Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2009

Το «Εργατικό Κόμμα του Ισραήλ», του αντιπροέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Εχούντ Μπαράκ, συμμετέχει στην ακροδεξιά κυβέρνηση!

Το Εργατικό Κόμμα του Ισραήλ, με ηγέτη τον Εχούντ Μπαράκ (Ehud Barak), αντιπρόεδρο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αποφάσισε να συμμετέχει στην ακροδεξιά κυβέρνηση του Ισραήλ υπό την πρωθυπουργία του νεοφασίστα Μπενιαμίν Νεταανιάχου (Benjamin Netanyahu) και νέο-ναζιστικών ισραηλινών κομμάτων (βλέπε: Εκλογές στο Ισραήλ: νίκη της δεξιάς και της τρομοκρατίας).
Την πρόταση, για συνεργασία ακροδεξιάς και Εργατικού Κόμματος, κατέθεσε στο συνέδριο του κόμματος ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Εχούντ Μπαράκ, συγκέντρωσε το 57,9% των συνέδρων και αποτέλεσε ήττα της λεγόμενης κεντροαριστερής τάσης του κόμματος.
Η εθνική συναίνεση και συνεννόηση μεταξύ ακροδεξιάς και λεγόμενης κεντροαριστεράς, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή Talal Oke, έχει ως κοινό την θέση τους για μια οριστική πολεμική επιχείρηση για την εξαφάνιση της Γάζας.
Εμείς τι να προσθέσουμε;
Τα αυγά και τα πασχάλια εξαφανίζονται για την ευρωπαϊκή κι όχι μόνον, αριστερά!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλορίζικη η «νέα» κυβέρνηση εθνικής ενότητας του Ισραήλ, για να εξολοθρεύσουν τους παλαιστίνιους!
Και στα δικά μας παιδιά!

σίβυλλα είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ 11
Ο σοσιαλ-δολοφόνος «σύντροφος» Εχούντ, που πάει παντού, θα «διδάξει νέο-πατριωτισμό» στο Λικούντ, ή απλά το 57% των εργατικών πάσχει από «κρατισμό», όπως και… κάποιοι άλλοι;
(http://deltio11.blogspot.com/2009/03/blog-post_423.html)