Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009

Έλυσαν το πρόβλημα ταυτίζοντας το σπάσιμο βιτρινών με την τρομοκρατία!

Σήμερα το πρωί, παρακολουθούμε αυτή την ώρα στο mega μια συζήτηση που δίνει από μόνη της την απάντηση για την «εγκληματικότητα» αυτών που τα έσπασαν στο Κολωνάκι.
Στη συζήτηση συμμετείχαν, πέραν των γνωστών δημοσιογράφων, ο κ. Χρυσοχοϊδης και ο αξιότιμος κ. Βουλγαράκης.
Διαπιστώσεις:
Πλήρης συναίνεση, πέρα από τυπικές αντιπολιτευτικές κορώνες, για την αναγκαιότητα καταστολής…
Να φωνάξουμε κάποιους ξένους, μας πρότεινε τη λύση ο κύριος Χρυσοχοϊδης… κι αλλά που δεν ήθελε, σιωπώντας ο Βουλγαράκης…
Κι αφού αναπαρήγαγαν ως αποκλειστική και σημαντική είδηση, το θέμα που είχε αναρτήσει και το ΠΡΕΖΑ TV, την Παρασκευή 13/3/09 (9:55 πμ), για την οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ... κάπου εκεί ενδιάμεσα… σε κλίμα πλήρους εθνικής συνεννόησης και συναίνεσης… ο κύριος Βουλγαράκης τα είπε ΟΛΑ!
Μεταξύ άλλων, ως σοβαρός αναλυτής της μαρξιστικής αριστεράς, μίλησε για το κοινωνικό πρόβλημα των χαμηλόμισθων… των ανέργων… την απελπισία τους… ως μια άλλη κοινωνική αιτία της εγκληματικότητας των νεαρών που τα σπάνε!
Κύριοι… μόνο και μόνο που βγαίνει στα παράθυρα η φάτσα του Βουλγαράκη, σ’ όλους όσους παρακολουθούν τον χαμογελαστό «πολιτικό» και ζουν στις συνθήκες εξαθλίωσης που περιγράφει με στόμφο ακαδημαϊκού δασκάλου, χάνεται από τα μάτια τους η ευχάριστη συζήτηση, γεμάτη χαμόγελα και χαριεντισμούς, των δύο πολιτικών ανδρών που στρατεύτηκαν στη δίωξη της «τρομοκρατίας», και τι βλέπουν;
- Μια επανάληψη: Βουλγαράκης και Χρυσοχοΐδης... Τα ...φτωχαδάκια μίλησαν για την ακρίβεια! Έλεος... (Press-gr, 5 Μάρτη 2009)
- Την οικογένεια Βουλγαράκη-Πελέκη, που έλεγε, μάλιστα χωρίς κουκούλες στα τηλεοπτικά παράθυρα, ότι δεν πήραν δραχμή και βρέθηκαν με 5,5 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς να το έχει δηλώσει ούτε στο πόθεν έσχες της βουλής ο αθεόφοβος) και δεν έχουν ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ!
- Το πλιάτσικο «Ο κοινός λογαριασμός του ζεύγους Βουλγαράκη–Πελέκη του Γ. Βουλγαράκη και της Αικ. Πελέκη πιστώθηκε τα τελευταία 3 χρόνια -δηλαδή, τη χρονική περίοδο κατά την οποία ο Γ. Βουλγαράκης ήταν υπουργός- με 5,5 εκατομμύρια ευρώ.» (anything-but-nd)
- Τις δηλώσεις για τις offshore, που έγιναν για να γλιτώσει τη φορολογία η οικογένεια Πελέκη-Βουλγαράκη, κι όλο αυτό γιατί είχαν ανάγκες για τα παιδιά τους… (Για τα παιδιά τους, οι οικογένειες Βουλγαράκη-Πελέκη… Τα παιδιά στους δρόμους, χωρίς μέλλον είναι μούλικα;)
…ο πολίτης, ο απελπισμένος νέος, ο άνεργος, ο μαθητής, ο φοιτητής, ο συνταξιούχος, αυτά βλέπει, μαζί με εκατοντάδες σκάνδαλα, τις αδικίες, αλλά και τον καταλληλότερο της σεμνότητας και ταπεινότητας κι εκείνη τη γνωστή υπερηχητική ιατρική καριέρα, της κυρίας πρωθυπουργού, που διεκδικεί Νόμπελ ως «θηλυκή Αϊνστάιν της ιατρικής»!
Και… δυστυχώς… τον κύριο Χρυσοχοϊδη να υπερασπίζεται τον γνωστό τρομονόμο (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), χωρίς ένα ίχνος αυτοκριτικής…
Κύριοι της πλύσης εγκεφάλου μέσω τηλεπαραθύρων, πολιτικοί που πλουτίζετε πίνοντας το αίμα του λαού, το σπάσιμο καταστημάτων (βεβαίως απαράδεκτο και το εκμεταλλεύεται κατάλληλα η δεξιά για στροφή στην καταστολή και το συντηρητισμό) είναι δικό σας έργο!
Όταν δεν λειτουργεί η έστω αστική δημοκρατία, όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη, όταν η βουλή αθωώνει τους πολιτικούς κλέφτες, στην υπόθεση της στοάς βατοπεδίου, τι περιμένετε;
Κι εδώ η δημοκρατική αριστερή αντιπολίτευση έχει τις δικές της ευθύνες: πρέπει να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη!
Καμία συναίνεση με τη δεξιά, αλλά προτάσεις καινοτόμες, ριζοσπαστικές, με κοινωνικό χαρακτήρα, κι όχι καλυτέρευσης, ή εκσυγχρονιστικής ωραιοποίησης της δεξιάς πολιτικής!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: