Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009

3 χρόνια εμπάργκο σε τρόφιμα, φάρμακα, νερό, καύσιμα… απαγόρευση καλλιέργειας γης και ψαρέματος και μια νέα δολοφονία αθώου ψαρά στη Γάζα

Η ισραηλινή τρομοκρατία κτύπησε εκ νέου χθες.
Ένας ψαράς, ο Mohammad Nadi Al-‘Attar, προσπάθησε με την ψαρόβαρκα να βγει στη θάλασσα αναζητώντας λίγη τροφή…
Το πολεμικό ναυτικό του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος κομμάτιασε την ψαρόβαρκα και το πτώμα μεταφέρθηκε από τους φίλους του στο νοσοκομείο Kamal ‘Adwan.
Ας δούμε στο βίντεο του φίλου Βίκ, πως οι τρομοκράτες ναζί αντιμετωπίζουν τους ψαράδες της Γάζας κι ας σκεφτούμε πόσο υποκριτές και κάλπικοι είναι οι «πολιτισμένοι» και «δημοκράτες» πολιτικοί της Ε.Ε., που σιωπούν μπροστά στο έγκλημα και στηρίζουν τρομοκράτες.

Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This