Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ σε μια αφίσα! Σοφία Σακοράφα (Β΄ Αθήνας), με μια αφίσα που τα λέει ΟΛΑ!


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΑΓΚΟΥΦΚΑ ΠΑΣΟΚΙΑ.

Το ΠΑΣΟΚ φέρεται να πέφτει κάτω από τα ποσοστά αυτοδυναμίας που του έδιναν πριν από μερικές ημέρες ορισμένες μετρήσεις και το χειρότερο γι' αυτό, τα ποσοστά του συνεχίζουν να καταγράφουν πορεία συρρίκνωσης προς όφελος των πολιτικών αντιπάλων του.
Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πως «η δημοσκοπική υπεροχή του ΠΑΣΟΚ είναι ένα πράγμα. Η ψήφος στις 4 Οκτωβρίου είναι το σημαντικό» και τόνισε πως τα στελέχη του Κινήματος σε όλη τη χώρα έχουν εντολή να μην εφησυχάζουν.
Όπως είναι λογικό οι νέες μετρήσεις έχουν σημάνει «συναγερμό» στην Ιπποκράτους, τα στελέχη της οποίας αναζητούν τρόπους να συγκρατήσουν αυτή την αλλαγή στο πολιτικό κλίμα, που καταγράφουν οι τελευταίες μετρήσεις.
Προς την κατεύθυνση αυτή, χθες ο κ. Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγόρησε ότι «επιχειρεί να φοβίσει τον κόσμο. Επιχειρεί να τον φοβίσει για τους φόρους, για τα εισοδήματά του, επιχειρεί να τον φοβίσει για τα εθνικά θέματα».