Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009

Τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα όλου του κόσμου έχουν ένα χρέος να απαιτήσουν να σταματήσει το ναζιστικό εμπάργκο στη Γάζα.

Μετά τις εκλογές που έγιναν τον Γενάρη του 2006 στη Παλαιστίνη, που τις επέβαλε και τις επέβλεψε η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ, μετά τη τραγική ήττα των δυνάμεων στη Παλαιστίνη που στηρίζονται από τους Αμερικάνους και τους Ισραηλινούς έχει επιβληθεί παράνομος αποκλεισμός της Γάζας για τρία χρόνια.

Με αυτόν τον παράνομο αποκλεισμό της Γάζας παρά και ενάντια σε κάθε αρχή διεθνούς δικαίου αποκλεισμός σε τρόφιμα νερό φάρμακα μηχανήματα καύσιμα οι διεθνείς οργανισμοί σήμερα σιωπούν.

Τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα όλου του κόσμου έχουν ένα χρέος να απαιτήσουν να σταματήσει το ναζιστικό εμπάργκο στη Γάζα.

*Περισσότερα στο "Στοχασμός-Πολιτική"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This