η ανάγκη για ανάπτυξη, επενδύσεις, για επιχειρήσεις. Το μονεταριστικό λόμπυ των Αθηνών με στελέχωση και στα δύο κόμματα μεταφέρει τη συζήτηση στο σκληρό νόμισμα, στη δημοσιονομική πειθαρχία, στο έλλειμμα και στο χρέος και ας βυθιστεί η χώρα σε ύφεση. Κινδυνολογούν όταν η χώρα είχε φέτος πλούτο άνω των 260 δις ευρώ που η μερίδα του Λέοντα καρπούται η ολιγαρχία και ενώ η Ευρωπαική Επιτροπή έχει αποφασίσει την αναχρηματοδότηση της χώρας για το δημοσιονομικό πρόβλημα. Γιατί όλα αυτά. Μα για να φορολογηθούν οι μη έχοντες και να μη πιέσουμε για αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας τόσο για την χρηματοδότηση Πα ρ α γ ω γι κ ώ ν δράσεων στην Ε.Ε. όσο και για την αύξηση κατά μια και μισυ μονάδα του ποσοστού του χρέους στη σχέση του με το εθνικό προιόν και να έχουμε περαιτέρω δημόσιες δαπάνες στη Παιδεία και την Υγεία. Και
Ο Τρίτος:
Για το περίφημο θέμα της αυτονομίας της Πολιτικής.
Ποιος ορίζει την Ατζέντα των συζητήσεων στη χώρα. Ούτε τα κόμματα ούτε οι παραγωγικές τάξεις. Αλλά ένα δίκτυο επιχειρηματιών των τομέων: κατασκευές, καύσιμα, εφοπλισμός σε σύμπραξη με ορισμένους παράγοντες του τύπου και σε αγαστή σύμπνοια με στελέχη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, που η πολιτογράφηση τους είναι: τηλε-βουλευτές, σύμφωνοι με την ουσία των θεμάτων όπως τα θέτει το δίκτυο, έτοιμοι για μικρο-διαξιφισμούς, για ευφυολογήματα, για σχόλια, αλλά εντεταγμένοι στη στρατηγική της χειραγώγησης, της από-πολιτικοποίησης. της από-ιδεολογικοποίησης. της κοινοτυπίας της ‘’σχολής’’ των ο μ ο ι ό μ ο ρ φ ω ν του συστήματος και του τίποτε.
Για Δέκα μήνες το σύστημα είχε τέσσερις στρατηγικές:
1) Σκανδαλολογία,
2) Δ ή θ ε ν πρόωρες Εθνικές εκλογές.
3) Απαξίωση και της Προοδευτικής Πολιτικής και
4) Αποχή από τις Ευρωεκλογές.
Το σύστημα της εξαρτημένης πολιτικής βγήκε ΝΙΚΗΤΗΣ.
και στους 4 στόχους.
Καμία συζήτηση για τη κατάσταση της χώρας και της ελληνικής κοινωνίας. Κανένας προσδιορισμός.
Ήδη το σύστημα ξεκίνησε για τη παρατεταμένη εκλογική περίοδο, κατ ’ αρχήν με τις τ ρ ε ί ς επιτυχείς συνταγές:
α) Σκανδαλολογία
β) Εκλογολογία και προεδρολογία και
γ) Απαξίωση.
Σε εύλογο χρόνο θα υποδαυλίσει και τη π ό λ ω σ η για να οδηγηθεί η χώρα και οι πολίτες σε μια τυφλή και χωρίς ουσία θέσεις, αξιολογήσεις και προοπτικές.
Το συμπέρασμα εκτός από το να είμαστε με την αυτονομία της πολιτικής χρειάζεται και η ΕΜΠΡΑΚΤΗ υλοποίηση αυτής της Θέσης. ΟΧΙ μόνο για λόγους αρχής, αλλά γιατί ήδη το εκλογικό σώμα τα γνωρίζει και κρίνεται η αξιοπιστία όλων.
Στέφανος Τζουμάκας, Αθήνα 7 Ιουλίου 2009
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Ξεκίνησε από τις ΗΠΑ το Κονβόι του George Galloway's για τη μαρτυρική Γάζα

George Galloway Organizes US Convoy of Vehicles to Gaza
— British MP George Galloway speaks of his successful pro-Palestinian tour of the USA, Obama's Cairo speech, the apathy of Arab governments, and announces Viva Palestina USA: where Americans will express solidarity with the Palestinians by donating and driving vehicles with humanitarian aid to Gaza."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Φωτογραφίες από την Ονδούρα, μετά το αμερικανοκίνητο πραξικόπημα


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ - Honduras Resists/Honduras Resiste

At 3pm, Honduran soldiers opened fire with M-16s machineguns on an unarmed crowd. At least 2 are dead, and four wounded...


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Στίβαμε από τα μάτια τα δάκρυα...

Στίβαμε από τα μάτια τα δάκρυα
και τα σηκώναμε στον ουρανό
ψάχνοντας για τον Ήλιο.
Στα χείλη τραγουδούσε η σιωπή
τον φόβο που παγίδευε τη θλίψη.
Στις φυτεμένες πέτρες
το χορτάρι ήταν άγνωστο
και στις αλυσοδεμένες ψυχές
η ελευθερία όνειρο.
Η Σομαλή, πρώην μοντέλο, Γουόρις Ντίρι, σε ομιλία της στην Γερμανική Επιθεώρηση, λέει χαρακτηρηστικά: "Στον πολιτισμό μας, μια γυναίκα που δεν έχει υποστεί αυτή την επέμβαση, που θεωρείται ελαφριά δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ?.
ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ...
Περισσότερα στο "Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Στην Αθήνα στις 10 Αυγούστου, για μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στο Θέατρο Βράχων του Βύρωνα!

Μιας και θα έρθουν και στα μέρη μας σε ένα μήνα σχεδόν από σήμερα...Να τους θυμηθούν οι παλιοί και να τους μάθουν οι καινούργιοι!
Απολίτιστο Στέκι

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Ναι, ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό μας...

...αλλά δεν μας χρηματοδότησε ποτέ.
ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ PRESS-GR. Τι απαντά στην αποκάλυψη του Press-gr, για τον επιχειρηματία που συνελήφθη για την απαγωγή Παναγόπουλου, η διευθύντρια του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μ. Σαλμά και πρώην υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ. Σωτηρίου.
Για το post του Σπύρου Καπαδάκου στο Press-gr που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθση (διαβάστε το αναλυτικά εδώ), με την αποκάλυψη ότι ο Γ. Τρομπούκης που συνελήφθη ως ενεχόμενος στην απαγωγή Παναγόπουλου ήταν υποψήφιος με τον δημοτικό της συνδυασμό στην Αμφιλοχία στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, μας έστειλε απάντηση η κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.
Η κ. Σωτηρίου παραδέχεται ότι ο συλληφθείς ήταν ένας από τους υποψηφίους του συνδυασμού της, αλλά διαψεύδει τις πληροφορίες ότι υπήρξε οποιαδήποτε χρηματοδότηση εκ μέρους του. Όσο για το αν ήταν ο συνδυασμός της ήταν ή όχι υπερκομματικός, το βέβαιον είναι ότι η ΝΔ τον στήριζε επισήμως όπως φαίνεται εδώ. Άλλωστε, η κ. Σωτηρίου υπήρξε και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ. Αυτό που σίγουρα δεν ισχυρίστηκε και δεν ισχυρίζεται κανείς είναι ότι η εμπλοκή ενός υποψηφίου σε οποιαδήποτε παράνομη πράξη μπορεί να ενοχοποιήσει τα στελέχη, τους άλλους υποψήφιους ή τον επικεφαλής του συνδυασμού. Σε αυτό συμφωνούμε απολύτως με την κ. Σωτηρίου.
Ολόκληρο το κείμενο της απάντησής της έχει ως εξής...
Η συνέχεια στο press-gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Τι απαντά το site Ζοugla.gr στην απακάλυψη βίντεο με "Θαμένο" ρεπορτάζ για τον Κ Μίχαλο..

"Πρόκειται για ένα ρεπορτάζ που ακολούθησε μία καταγγελία που έφθασε το Φθινόπωρο του 2005 στο γραφείο των εκπομπών του Μ. Τριανταφυλλόπουλου από τον Διαμαντή Πατέρα, εφοπλιστή και υιού του Νίκου Πατέρα, του πατριάρχη της εφοπλιστικής οικογένειας του City του Λονδίνου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Διαμαντής Πατέρας εξαπατήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μίχαλο που εκείνη την εποχή (φθινόπωρο του 2005) ήταν ακόμη γενικός γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Κατά τον κ. Γκιόλια το ρεπορτάζ αυτό δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ επειδή η δημοσίευση του δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντα του Μ. Τριανταφυλλόπουλου.
Υπενθυμίζεται απλώς για την ιστορία πως εκείνη την περίοδο, ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος ήταν συνεκδότης και συνιδιοκτήτης της μεγαλύτερης κυριακάτικης έκδοσης στην Ελλάδα, της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»...
Η συνέχεια στους "Παπατζήδες"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΠΟΡΕΙΑ 07/07/2009 - Πλατεία Ομονοίας - στις 19:00 μμ

(Α)ΚΙΔΑ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Επιχείρηση σκούπα εν όψη G8

Τουλάχιστον 21 ακτιβιστές συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στην Ιταλία, εκ των οποίων οι 16 οδηγήθηκαν στη φυλακή.
Η αστυνομική επίθεση-σκούπα στόχο είχε τον εκφοβισμό και την φίμωση ενεργών πολιτών εν όψη της συνόδου των G8, καθώς οι συλληφθέντες είναι γνωστοί στις ιταλικές αρχές για τους κοινωνικούς τους αγώνες. Οι φασιστο-κατασταλτικόι μηχανισμοί της Ιταλίας , ξεχύθηκαν απο το Τορίνο,τη Πάντοβα και τη Μπολόνια, μέχρι τη Νάπολι με σκοπό να κάνουν όπως είπαν "προληπτικές συλλήψεις".
Μάλιστα ένας απο τους συλληφθέντες ήταν υπό παρακολούθηση μέχρι που έφτασε στη Λάκουλα και συνελλήφθη.Φοιτητές απο το πανεπιστήμιο της Βενετίας και της Ρώμης, προέβησαν σε κατάληψη των πανεπιστημίων τους, ώς ένδειξη αλληλεγγύης προς τους κρατουμένους. Εν τω μεταξύ, οι δρόμοι εντός και εκτός της Λάκουλα θυμίζουν στρατιωτική βάση, καθώς τα οχήματα, οι στρατιώτες και η αστυνομία έχουν μετατρέψει τη σεισμόπληκτη περιοχή σε φρούριο.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Εμείς ξαναρωτάμε… μόνον σε φιλοκυβερνητικά blogs η κρατική διαφήμιση; Υπάρχει ροή μαύρου χρήματος από πολιτικά κόμματα σε blogs;

Δώσε και σε μένα θείο!...
Τους τελευταίους μήνες το διαδίκτυο είναι κοινώς αποδεκτό, ότι έχει εξελιχθεί στην Ελλάδα σαν το νέο μέσο εναλλακτικής ενημέρωσης και αυτό που προτιμάν ως επί των πλείστον η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων. Ίσως γι’ αυτό να το πολεμούν λυσσαλέα, προσπαθώντας με τεχνάσματα, «νόμους», «τροπολογίες», να «συνετίσουν» και να «φοβίσουν» τους διαχειριστές των blogs.
Αφού κι αυτά δεν μπόρεσαν να αποφέρουν τα αναμενόμενα γι’ αυτούς αποτελέσματα, περάσαμε στην κρατική αρωγή – διαφήμιση! Έτσι αρκετά φιλοκυβερνητικά blogs και ενημερωτικά portals έχουν γεμίσει με διαφημίσεις κρατικών ΔΕΚΟ και κυρίως με αυτές του ΟΠΑΠ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
Καλό θα ήταν να μάθουμε που βρίσκονται αυτά τα κονδύλια και σε τι κωδικούς δαπανών δημοσιότητας συγκαταλέγονται. Δηλαδή γιατί με τόση ευκολία η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο Μεταφορών, ξοδεύει τα λεφτά μας! Κι αν τελικά προβλέπεται να μοιράζεται με τόση ευκολία πακτωλός χρημάτων … θέλω κι εγώ θείο!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2009

Εξώδικο(;) στο “Indymedia”

Στις 30 Ιουνίου 2009 επιδόθηκε στο Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας εξώδικη δήλωση-πρόσκληση από τον ΟΤΕ. Ο ΟΤΕ επικαλείται ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Ηλίας Παλατίδης με την οποία ο βουλευτής Σερρών του ΛΑ.Ο.Σ «καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο [..] επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα Athens Indymedia, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση».
Ο πρόεδρος του ΕΔΕΤ “αδειάζει” τον ΟΤΕ
Αναδημοσιεύουμε από το in.gr
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Bουλευτής κι όχι βολευτής, Ρεθύμνου Ηλίας Λαμπίρης

"Ούτε κουμπαριές ούτε συντεκνιές με κανέναν όσο είμαι βουλευτής..."
Δήλωση με νόημα από τον βουλευτή Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ Ηλία Λαμπίρη.
Με έκδηλο προβληματισμό παρακολουθεί όσα συμβαίνουν και όσα αποκαλύπτονται για την περιοχή του Ρεθύμνου και γενικότερα στην Κρήτη -με αφορμή και την υπόθεση της απαγωγής Παναγόπουλου - ο βουλευτής Ρεθύμνου του ΠΑΣΟΚ Ηλίας Λαμπίρης. Ένας από τους πιο σεμνούς βουλευτές της ελληνικής Βουλής και κορυφαίος επιστήμονας, ως Καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
Όταν ρωτήθηκε λοιπόν για όλα αυτά, απάντησε με νόημα:
"Εγώ έχω δεσμευτεί ότι όσο καιρό είμαι βουλευτής, δεν θα κάνω ούτε κουμπαριές, ούτε συντεκνιές με κανέναν μολονότι έχω πολλές σχετικές προτάσεις. Και δεν πρόκειται να το κάνω για λόγους αρχής..."
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Ποιες διευκρινίσεις δίνει για τα blogs...

Πρoς: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
Aγαπητοί Διαχειριστές,
Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και αφορούν απόσπασμα της ομιλίας μου σχετικά με τα bloggs και τους blogers, αισθάνομαι υποχρεωμένος να παράσχω τις πιο κάτω διευκρινίσεις.
H αναφορά μου στο 4ο Συνέδριο του Λαϊκού Ορδοδόξου Συναγερμού, σε "γλοιώδη σκουλίκια του πολιτικού Ιντερνετ", είναι αυτονόητο ότι...με αυτήν την έκφραση ήθελα να κατηγορήσω εκείνους, που οι ίδιοι ξέρουν γιατί πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους έτσι.
Ειδάλλως, με την παρούσα επιστολή μου, θέλω να εκδηλώσω την φιλία και την εκτίμησή μου, στο υγιές σώμα των blogers, που αποστολή τους είναι να μεταφέρουν ελεύθερα τις απόψεις των Ελλήνων πολιτών.
Με την οφειλόμενη τιμή και εκτίμηση
Απόστολος Μπαμίχας
Γραμματέας Κεντρικής Επιτροπής ΛΑ.Ο.Σ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Χαίρε ω θάρρος απαράμιλλον...


Συνεδριακά στιγμιότυπα, νέα και παλαιότερα:Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Μήπως υπάρχει και «μαύρη» διαφήμιση σε blogs, με μαύρα χρήματα από κόμματα; Ρωτάμε για να μαθαίνουμε…

Κρατική διαφήμιση σε blogs και sites
Παρ'ότι σε περίοδο "οικονομικής κρίσης", οι κρατικές επιχειρήσεις φροντίζουν να "ενισχύουν" με κρατικές διαφημίσεις τον Τύπο αλλά και ορισμένα blogs και sites ...
Για τις ενισχύσεις στις εφημερίδες μπορείτε να πάρετε μια γεύση στην σχετική ανάρτηση της
Παραπολιτικής!
Στην παρούσα ανάρτηση θα ασχοληθούμε με κάποιες περιπτώσεις κρατικής διαφήμισης σε ιστοσελίδες και blogs που έψαξε και βρήκε ο Παραπολιτικός! Όπως θα δείτε, πέρα από τα ερωτήματα που εγείρονται γύρω από τα κριτήρια (;) που θέτει το κράτος στο μοίρασμα της διαφήμισης, υπάρχει σοβαρό θέμα ως προς την αξιοπιστία και τις σχέσεις των συγκεκριμένων ιστοτόπων με την κυβέρνηση...
Πρώτο site με το οποίο θα ασχοληθούμε, το γνωστό και μη εξαιρετέο Antinews του FactorX, δηλαδή του Β. Ζήση, πρώην δημοσιογράφου του Ε.Τ. και φίλου του Ρουσόπουλου!
Με διαφημίσεις του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και του ΟΠΑΠ στο site του, μπορούμε να πούμε πως οι φίλοι του είναι "αδελφικοί"! Η προσφορά του στην παράταξη από την δεκαετία του '80 μέχρι σήμερα ανταμοίβεται!
Περισσότερα στο "Ιδεοδοχείο"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Αυτός κι αν είναι δημοσιοκάφρος! Πόσα σου έχωσε ο Μίχαλος κύριε Τριανταφυλλόπουλε; ΝΤΡΟΠΗ σου γελοίε!Ο ΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΤΕ
Iδού το video- ντοκουμέντο που δεν έπαιξε ποτέ ο Μάκης για λόγους διαπλοκής!
Είναι η καταγγελία που έθαψε ο Μάκης Τ. για τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ και φίλο του Κωσταντίνο Μίχαλο! Μια μαρτυρία που την καταθέτει ο εφοπλιστής Διαμαντής Πατέρας!
Πρόκειται για τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος σύμφωνα με την σοβαρή καταγγελία του εφοπλιστή Διαμαντή Πατέρα φέρεται να έχει εξαπατήσει στο παρελθόν, όταν εργαζόταν ως χρηματιστής στο Λονδίνο το 1987, τον ίδιο αποσπώντας του με δόλιο τρόπο 2,2 εκατομμύρια δολάρια.
Ο κ. Μίχαλος εμφανίστηκε τότε ως μεσολαβητής ανάμεσα στον Ελληνα εφοπλιστή και έναν δήθεν Αφρικανό επενδυτή, πείθοντας τον κ. Πατέρα να παραδώσει το μεγάλο αυτό χρηματικό ποσό «στον έγχρωμο επιχειρηματία», σε ξενοδοχείο της Ελβετίας, χωρίς βέβαια ποτέ να ξαναδεί τα χρήματά του.
Γιατί έθαψε ο Μάκης αυτή την καταγγελία και ποιο ήταν το αντάλλαγμα; Λίγο αργότερα…
troktiko

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση: ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Δεν αναγνωρίζουν το δικτατορικό καθεστώς, αλλά απευθύνουν ευχές για αποκατάσταση της δημοκρατίας

Το όνομά του Isis Obed Murillo, 19 χρονών, ένα αθώο παιδικό πρόσωπο…
Δολοφονήθηκε με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην περίφραξη του αεροδρομίου της πρωτεύουσας της Ονδούρας Tegucigalpa, μαζί με μισό εκατομμύριο διαδηλωτών που ανέμεναν ειρηνικά τις προσπάθειες προσγείωσης του αεροπλάνου με τον νόμιμο πρόεδρο της χώρας Manuel Zelaya.
Από τους πρώτους νεκρούς και τους δεκάδες τραυματίες. Οι Αμερικανοί εκπαιδευτές τρομοκρατών και δολοφόνων αμερικανοκίνητων καθεστώτων, την ονομάζουν μέθοδο “shock and awe”, πυροβολείς για να τρομοκρατήσεις!
Χθες, 500.000 χιλιάδες λαού περικύκλωσαν ΕΙΡΗΝΙΚΑ το αεροδρόμιο της Tegucigalpa, αναμένοντας τον πρόεδρό τους.
Κι ενώ το αεροπλάνο επιχειρούσε πολλαπλές προσπάθειες προσγείωσης, η αμερικανοκίνητη χούντα τοποθετούσε στις πίστες προσγείωσης-απογείωσης μεγάλα στρατιωτικά τζιπ για ν’ αποτρέψει την επιστροφή του προέδρου της χώρας (όπως βλέπουμε το βίντεο).
Ο πιλότος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειες… και από το αεροπλάνο ο νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος τόνιζε:
«Μας απείλησαν ότι θα καταρρίψουν το αεροπλάνο. Θα συνεχίσω τις προσπάθειες μέχρι την ώρα που θα μπορέσω να κατορθώσω να μπω στη χώρα μου… Καταγγέλλω την κυβέρνηση των ΗΠΑ που δεν έκανε εκείνο που όφειλε και μπορούσε για να σταματήσει τους πραξικοπηματίες».

Το βίντεο από τη δολοφονία του Isis Obed Murillo
Ο James Petras προς Obama, για την Ονδούρα: «Ποιος μέχρι τώρα έχει διαδραματίσει έναν τέτοιο επαίσχυντο ρόλο»…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

H ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΑΝ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΣΟΦΟΡΑ ΤΣΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ... ΑΝΘΙΜΟ
Λάβρος κατά των λαθρομεταναστών ήταν χθες ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμος. «Να φύγετε, να πάτε αλλού» ήταν το μήνυμα που τους έστειλε από τον άμβωνα, ενώ το κήρυγμά του μετέδιδε και το κανάλι του Γ. Καρατζαφέρη - ΛΑΟΣ «Τeleasty»...
Περισσότερα στο ΠΡΕΖΑ TV
Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου και θύραν περιοχής περί τα χείλη μου...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Επέλεξε Γερμανία... λέτε να μην γνωρίζει τι κάνει για το μέλλον των μελλοντικών πολιτικών ηγετών της φάρας του;

Και τα δίδυμα θέλουν τον Γερμανό τους...
Στην Εράσμειο Γερμανική σχολή θα φοιτήσουν τα δίδυμα του πρωθυπουργικού ζεύγους...Στο κατάλληλο σχολείο ...μετά τα όσα αποδείχθηκαν με την Siemens και που "στόλιζε" τις οικοσκευές των πολιτικών και γέμιζε τα πορτοφόλια τους...(ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΣΤΟ Πρώτο Θέμα)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Σεμνά και ταπεινά, που λέει και ο Καραμανλής! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ PRESS-GR

Ο επιχειρηματίας που συνελήφθη ως μέλος της σπείρας ήταν υποψήφιος με τον "γαλάζιο" συνδυασμό της Διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά!!!
Του Σπύρου Καπαδάκου
PRESS-GR ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Δεν "βράζει" μόνο το Ρέθυμνο, ύστερα από τις συλλήψεις για την απαγωγή του Περ. Παναγόπουλου, για το ρόλο που είχαν στην τοπική κοινωνία ορισμένοι από τους φερόμενους ως δράστες.
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες μας, αναστάτωση επικρατεί και στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή της Αμφιλοχίας. Από εκεί κατάγεται ο Γέωργιος Τρομπούκης που συμπεριλαμβάνεται στους συλληφθέντες. Ο Γ. Τρομπούκης είναι επιχειρηματίας με γνωστό όνομα στο χώρο των κατασκευαστών (διαβάστε λεπτομέρειες εδώ) και κατηγορείται ότι είχε αναλάβει το "ξέπλυμα" των λύτρων από την απαγωγή.Ομως αποκαλύπτεται και μια άλλη ιδιότητα του Γ. Τρομπούκη. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφιος με τη δημοτική παράταξη της ΝΔ "Ολοι μαζί - Νέα αρχή", στην Αμφιλοχία (δείτε σχετικά εδώ) υπό την κ. Μαρία – Κυβέλη Σωτηρίου (δείτε και εδώ). Η κ. Σωτηρίου μάλιστα διετέλεσε και δήμαρχος της πόλης την περίοδο 1998-2002 αλλά στις επόμενες εκλογές δεν μπόρεσε να επανεκλεγεί. Πληροφορίες από τοπικά στελέχη αναφέρουν επίσης ότι ο κ. Τρομπούκης είχε ενισχύσει οικονομικά τον συνδυασμό τόσο στις τελευταίες εκλογές όσο και στις προηγούμενες.
Το ακόμη πιο ενδιαφέρον όμως ποιο είναι; Οτι η κ. Σωτηρίου είναι Διευθύντρια του Γραφείου του...υφυπουργού Υγείας (και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) Μάριου Σαλμά. Ο κ. Σαλμάς της ανέθεσε την ευθύνη του υπουργικού του Γραφείου λίγες ημέρες αφ' ότου μπήκε στην κυβέρνηση, τον περασμένο Ιανουάριο.Δηλαδή, ο Γ. Τρομπούκης ήταν υποψήφιος με τον υποστηριζόμενο από τη ΝΔ συνδυασμό της διευθύντριας του Γραφείου του υφυπουργού Υγείας στο δήμο Αμφιλοχίας!!! Πώς το βλέπετε αυτό;
Τώρα, αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες ερευνάται είναι αν υπάρχουν και άλλες (πολιτικές εννοείται) "σκιές" που μπορεί να βαρύνουν την κ. Μαρία - Κυβέλη Σωτηρίου.
* Η λύση απλή… την έχουν μάθει οι πολιτικοί αρχηγοί… τώρα το μαθαίνουμε, τους διαγράφουμε κι όλα καλά…
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Ο James Petras προς Obama, για την Ονδούρα: «Ποιος μέχρι τώρα έχει διαδραματίσει έναν τέτοιο επαίσχυντο ρόλο»…

Ο μεγάλος διανοητής James Petras, γνωστός στην Ελλάδα και προσωπικός φίλος του Ανδρέα Παπανδρέου, σε συνέντευξή του με αφορμή το πραξικόπημα στην Ονδούρα, καλεί την Ουάσιγκτον και την Ευρωπαϊκή Ένωση να σταματήσουν την υποστήριξη στους πραξικοπηματίες της Ονδούρας και ρωτάει τον Ομπάμα: «Ποιος μέχρι τώρα έχει διαδραματίσει έναν τέτοιο επαίσχυντο ρόλο».
Mientras EE.UU. no rompa relaciones y les retire el apoyo, los golpistas masacradores no se irán
El intelectual estadounidense James Petras exigió en entrevista con YVKE un pronunciamiento inmediato del presidente de Estados Unidos, "que hasta ahora ha jugado un papel vergonzoso". "Mientras los golpistas masacradores sigan pensando que Washington va a seguir dando apoyo económico y diplomático o manteniendo relaciones, ellos no van a renunciar"...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η χούντα των ΗΠΑ στην Ονδούρα δολοφονεί! Βίντεο με νεκρό από τη Λαϊκή Αντίσταση! O Povo Unido jamais será vencido

Haz click en cualquier video para verlo
Puedes ver otros en radiomundial.com.ve

Videos de Angel Palacios de uno de los jóvenes muertos

radiomundial

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

MICHELETI ASESINO! ΔΟΛΟΦΟΝΕ MICHELETI, ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΝΔΟΥΡΑ!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η ελληνική πολιτική σκηνή στα χνάρια της ιταλικής, για να διασωθεί το σάπιο καθεστώς με τις μίζες (Siemens);

Στην Ιταλία ο Pietro Lunardi, με την ιδιότητα του υπουργού Μεταφορών, είχε δηλώσει: «Με την Μαφία και την Καμόρα πρέπει να συμβιώσουμε και τα προβλήματα της εγκληματικότητας τα επιλύει όπως θέλει ο καθένας» (Repubblica: "con mafia e camorra bisogna convivere e i problemi di criminalità ognuno li risolva come vuole").
Πράγματι αποδείχθηκε ότι χωρίς τη συμβίωση με τη Μαφία δεν υπάρχει πολιτικό σύστημα δυτικής αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας.
Η ιστορία των μιζών της Siemens (άμεσα μίζες στα πολιτικά κόμματα, ηλεκτρικές συσκευές, που δεν ξέρουμε το ποσό που περιλαμβανόταν στις συσκευασίες…), πως αντιμετωπίζεται;
Τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στη Μαφία και τις πολυεθνικές;
Μήπως η Μαφία δεν παίρνει -με τους “επιχειρηματίες” αχυράνθρωπους της- όλες τις κρατικές δουλειές και δημόσιες προμήθειες;
Σήμερα “συγκρούονται” δύο τάσεις της ίδιας φάρας, της διαφθοράς, της μίζας, των κρατικών προμηθειών. Η τάση της Μαφίας που πιστεύει ότι ο έλεγχος του πολιτικού συστήματος μέσω των πολιτικών, είναι η καλύτερη και λιγότερο δαπανηρή “διαδικασία”, κι άλλη τάση που πιστεύει ότι καλύτερα ο έλεγχος να αναληφθεί άμεσα από τους μαφιόζους επιχειρηματίες.
Κι αυτή η σύγκρουση δεν είναι «ελληνικό» φαινόμενο…
Στην Ιταλία το «έλυσαν» με απλό τρόπο: ανικανότητα και διαφθορά της πολιτικής εξουσίας και η «σωτηρία» από αρχιμιζαδόρο “επιχειρηματία”.
Εδώ, ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί η «λύση».
Θα μπορέσει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να πείσει το λαό ότι οι μίζες είναι «αναγκαίο κακό» και μπορούμε να το περιορίσουμε (ελαχιστοποίηση της μίζας), με μέτρα αμνηστίας, ή καλύτερων όρων δικαστικής αντιμετώπισης;
Συγνώμη, αλλά νιώθουμε γελοίοι…
Δεν γνωρίζουν οι πολιτικοί (ειδικότερα οι πολιτικοί αρχηγοί) τι είναι η Μαφία στην Ελλάδα;
Πόσοι είναι οι υπουργοί, βουλευτές, νομάρχες, δήμαρχοι… που δεν έχουν πάρει «δωράκι»;
Πόσοι είναι αυτοί που δεν «εκλέγονται δημοκρατικά» με τη βοήθεια της Μαφίας;
Νομίζουν ορισμένοι ότι η Μαφία είναι αυτή που βλέπουμε στις ταινίες;
Όχι, Μαφία είναι κάθε μορφή διαφθοράς!
Όλοι γνωρίζουν, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα, βγάζουν λόγους εναντίον της διαφθοράς, μιλούν για ταπεινότητα και σεμνότητα, και έχουν πλάι τους τα στελέχη της Μαφίας!
Λαθεύουν οι πολιτικοί που πιστεύουν ότι με δικανικούς και ξόρκια, με «νομοθετικές» ρυθμίσεις, θα «λύσουν» το πρόβλημα!
Πόσους θα διαγράφουν (υπουργούς, πρώην υπουργούς, κομματικά στελέχη…) κάθε μήνα; Πόσο θα γίνεται αυτό ανεκτό από την κοινωνία; Θα πειστούν οι πολίτες ότι η μίζα είναι αναγκαίο κακό;
Το παιχνίδι είναι και παραμένει στα χέρια της Μαφίας!
Αν δεν ελέγχουν το πολιτικό στερέωμα, θα επιλέξουν τους «σωτήρες» επιχειρηματίες. Θα εμφανιστούν, ως πετυχημένοι επιχειρηματίες που δεν έχουν ανάγκη περαιτέρω πλουτισμού, να σώσουν τη χώρα!
Μέχρι τώρα ελέγχουν την πολιτική!
* Το βίντεο (δυστυχώς στην ιταλική), τα λέει όλα…

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η Λατινική Αμερική θα γίνει τάφος τους! INSIGHT: Honduras

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Επισήμως το ξαναζεσταμένο αμερικάνικο μενού: είναι κομμουνιστής! Communist Leaders Unite with Zelaya

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Zelaya está a pocos minutos de entrar en espacio aéreo hondureño

''Estamos caminando apresuradamente en esta ruta desde Washington hasta Honduras, con una gran misión, con este gran esfuerzo que hace el pueblo hondureño y nosotros vamos a acompañarlo'', dijo Zelaya a teleSUR.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

Ως γνωστόν, η Τουρκία δήλωσε απερίφραστα ότι δεν θα τηρήσει συμβατικές υποχρεώσεις της απέναντι στην χώρα μας για την υποδοχή λαθρομεταναστών τους οποίους θα επαναπροωθούμε προς αυτήν. Με τον τρόπο αυτό δίνει η γειτονική μας χώρα ένα ακόμα δείγμα ότι αντιλαμβάνεται την ευρωπαϊκή της πορεία ως διαπραγμάτευση, όχι απλώς όρων ένταξής της, αλλά και αρχών λειτουργίας της ένωσης, όπως, παραδείγματος χάριν, του σεβασμού συνομολογημένων συνθηκών, συμβάσεων και συμφωνιών.
Η Ελλάδα, ασφαλώς και γνώριζε τι εστί Τουρκία. Σεβάστηκε το δικαίωμα και άλλων εταίρων της «να το μάθουν». Είναι ήδη η ώρα της άσκησης ενός άλλου δικαιώματος : της προάσπισης της υπόληψης και της αυτοεκτίμησης των ανεξάρτητων κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να προκαλέσει την διακοπή της ενταξιακής διαπραγμάτευσης της Τουρκίας και να μην συναινέσει στην επανέναρξή της, προτού η επίδοξη, υποψήφια προς ένταξη, χώρα σεβαστεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις της σχετικά με την λαθρομετανάστευση.
Στην μέχρι την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων περίοδο, εξ άλλου, θα ήταν απολύτως επιβεβλημένο, η Τουρκία να εκπληρώσει τις συμβατικές της υποχρεώσεις, όπως προσδιορίζονται στην συνθήκη της Λωζάννης, για την πλήρη αποκατάσταση της ελληνικής εθνικής μειονότητας στην Κωνσταντινούπολη στην, προ των εις βάρος της διώξεων, κατάσταση. Μια τέτοια προσαρμογή στην νομιμότητα, θα είχε θετικές συνέπειες για όλους. Θα αποστερούσε, μεταξύ άλλων, από προσχήματα όσους επιδιώκουν τον αποκλεισμό της Τουρκίας από τα ευρωπαϊκά πράγματα, ακολουθώντας την έτσι σε ένα φαύλο κύκλο διακρίσεων και αποκλεισμών, φυλετικών, θρησκευτικών και άλλων.
Παντελής Οικονόμου, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., πρώην Βουλευτής Α Αθήνας
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ATHENS INDYMEDIΑ, στο ΠΡΕΖΑ TV
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Πολύ καθυστέρησε να μπει στο club ο σκληρός άνδρας και δημοσιοκάφρος, ο φιλόδοξος νέος Ψυχάρης του Ελλαδιστάν! Καλωσόρισες ΔΑΠίτη

Στη "Σέχτα των blog(Ο)φάγων" και ο Κατά Θεμιστοκλή Χατζηνίκος!
Ρε τον Χατζηνίκο.... Απειλεί και προκαλεί δημοσιογράφους που πιστεύει οτι είναι πίσω από blogs...με το θέμα της δουλειάς τους.
Ρε Χατζηνίκο εμείς καταλαβαίνουμε τον θυμό σου...
Αλλά μήπως θυμάσαι ποιος σε έκανε ρόμπα στο διαδίκτυο. Ο παραγιός σου blog(Ο)Θανάσαινας!
Σε έκραζε ως Βουτυρομπέμπε ...και με άλλα ευγενή επίθετα!
Και εμείς σου δώσαμε 100% δίκιο!
Εντάξει δεν λέμε να κάνεις την "κυρία" όταν σου τα χώνουν ...χώστα και συ!
Οχι όμως να απειλείς ...ως άλλη "σέχτα επαναστατών"...Αφού το παιχνίδι το ξέρεις και ο "παραγιός" σου είναι έτοιμος να σου κάνει παιχνίδι...
Άλλωστε αυτή τη δουλειά ξέρει να κάνει...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Η Λαϊκή Αντίσταση δυναμώνει!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δυτικό Πήλιο: ο (ξε)χα(σ)μένος παράδεισος

Είναι παροιμιώδης η άγνοια του Έλληνα για τον τόπο του.
Έχει το προνόμιο να ζει σε έναν τόπο με πλούσιο οικολογικό απόθεμα, αλλά ο πλούτος αυτός τού είναι άγνωστος κι ας βρίσκεται μόλις έξω από την πόρτα του.
Στη χώρα "της αραχτής και της αρπαχτής" οι μόνοι γνωστοί τόποι είναι αυτοί στους οποίους υπάρχει εύκολη πρόσβαση με το IX αυτοκίνητο.
Το "εινοσίφυλλο" Πήλιο, λόγω των ιστορικών και κοινωνικών συνθηκών του παρελθόντος, έχει μείνει ανεπηρέαστο σε μεγάλο βαθμό από έντονες ανθρώπινες επεμβάσεις.Τα δάση του στο παρελθόν δεν βοσκήθηκαν έντονα, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι σε καλή κατάσταση.
Τα δάση οξυάς που σκεπάζουν τις κορυφές του βουνού δίνουν εξαιρετικό νερό (το δάσος οξυάς είναι γνωστό στην παγκόσμια βιβλιογραφία ότι δίνει το καλύτερο νερό), ενώ παράλληλα προστατεύουν όλο το βουνό μέχρι κάτω τη θάλασσα από τη διάβρωση, και με τις υγιεινές τους ιδιότητες προσφέρουν εξαιρετικές ευκαιρίες για άσκηση αναψυχή και δημιουργική ενασχόληση, αποτελώντας επί της ουσίας σημαντικό κίνητρο για τους επισκέπτες που κάθε χρόνο δίνουν ώθηση στον ντόπιο τουρισμό.Η περιοχή που έχει μείνει περισσότερο αλώβητη, και κυριολεκτικά μπορούμε να την αποκαλέσουμε "παρθένα περιοχή", είναι το βορειοδυτικό Πήλιο.
Πρόκειται για...
Η συνέχεια στο "Μαγνήτης"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Κυριακή, 5 Ιουλίου 2009

'Eσπευσαν να απομακρύνουν απο το πρόγραμμα κάθε εμφάνιση των συζύγων τους με τον Μπερλουσόνι!

Eρχονται νέες φωτογραφίες απο τα πάρτι της ακολασίας με τον Μπερλουσκόνι...
...Ευχάριστες εκπλήξεις θα περιμένουν τους ηγέτες του G8 και τον Μπερλουσκόνι που συνεδριάζουν προσεχώς στην Ιταλία.
Νέα παρτίδα απο τις φωτογραφίες του παπαράτσι με το πάρτι που ειχε κάνει ο παππούς Σίλβιο στη Βίλα του, (έχουν ήδη δημοσιευθεί φωτό με τα γυμνά μοντέλα ... πρώην πρωθυπουργό Ευρωπαικής χώρας να κυκλοφορεί γυμνός σε πλήρη στύση δίπλα γυμνή νεαρή) θα δει το φως της δημοσιότητας καθώς έχει αγοραστεί απο ΜΜΕ με μεγάλη και διεθνή κυκλοφορία!
Η πιό καυτή φώτο που πρόκειται να δημοσιευθεί δείχνει τον Μπερλουσκόνι να "νταντεύει" στα γονατά του δυο μοντέλα κουνελάκια...
Πάντως οι ηγέτες της G8 έσπευσαν να απομακρύνουν απο το πρόγραμμα κάθε εμφάνιση των συζύγων του με τον Μπερλουσόνι!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Karamanlis kai wind

TreloKouneli

- Με την ευκαιρία… θα μάθουμε ποτέ από τον Καραμανλή αν στη συμφωνία γάμου με την κυρία Νατάσσα συμπεριλαμβανόταν και η Καριέρα της;
Καραμανλή, πόσο στοίχισε στον ελληνικό λαό η καριέρα της συζύγου σου;

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Λαϊκή Αντίσταση στην Ονδούρα, εναντίον της αμερικανοκίνητης δικτατορίας

βίντεο, φωτογραφίες, από τις κινητοποιήσεις εναντίον της αμερικανοκίνητης χούντας στην Ονδούρα! Από το πρώτο πραξικόπημα του Ομπάμα!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

14ο Αντιρατσιστικο Φεστιβάλ(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερα βίντεο και φωτογραφίες στο "ΕΜΕΤΙΚΟ"

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ CIA ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ...ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ...ΤΟ ΝΕΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...
H μεγαλύτερη πρεσβεία των HΠA στα Bαλκάνια και στην ευρύτερη περιοχή από πλευράς κτιριακής υποδομής, η οποία φέρεται ότι μεταξύ των άλλων θα αποτελέσει και κέντρο της CIA στην N.A. Eυρώπη, εγκαινιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης στα Σκόπια...
Περισσότερα στο ΠΡΕΖΑ TV
* Να και μια ευεργετική πράξη των ΗΠΑ!
Ξέρετε πόσα χρήματα θα εξοικονομηθούν από τα υπερατλαντικά ταξίδια των πολιτικών στελεχών πέραν του Ατλαντικού!
Τώρα που σε λίγο θα ονομάζεται “Μακεδονία” η γείτονα χώρα, σαν Ελλάδα θα έχουμε επιπρόσθετα οφέλη!
ΕΛΛΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΓΙΑ Ν’ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ και bloggers!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Εμ, δεν χτίζονται έτσι οι βίλες και τα παλάτια ούτε αλλάζει η ζωή από την μια στιγμή στην άλλη...

Μην χάσετε αύριο την προβολή του dvd από το troktiko
Μην χάσετε αύριο την προβολή του dvd που θα κάνει το troktiko. Όλο το υλικό που δεν έπαιξε ο Μάκης Τ. λόγω της διαπλοκής. Εμ, δεν χτίζονται έτσι οι βίλες και τα παλάτια ούτε αλλάζει η ζωή από την μια στιγμή στην άλλη. Πρώτα αλλάζουν οι...παρέες.
Είναι το dvd που δεν έπαιξε ποτέ ο Μάκης στην εκπομπή του...
Το βρήκαμε χθες το μεσημέρι. Ε, ρε γλέντια...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Camping Αγωνιστικων Κινήσεων Νάξος 25/7 με 3/8

resistenciaelotta
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

ΤΟ IRAKLIO WEB RADIO...

ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΠΙΟ ...ΚΟΝΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΣ 18:00- 20:00...
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Τα διεθνή ΜΜΕ αποκρύπτουν τις ειδήσεις από τη Λαϊκή Αντίσταση στην Ονδούρα! Εναλλακτική και έγκυρη πληροφόρηση από το indymedia Ονδούρας!

El golpista Roberto Michelleti renuncia la pertenecia de Honduras a la OEA/Hogares y Hoteles allanados por represores en Tegucigalpa
- 3 de julio. 50 mil personas dijeron No al Golpe de Estado en las principales ciudades
- El día de ayer unas 30 mil personas marcharon desde la Universidad Pedagógica pasando por el Bulevar Morazán hasta el edificio de la Organización de Estados Americanos (OEA), en Tegucigalpa, la capital de Honduras
Indymedia Honduras


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Για την ήττα της φιλοαμερικανικής πτέρυγας του ιρανικού κατεστημένου...

Βαθύ το ρήγμα στο Ιράν
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ
Στα πρόθυρα του εμφύλιου πολέμου βρίσκεται πλέον το Ιράν. Ο Αχμαντινετζάντ σάρωσε στις προεδρικές εκλογές τον υποψήφιο της πλουτοκρατικής, φιλοαμερικανικής πτέρυγας του ιρανικού κατεστημένου παίρνοντας σχεδόν τα δύο τρίτα των ψήφων από τον πρώτο γύρo.Η έκταση της νίκης του κατάφερε βαρύ πλήγμα στο οργανωμένο εκ των προτέρων σχέδιο «βελούδινου» πραξικοπήματος υπό την ηγεσία του ζάπλουτου, πρώην προέδρου του Ιράν Χασεμί Ραφσανζανί, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που τη δεκαετία του 80 ήρθε σε συμβιβασμό με την κυβέρνηση του Ρίγκαν και χορηγούσε όπλα στους «κόντρας», τους μισθοφόρους της CIA που διεξήγαν πόλεμο για την ανατροπή του αριστερού καθεστώτος των Σαντινίστας στη Νικαράγουα.
Ο Ραφσανζανί, ο οποίος εκφράζει το πιο αντιδραστικό τμήμα του αστικού και θρησκευτικού κατεστημένου του ισλαμικού ιρανικού καθεστώτος, δεν εγκατέλειψε όμως το σχέδιό του, παρά τη συντριπτική εκλογική ήττα.
Ισχυριζόμενος ότι δήθεν έλαβε χώρα νοθεία, επιχειρεί παρά την ήττα του στις κάλπες να πάρει διά της βίας την εξουσία, κινητοποιώντας τους οπαδούς του αποτυχόντος υποψηφίου Μιρ Χουσεϊν Μουσαβί, ο οποίος είναι πλέον ανδρείκελο του Ραφσανζανί, παρά το προ εικοσαετίας πολιτικό παρελθόν του...
Η συνέχεια στο "Έθνος"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Εκδήλωση-Συζήτηση για το ζήτημα των μεταναστών στη Θεσσαλονίκη (Δευτέρα 6 Ιούλη)

Σφεντόνα - στέκι νεολαίας (Θεσσαλονίκη, Μακρυγιάννη 17)
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This