Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ

Όπως τον έχει καταγγείλει ο πρωθυπουργός της χώρας του τίποτα, χάθηκαν μαζί του όταν εξαφανίστηκε, εκατό δισ. ευρώ.
Πιθανές μεταμφιέσεις του: εργάτης των ναυπηγείων, μουτζουρωμένος με λάδια. Μοναχός του Άγιου Όρους, με λάδια αγιασμού πασαλειμένος. Σαλώμη από μπαρ στην Τρούμπα, με έντονα βαμμένα χείλη και προσθετική στήθους. Ποδοσφαιριστής της Εθνικής με πούρο στο στόμα και εθνική έπαρση. Γιατρός του Ε.Σ.Υ με αποστειρωμένα φακελάκια στην τσέπη. Γύφτος ροδοκόκκινος από τα Λιοσια, που πουλάει πατάτες. Τεχνικός της Ζίμενς, ειδικός στα λαδώματα μηχανών και σε ακραίες περιπτώσεις, στην πιο δύσκολη μεταμφίεση για παχύδερμο, συνταξιούχος των 300 ευρώ.
Προσοχή: όποιον δώσει θετικές πληροφορίες για την σύλληψή του, ο υπουργός προστασίας του πολίτη θα τον αποζημιώσει με δέκα εκατομύρια ευρώ, χρήματα που θα πάρει τα μισά από την πλούσια ξαδερφούλα του μπακαλιαροεφοπλίστρια του Λονδίνου και τα άλλα μισά από το ίδρυμα του μεγαλοεθνάρχη, καρά αμάν αλή.
Ο Παλαιοκαινούριος υπουργός, προστάτης των πολιτών.
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This