Τον Ελληνικό Στρατό τον έχουν τιμήσει με τις υπηρεσίες του αξιόλογοι αξιωματικοί, σε περιόδους μάλιστα σοβαρων κρίσεων. Μάλιστα οφείλω να πώ ότι μέσα στις τάξεις του στρατού υπάρχουν πάρα πολλοί αξίόλογοι επιστήμονες γιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα αστρατευμένα μας παιδιά με αυταπάρνηση και αγάπη γι αυτά. Πολλές φορές εγώ ο ίδιος έχω ακούσει μαρτυρίες συμπολιτών μας για την άρτια επαγγελματικής τους κατάρτιση και τις υψηλού επιπέδου ιατρικές φορντίδες πολλών στρατιωτικών γιατρών.
Ομως πάντα δυστυχώς υπάρχουν και οι εξαιρέσεις.Υπάρχουν στρατιωτικοί γιατροί που νομίζουν ότι βρίσκονται στο τσιφλίκι του πατέρα τους και μπορεί τον αυστηρό χαρακτήρα και πειθαρχία του στρατού μπορούν να τον εφαρμόζουν στα θέματα υγείας των στρατιωτών.
Δυστυχώς όρισμένοι πιστευουν ότι...μπορεί με την επιβολή της αυστηρότητας, πρέπει να αποτρέπουν φαντάρο στο να προχωρήσει σε αναγκαία επέμβαση.
- Ποιός γιατρός είναι αυτός που έχει το δικαίωμα να λέιε σε φαντάρο, "γιατί ήλθες εδώ, άν είναι να σου δώσω αναβολή και να κάνεις έξω την επέμβαση" όταν μάλιστα είναι επέμβαση ρουτίνας;
Η συνέχεια στο press-gr







1 σχόλια:
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ Η ΠΑΘΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ `Η ΕΝΕΚΑ ΑΥΤΗΣ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ
Δημοσίευση σχολίου