Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2009

Το ΠΑΣΟΚ είναι 6 χρόνια χωρίς βουλευτή στο πρώτο λιμάνι της χώρας….

Ενώ η χώρα βρίσκετε σε φάση αλλαγής, και οι πολίτες απεγνωσμένα ψάχνουν να δουν μια ακτίνα φωτός στο πολιτικό μας σύστημα, οι πληροφορίες ότι ο Κώστας Σημίτης (υπενθυμίζουμε πρώην πρωθυπουργός) "ψάχνεται" να εμπλακεί πάλι στις λίστες του ΠΑΣΟΚ (ως αντίστοιχος Μητσοτάκης) μας εξοργίζει ακόμα μία φορά..
Σαν να μην καταδίκασαν ποτέ οι πολίτες την πολιτική του, και πάνω που η προοδευτική παράταξη βρίσκει βηματισμό… διεκδικεί και ρόλο… κρίμα… τόσο εξουσιομανής???... να θέλει ντε και καλά να γίνει "βουλευτάκος?"… Αν και λίγο βόρειοι εμείς μαθαίνουμε ότι οι οργανώσεις βράζουν εναντίον του, μιας και το ΠΑΣΟΚ είναι 6 χρόνια χωρίς βουλευτή στο πρώτο λιμάνι της χώρας…. Και από ευγένεια περίμεναν να τελειώσει και αυτή του η θητεία.... Αν όμως επιμείνει ξανά….(από ότι μας λένε τα συντρόφια κάτω στον Πειραιά στα καμίνια.. που λέει και το τραγούδι) δεν είναι βέβαιο ότι δεν θα δείξουν δημοσίως την δυσαρέσκεια τους….
Ομάδα πολιτών 3 Σεπτέμβρη
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

1 σχόλιο:

elate είπε...

Με 4 χρονια διακυβερνηση - ΧΩΡΙΣ τους παλαιοΠΑΣΟΚους που ψηφιζαν Τσοβολα, και με ΣΥΝ, ΚΚΕ και ΔΗΚΚΙ στα αριστερα, ο Σημιτης ειχε άνοδο στα ποσοστά του, και 43,8 % (ΣΑΡΑΝΤΑΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑ ΟΚΤΩ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ)

Για οσους λοιπον εφευρίσκουν "δημοσκοπησεις" και "δημοτικότητες" για να κοψουν ποδια και προσωπα, το προβλημα σας λεγεται «δυσαριθμησία».

Ενα 13% καθεται σπίτι του. Κι ας εχει μεσολαβήσει η χειρότερη κυβερνηση από τη μεταπολίτευση. Και σπίτι του θα μεινει, όπως προφανώς επιθυμείτε διακαώς.

Το ΓΑΠ λυπάμαι, που θα πρέπει να σας λουστεί.