Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2009

Η γρίπη των χοίρων: Το «όπλο» της γενοκτονίας των λαών...

Από τον Θύμιο Παπανικολάου (press-gr)

Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο τρομοκρατικό, νεοταξικό «όπλο» πανικού και εξόντωσης των λαών: Στη «γρίπη των χοίρων» και στη δικτατορία των εμβολιασμών. Απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα η Ελλάδα έχει επιλεχτεί, μία από τις χώρες «πειραματόζωα». Μία από τις χώρες που θα επιβληθεί δικτατορικά ο εμβολιασμός, δηλαδή η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ μας.
Η επίθεση εναντίον της χώρας μας έχει πάρει διαστάσεις «πανδημίας». Συνδυασμένη και πολυεδρική: Από το άνοιγμα όλων των «εθνικών μετώπων», τον λαθρομεταναστευτικό εφιάλτη και τα «τάγματα εφόδου» του πλανητικού φασισμού, μέχρι την ολοκληρωτική κατεδάφιση των ιστορικών και πολιτισμικών μας κατακτήσεων. Μέχρι την πλήρη αποδόμηση της Σκέψης, της Ιστορίας και της Τέχνης.
Σε όλα τα παραπάνω τα εφιαλτικά προστίθεται τώρα και το νέο τρομοκρατικό όπλο της πανδημίας και των εμβολιασμών: Η νεοταξική δικτατορία του τρόμου και της γενοκτονίας μας. Πρέπει να αντιδράσουμε όλοι και να μην υποταχθούμε σε αυτό τον τρόμο, στη γενοκτονία μας.
Επειδή το ζήτημα είναι πάρα πολύ σοβαρό θα φτιάξουμε ένα «φάκελο» συλλογής κειμένων πάνω σε αυτήν την απάτη της «γρίπης» και στον εφιάλτη των εμβολιασμών. Θα παρθούνε και συγκεκριμένες πρακτικές πρωτοβουλίες ενημέρωσης και αγώνα…
Αρχίζουμε με τα παρακάτω:
Το παραμύθι της "ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ": Η Βιομηχανία Τρόμου http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3344
Θέμα: πανδημία κέρδους http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=3548
«Γρίπη των Χοίρων» τα Δικτατορικά Μέτρα της ΝΤΠ; http://www.patari.org/forum/viewtopic.php?t=662

Διαβάστε σχετικά:
Τρίτη, 28 Απριλίου 2009
"Γρίπη της Β. Αμερικής" και ΟΧΙ των "χοίρων" ...
Πέμπτη, 30 Απριλίου 2009
AΠΟ ΤΗN AΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ
Κυριακή, 3 Μαΐου 2009
"Ιος ΚΥΡΙΑΚΗΣ": ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΗ ΓΡΙΠΗ ΤΟΥ 1976
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To 1976 μετά από εκατομμύρια ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ εμβόλια για γρίπη των χοίρων στις ΗΠΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ νεκρούς και ΧΙΛΙΑΔΕΣ παράλυτους από αυτά, οι εμβολιασμοί σταμάτησαν...
ΔΕΝ έγινε ΚΑΜΙΑ πανδημία τότε ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε κατά τις πρόσφατες προπαγάνδες SARS-γρίπης πουλιών, παρά επιδημίες ΚΕΡΔΟΜΑΝΩΝ και θυμάτων τους...
ΚΑΙ το 1918 τα περισσότερα ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΜΕΝΑ θύματα ήταν από το εμβόλιο, ενώ στην Ελλάδα, που δεν έφτασε, γλίτωσε ο κόσμος. ΟΧΙ παιδιά-πειραματόζωα!!!
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπογράφει για αποζημίωση λόγω βλαβών από εμβόλια.... Γι΄αυτό σε πολλές χώρες ΔΕΝ είναι υποχρεωτικά. Εμπιστεύεστε τους κερδομανείς, που με τη συνταγομανία τους έκαναν πιο ανθεκτικά τα μικρόβια;

Σε ΟΛΟΝ τον πλανήτη ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ για ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, άραγε με ...εμβόλια ή με ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ έφτασαν και ξεπέρασαν τα 100 χρόνια ζωής; ΓΙΑΤΙ δεν αρρωσταίνουν όλοι στις επιδημίες που προκαλούνται είτε από εξουθένωση είτε από εμβόλια;;; ΓΙΑΤΙ δε μας λένε με πόσο και από τι κατεστραμμένο ανοσοποιητικό νοσηλεύονται άτυχοι γριπιασμένοι; ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕ τα ΤΣΙΓΑΡΑ,, τα ΠΟΤΑ και τα ΞΕΝΥΧΤΙΑ, γιατί ΚΛΕΙΝΟΥΝ τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ τα ΣΠΙΤΙΑ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕ!
Κερδοσκοπικά εκβιαστικά εμβόλια: ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
http://www.youtube.com/watch?v=uW8ulLgXmyA

Ειρήνη Βούλγαρη είπε...

Παιδιά είναι τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών αλλά κι ίσως και κάτι πολύ χειρότερο. Πολλοί διευθυντές φαρμακοβιομηχανιών είναι στην Βilderberg. Από την τελευταία διάσκεψη της ακατονόμαστης Λέσχης όπου ήταν και η Μπακογιάννη, Διαμαντοπούλου, ο Παπαθανασίου κι ο Αλογοσκούφης λέγεται από διαρρεύσαντα σχόλια που διάβασα σε μπλογκ ότι η ατζέντα ήταν να γίνει πάση θυσία παγκόσμιο υπουργείο υγείας και παγκόσμιο υπουργείο οικονομίας με ταχύτατες διαδικασίες που θα παρακάμψουν τις εθνικές νομοθεσίες και θα επιβληθούν μέσω του ΠΟΥ και των απανταχού Υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας. Βέβαια δεν ξέρω αν αληθεύει. Πάντως τώρα που τους αποκαλύψαμε υποχώρησαν κακήν κακώς. Ίσως και να μετράνε τα αντανακλαστικά μας και την νοημοσύνη μας. Όταν ανακηρύσσουν πανδημία επιπέδου 6 που νοείται όταν έχουν υπάρξει 1.800.000 νεκροί και δεν τους μουντζώνουμε, τότε σου λέει ότι είμαστε χαζοί και δεν καταλαβαίνουμε, οπότε αυτοί μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να φοβούνται ότι θα αντιδράσουμε. Θυμόσαστε τι έλεγε για υποχρεωτικούς εμβολιασμους ο ΑΒραμόπουλος και τι λέει τώρα; Ειρήνη (Αν θέλετε διαβάστε και τα δικά μου σχετικά στo μπλογκ μου:
http://theses8.weebly.com

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου, Ειρήνη μου, ότι για όλη αυτή η χαζή ιστορία με την γρίππη φταίνε οι Illuminati.

Διαβολική σύμπτωση: η πανδημία ξεκίνησε την επομένη της συνέλευσης της υπερπλανητικής μαφίας στον Αστέρα της Βουλιαγμένης.

Το Μεξικό και πιο συγκεκριμένα η πολιτεία Oaxaca επιλέχτηκε από τους Illuminati ως «σημείο εκκίνησης» της πανδημίας. Άλλωστε αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού τα ανθρωπόμορφα τέρατα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είχαν συμπεριλάβει την χώρα αυτή της Κεντρικής Αμερικής στην ατζέντα τους από το 2005 προκειμένου να φέρουν εις πέραν το μακιαβελικό τους σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία!

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι ο ιός-φονιάς παρασκευάστηκε στα εργαστήρια της πολυεθνικής φαρμακοβιομηχανίας Baxter, γεγονός που ώθησε την Αυστριακή δημοσιογράφο Jane Bürgermeister να κάνει ανοιχτά λόγο για «βιοτρομοκρατία».

Η κ. Bürgermeister υποστηρίζει ότι η φαρμακευτική εταιρεία Baxter έστειλε με πλοία 72 κιλά από αυτόν τον «ιό», σε διάφορες γωνιές του κόσμου, προκειμένου να ξεκινήσει το «πανηγύρι», προσθέτοντας δε πως έχει αποδείξεις ότι το εμβόλιο για τον νέο ιο πατενταρίστηκε από την Baxter το 2007, πολύ πριν γίνει γνωστός ο ίδιος ο ιός. «Η Μητέρα-Φύση δεν αναμιγνύει πτηνά, χοίρους και τρεις διαφορετικούς ιούς της γρίπης του ανθρώπου, σε έναν ιό», λέει η δημοσιογράφος που, λίγο μετά την κατάθεση της μήνυσης, βρέθηκε χωρίς εργασία.

Η Baxter παρασκεύασε 72 κιλά υλικό εμβολιασμών, το οποίο επιμολύνθηκε με ζωντανούς ιούς γρίπης των πτηνών, που προερχόταν από εργαστήρια του ΠΟΥ. Ακολούθως διατέθηκε το υλικό αυτό σε 16 εργαστήρια, σε 3 γειτονικές χώρες. Σύμφωνα με έκθεση του περιοδικού Times of India, στις 6 Μαρτίου 2009 η Baxter προκάλεσε κατ΄αυτό τον τρόπο μία παγκόσμια πανδημία.

Η Αυστριακή δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στόχο των κυβερνήσεων, οργανισμών και φαρμακευτικών αποτελεί η μαζική γενοκτονία του αμερικανικού λαού, με την απελευθέρωση ενός θανατηφόρου ιού, και η θέσπιση προγραμμάτων υποχρεωτικού εμβολιασμού. Μάλιστα κάνει λόγο για «παγκόσμιο εγκληματικό συνδικάτο» που χειραγωγεί οργανισμούς ενώ χρηματοδοτεί την ανάπτυξη, κατασκευή και απελευθέρωση τεχνητών ιών προκειμένου να δικαιολογήσει τους μαζικούς εμβολιασμούς. Τέλος, θεωρεί ότι αυτός ο «εγκληματικός πυρήνας» εμπλέκεται και με τη πεφωτισμένη Λέσχη Bilderberg.

Στην μήνυσή της αναφέρει ότι ο εγκληματικός αυτός πυρήνας έχει σχέσεις και την Αμερικανική Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, FEMA , η οποία έχει δημιουργήσει υπόγειες βάσεις και τεράστια μαζικά νεκροταφεία σε τουλάχιστον δύο πολιτείες των ΗΠΑ, σύμφωνα με το Infowars, αλλά και το Ίδρυμα Rockfeller, βασικός χρηματοδότης του ΟΗΕ και ΠΟΥ.