Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Πας μη αμερικανοτσολιάς, τρομοκράτης… Οι “δημοκράτες” ΚΥΠατζήδες τι γνωρίζουν;

Αρνούνταν την είσοδο του Βαλυράκη στις ΗΠΑ...
... Κρατήθηκε επί ώρες στο αεροδρόμιο
Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης παρέμεινε επί ώρες κρατούμενος στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης. Ο κ. Βαλυράκης, όπως είπε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, βρισκόταν εν πτήση προς την Αμερική, όταν πληροφορήθηκε ότι η βίζα του δεν ισχύει και είχε ανακληθεί, ενώ είχε ισχύ έως το 2011.
Συνέπεια αυτής της ανάκλησης, ήταν ο πρώην βουλευτής να κρατηθεί από τις αρχές ασφαλείας επί ώρες. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο κ. Βαλυράκης βρίσκεται “στο στόχαστρο” αρχών ασφαλείας.
Ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν είχε καταγγείλει την υπηρεσία ασφάλειας του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” και την ΥΠΑ, γιατί ενώ είχε περάσει κανονικά από όλους τους ελέγχους, αναγκάστηκε να αποβιβαστεί από το αεροπλάνο για να περάσει ξεχωριστό - ατομικό έλεγχο.
Άσχετο;
- Τι δεν έχει επισημανθεί στη δράση του σημερινού παρακράτους. Πως ο Καραμανλής οργάνωσε το σημερινό παρακράτος! Ας θυμηθούμε…
- Απαιτείται η άμεση διερεύνηση ύποπτων μεθοδεύσεων ΕΥΠ και Εισαγγελίας Εφετών που παραβιάζουν συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα Ελλήνων πολιτών με ασυνήθιστα υπερβολικό αριθμό αναιτιολόγητων αιτήσεων παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων το τελευταίο χρονικό διάστημα (ΠΑΣΟΚ, 17 Δεκέμβρη 2008)
-
Η ΚΥΠ "απάντησε" στον Αλαβάνο, αλλά όχι ακόμη στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

Δεν υπάρχουν σχόλια: