Πέμπτη, 23 Απριλίου 2009

141 νεοπροσληφθέντες στην ΚΥΠ. «Αξιοκρατικά»… αλλά το παρακρατικό των 21 επιπλέον πως αιτιολογείται;


Η προκήρυξη της ΚΥΠ, που μάλιστα υπογράφει ο υπουργός "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ" Συνταγματικού (μάλλον Παρακρατικού) Δικαίου, προκήρυσσε 120 προσλήψεις…
Χθες ορκίστηκαν 141… Δηλαδή 21 επιπλέον…
Τώρα τι ψάχνουμε… ψύλλους στ’ άχυρα…
Οι επιπλέον 21 είχαν μεγαλύτερο «δόντι» απ’ αυτό που εκτιμούσαν τα τσακάλια της ΚΥΠ, που επέλεγαν τη σπουδαιότητα των «προσόντων» κι έτσι τι να κάνουν, πρόσθεσαν άλλους 21 για ικανοποίηση των έξαλλων υπουργών και βουλευτών, των οποίων οι εκλεκτοί δεν ήταν στο μαγικό νούμερο των 120…
Θα μας πείτε «σπουδαία τα λάχανα»…
Όμως, η σημαντικές ειδήσεις είναι δύο:
1. Τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε από να γίνει η ορκωμοσία 21 Απρίλη 2009. Η «αλλαγή» την ημερομηνίας ορκωμοσίας δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Οι «σκληροί» δεξιοί επέμεναν ότι δεν μπορούν να καθορίζουν τα κομμούνια την ιστορική διαδρομή της ευαγούς υπηρεσίας. Οι «ήπιοι» δεξιοί αντέτειναν ότι δεν είναι ώρα για νέα προβλήματα στον Καραμανλή. Τελικώς κατέληξαν σε συναινετική λύση, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι: 22 Απρίλη, μια μέρα μετά την μεγάλη επέτειο!
2. Ο Παναγιώτης Αλυφαντής, σημερινός Υποδιοικητής της ΚΥΠ, που αποκαλύψαμε τον ρόλο του ως υπερασπιστή της αμερικανικής πρεσβείας (17 Νοέμβρη 1975), επιβεβαίωσε πλήρως την αποκάλυψή μας (και με πολλές φωτογραφίες…), αλλά τόλμησε να πει ότι «βρέθηκε στην αμερικάνικη πρεσβεία για να πανηγυρίσει την πτώση της χούντας»!!!
Αγαπητέ Παναγιώτη, δεν μπορεί να σε ξεπλύνει ο παντός καιρού συνδικαλιστής… ξέρεις… σε ακολουθεί παντού και η ημερομηνία που εσύ προσλήφθηκες στην ΚΥΠ: 24 Απρίλη 1967!
Σε προσλάβανε τη δεύτερη ημέρα του πραξικοπήματος!
Τυχαία; Μήπως τους γνώριζες και ήσουν φίλος με κάποιους στην διάρκεια της «φοιτητικής» σου δραστηριότητας;
Ρωτάμε, απλά για να γνωρίζουμε… δεν υπονοούμε τίποτα…
"Πάντως εμείς θα τους αντισταθούμε.
Όποιοι κι αν είναι.
Όσο δυνατοί κι αν είναι"
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι,
Θαυμάζω το κουράγιο σας!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους ο "καταλληλότερος" έβαλε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Αναφέρομαι σ' αυτό το "εκλεκτό" "πρόσωπο" με το επίθετο Νταούλας.
Εχει όπως κάθε παραδοσιακός δεξιός βαθιά ριζωμένες μέσα του τις αρχές των καταδοτών της γερμανικής κατοχής, της χούντας και της περιόδου "σεμνά και ταπεινά".
Ε! κάπου-κάπου αυτές τις αρχές τις βγάζει σε κανέναν κομματικό αντίπαλο ή μή υποτακτικό σύντροφό του της περιοοχής του."Εκλεκτό" κουμάσι τον γνωρίουν καλά στο χωριό του.
Επιτέλους βρέθηκε η κατάλληλη θέση για τον κατάλληλο άνθρωπο με τις κατάλληλες ικανότητες....να αποκατασταθεί το παιδί αλλά τι φταίνε αυτοί με τους οποίους θα ασχοληθεί στα πλαίσια βέβαια των καθηκόντων του και των αρχών που το διέπουν !!!!!!!!!!!