Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2009

George Galloway, ο άγγλος σοσιαλιστής βουλευτής προς τη δύση: «ενοχοποιήστε με για την υποστήριξή μου στην κυβέρνηση της Χαμάς»

Ο δημοκρατικά εκλεγμένος πρωθυπουργός των Παλαιστινίων Ismail Haniyah, δέχτηκε στο σπίτι του στη Γάζα αντιπροσωπεία του κονβόι "Viva Palestina", με επικεφαλής τον άγγλο βουλευτή George Galloway.
Ο πρωθυπουργός των Παλαιστινίων έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση στην τηλεόραση "Al-Aqsa”, από την επιχείρηση εθνοκάθαρσης των ισραηλινών, εμφανιζόμενος ν’ αγκαλιάζει τον άγγλο βουλευτή και να του παραδίδει Παλαιστινιακό διαβατήριο και την Παλαιστινιακή υπηκοότητα.
Το κονβόι που είχε ξεκινήσει στις 14 Φλεβάρη από το Λονδίνο, έσπασε τον αποκλεισμό της Γάζας και μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια (
τρόφιμα, φάρμακα και 25 χιλιάδες στερλίνες).
Μετά τη συνάντηση ο άγγλος σοσιαλιστής βουλευτής προκάλεσε ολόκληρο το δυτικό κόσμο, που υποστηρίζει ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ (ακόμη και μετά τη ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ) τον αποκλεισμό της Γάζας από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, να τον ενοχοποιήσει για την υποστήριξή του στη νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Χαμάς.


Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: