Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2009

Μετά από επανειλημμένες αναρτήσεις των blogs, απάντησε η ΓΣΕΕ για τα χρήματα του Τηλεμαραθώνιου για τα παιδιά της Γάζας

* Σχόλιο συντάκτη
Μετά από τη συμπλήρωση ενός έτους από το Ολοκαύτωμα της Γάζας, έλπίζουμε να πρόκειται για μια σημαντική "τροπή" στο θέμα που περιέργως "λιμνάζει"…
Βασικά δεν θα έπρεπε να ενημερωθούν εκατομμύρια Έλληνες πολίτες, ένα χρόνο μετά και μετά από αλλεπάλληλες αναρτήσεις των blogs, για το 1,2 εκατομμύρια ευρώ που συγκεντρώθηκαν για τα παιδιά της Γάζας και μάλιστα μέσω "απάντησης" στο blog μας.
Επιπροσθέτως, δεν θα παραμείνω στην τελευταία παράγραφο της απάντησης από την ΓΣΕΕ...
Σημασία έχει ν’ ακούσουμε εντός των ημερών την πρωτοβουλία των 11 μεγάλων συνδικαλιστικών οργανώσεων να πάνε στην Γάζα βοήθεια. Οποιαδήποτε βοήθεια, έστω ένα κουτί ασπιρίνες μέσα στη Γάζα, είναι το σημαντικό της υπόθεσης.
Και… ας μην χρειαστεί να επανέλθουμε για «νέες» αργοπορίες, με περίεργες συμπτώσεις…
Ας παραμείνουμε εμείς και άλλα ελεύθερα blogs οι «κακοί» της υπόθεσης και ας πάει η βοήθεια στη Γάζα.
Όμως, επαναλαμβάνουμε, σύντομα, ΤΩΡΑ κι όχι μετά από ένα ολόκληρο δεύτερο χρόνο και νέες αναρτήσεις!

** ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ του sibilla:
Για πολλοστή φορά επαναλαμβάνουμε ότι το συλλογικό –συμμετοχικό μας blog, έχει ως βασική αρχή της λειτουργίας του την ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ των συνεργατών.
Ο Διαχειριστής διατηρεί το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα να διατυπώσει τη διαφωνία του με οποιαδήποτε ανάρτηση ή μέρος της και βαρύνεται με την απαρέγκλιτη υποχρέωση να διασφαλίζει την ανεμπόδιστη δημοσίευση των αλογόκριτων κειμένων.
Στα πλαίσια αυτά, δηλώνουμε ότι οι διατυπώσεις περί «ντροπής, συνειδήσεων κλπ» στις οποίες αναφέρεται ο κ. Ανέστης, δεν είναι από αυτές που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Διαχειριστής και δεν αποδίδουν τις σκέψεις και τις διαθέσεις του.
Αλλά πέρα από αυτό, που έχει ουσιαστικό περιεχόμενο και αντίκρισμα, δεν αντιλαμβανόμαστε ποια είναι τα «ίδια» που μας ωθούν να κρίνουμε τα «αλλότρια» .
Γιατί θεωρεί ο «Αγαπητός Φίλος» ότι εμείς θα πρέπει να «ντρεπόμαστε» ;
Σε ποια βάση στηρίζεται η άποψη του κ. Ανέστη (ή μήπως και της ΓΣΕΕ;) ότι έχουμε έλλειμμα «συνείδησης» ;
Απλώς επειδή προβάλλονται και απόψεις με τις οποίες διαφωνεί;
Μάλλον θα του ξέφυγε, ας το ξαναδεί…
Εμείς, πάντως, το «φιλικά» με το οποίο καταλήγει το εκλαμβάνουμε ως «και πάλι φίλοι είμαστε» και ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στον (ειλικρινά) Αγαπητό Στάθη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά ότι - όσον μας αφορά - δεν υπάρχουν επιλήψιμα «ίδια» .
Εκτός εάν υπονοεί ότι και ευαίσθητη συνείδηση διαθέτουμε, αφού συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και αίσθημα ντροπής μας διακατέχει κάθε φορά που σκεπτόμαστε πώς σιγά σιγά, αλλά σταθερά, η κοινωνία και οι φορείς της αδρανοποιούνται και δεν αντιδρούν στο οργανωμένο άδικο που εξαπλώνεται μέσα κι έξω από τη χώρα.
Και έτσι, ορθά και δικαιολογημένα αναμένουμε και από άλλους, ιδιαίτερα τους «έχοντες την αρμοδιότητα», να αποδείξουν εμπράκτως την «ευσυνειδησία» τους και την «αιδώ» τους.
Αν αυτό εννοεί, το αποδεχόμαστε και τον ευχαριστούμε, αναμένοντας να μας «ξανάβρει στους μπαξέδες»
G. ANASTO
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε συνδικαλισταράδες, από Φεβρουάριο ως σήμερα γιατί είχατε μουγγαθεί;
Μας περνάτε για Μ......;

marianaonice είπε...

χαχαχα!!
Ο κ. Ανέστης μου θύμισε την παροιμία που λέει "εκεί που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι"!!
έλεοςς!!!
:))

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε μάγκες της γσεε (αν είναι δυνατόν να σας εκφράζει αυτό ο τύπος που τον λένε Ανέστη), έρχεστε τώρα και απαντάτε σε ένα μπλογκ και για ένα χρόνο κάνατε τις πάπιες και τώρα όχι μόνο θέλετε να πείσετε, αλλά κάνετε και τους καραγκιόζηδες;
Ζητάτε και τα ρέστα;
Ντροπή!

Ανώνυμος είπε...

Ανέστη, Καλή Ανάσταση!
Πάμε για Πάσχα συνδικαλισταρά;
Δολοφονήθηκαν, ακρωτηριάστηκαν, τυφλώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2008, τους έχουν αποκλεισμένους από παντού και ο τύπος μας λέει άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

Δημητρης είπε...

ΑΠΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !

Aνεμος είπε...

ένα μπράβο και απο εμένα
συνεχίστε