Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2009

Δημοσιογραφική ΑΠΑΤΗ στην “Ελευθεροτυπία”! Τουλάχιστον, η έγκριτη εφημερίδα οφείλει μία απάντηση: παγίδευτηκε ή είναι στο «κόλπο»;

(κλικ στη φωτογραφία, για μεγένθυση)

Με τον εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο τίτλο «Αποστολή στη Γάζα. Ένας μαχητής της Χαμάς μιλάει στην “Ε”», διαβάσαμε στην έγκυρη «Ελευθεροτυπία» (7 Φλεβάρη 2009), το άρθρο της ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ, με τίτλο «ΑΜΠΟΥ ΖΑΜΑΛΙΜ Ο 28ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. “Ο Αμπάς είναι ανεπιθύμητος στη Γάζα...”».
Πέρασαν τρεις (3) ολόκληρες ημέρες και δεν είδαμε καμία αντίδραση από την ίδια την κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ, τη διεύθυνση της εφημερίδας, ή την ΕΣΗΕΑ και τα πειθαρχικά της όργανα.
Τι συμβαίνει;
Μία έγκριτη εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο-ΑΠΑΤΗ μιας κυρίας που επιεικώς θα εκτιμούσαμε ως μία δημοσιοκάφρο, προβοκάτορα, ή – δυστυχώς – κάτι… χειρότερο.
Είμαστε υπερβολικοί;
Είμαστε εμπαθείς;
Έχουμε κάποια σκοπιμότητα;
Τίποτα από όλα τα παραπάνω και επιπροσθέτως δεν γνωρίζουμε, ούτε έχουμε ξαναδιαβάσει άρθρο της εν λόγω κυρίας «δημοσιογράφου»…
Λοιπόν, ένα κείμενο που βρωμάει, όχι απλώς απάτη, αλλά διατεταγμένη υπηρεσία.
Πήρε πράγματι συνέντευξη αυτή η κυρία;
Όταν παίρνεις μία συνέντευξη, οφείλεις να έχεις και τα αποδεικτικά στοιχεία πως πρόκειται για μία υπαρκτή συνέντευξη. Σε αντίθετη περίπτωση, ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι μια μυθοπλασία (παραπλάνηση του μέσου που εργάζεσαι και του αναγνωστικού κοινού), δηλαδή μία ΑΠΑΤΗ!
Εμείς, στο άρθρο-συνέντευξη (sic) της κυρίας ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΔΑΜΑ, διαπιστώνουμε και τεκμηριώνουμε ΑΠΑΤΗ (για να μην μιλήσουμε για προβοκάτσια, ή ανάθεση έργου από το Ισραήλ), και αναμένουμε τόσο από την έγκριτη εφημερίδα, όσο και από την ΕΣΗΕΑ (δηλαδή από τους μαχητικούς δημοσιογράφους της ΕΣΗΕΑ), τη δική τους «παρέμβαση», διότι μ’ αυτό το «κείμενο» δυσφημίζονται ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι.
Λοιπόν… επειδή εμείς βρεθήκαμε στη Λωρίδα της Γάζας και μάλιστα στη διάρκεια των βομβαρδισμών… και ειδικότερα σε νοσοκομεία της Γάζας, όπως και σ’ εκείνο που υποτίθεται ότι πήρε τη «συνέντευξη» η κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ. Μάλιστα, σ’ αυτό το νοσοκομείο υπάρχει μια μόνιμη «ελληνική παρουσία»: μια πτέρυγά του έχει την ονομασία “Γιώργος Παπανδρέου” και φυσικά της διέφυγε… μιας και ο «στόχος» ήταν να συναντηθεί μέσα στο νοσοκομείο με μαχητή της Χαμάς, ζωσμένο με εκρηκτικά!
θού, Κύριε, φυλακήν τω στόματί μου…
Ας δούμε την απάτη, ελπίζοντας να είναι η τελευταία προβοκατόρικη πράξη δημοσιογράφου της χώρας μας κι ένα μάθημα για σοβαρές εφημερίδες…
1. Για να έχεις μπει στη Γάζα πρέπει να έχεις στο διαβατήριό σου σχετικές σφραγίδες εισόδου-εξόδου
2. Τα νοσοκομεία της Γάζας δεν είναι τεκέδες ή οίκοι ανοχής κι αν το έχεις επισκεφθεί, έχεις «πιστοποιημένα» την άδεια του διοικητή τους
3. Δεν υπάρχει ένοπλος φρουρός (ούτε με πιστολάκι), ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της Γάζας και ειδικότερα στο αναφερόμενο ως τόπος συνέντευξης μαχητή της χαμάς
Τι μας «λέει» στην «αποκλειστικότητά» της, μεταξύ πολλών η κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ και είναι πιστοποιημένα ΑΠΑΤΗ:
- βρήκε μέσα στο νοσοκομείο έναν μαχητή της “Χαμάς” («Συναντηθήκαμε στο Γενικό Νοσοκομείο της παλαιστινιακής πόλης Ράφα», που «…κρατάει ένα Καλάσνικοφ, …Σηκώνει την κουκούλα, τη διπλώνει δείχνοντας το πρόσωπό του, … Στη μέση του δεμένη η ζώνη με τα πυρομαχικά»)
Διαπιστώσεις:
- «Συμπτωματικά» πρόκειται για μια επανάληψη των όσων έχει κατά καιρούς δηλώσει η υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, η Μοσάντ και όλο το ναζιστικό σκυλολόι του σιωνιστικού καθεστώτος, για να δικαιολογήσουν τους βομβαρδισμούς νοσοκομείων και σχολείων: «Μαχητές της Χαμάς βρίσκονται σε νοσοκομεία και σχολεία…»
Όχι επειδή πρόκειται για καραμπινάτο ψέμα, όχι επειδή εμείς και πολλοί άλλοι δεν είδαμε κάτι τέτοιο, οφείλει να μας εξηγήσει το λόγο αυτής της γελοιότητας που έγραψε, διότι δεν θα το αφήσουμε έτσι και έχουμε τη μαρτυρία της διοίκησης του νοσοκομείου και γιατρών (Παλαιστινίων, Ελλήνων και άλλων ξένων)
- Η κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ μας «λέει» ότι μέσα στο νοσοκομείο έκανε τσιμπούσι με κρασί (sic) και τσιγάρα! «Ο Ζαμάλιμ ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας να μιλήσει. Απαντά αρνητικά στο κέρασμα για ένα ποτήρι κρασί, ένα τσιγάρο»
Το ότι βρήκε και έπινε - μάλιστα μέσα στο νοσοκομείο -, κρασί στη Ράφα, αρχικώς προκαλεί γέλιο ακόμη και σ’ αυτούς που δεν έχουν πάει στη Γάζα. Ο τελευταίος πολίτης ξέρει τι σημαίνει για τους μουσουλμάνους της Ράφας το κρασί και τα οινοπνευματώδη… Συνεπώς, δεν πήγε ποτέ εκεί, αλλά και δεν διάβασε – τουλάχιστον – για τις διατροφικές συνήθειες των κατοίκων της Ράφα. Μόνον αν είναι προβοκάτορας, ή υπό την επήρεια μέθης, θα μπορούσε κάποιος να γράψει ότι έπινε κρασί (και κάπνιζε) στη Γάζα. Το γεγονός μάλιστα, ότι αυτά συνέβησαν μέσα σε νοσοκομείο, ξεπερνάει την επιστημονική φαντασία και το συναντάς μόνον στα προπαγανδιστικά φυλλάδια της Μοσάντ.
«Η περιοχή ήταν ξέφραγο αμπέλι. Τους άρεσε μια γυναίκα, την απήγαγαν… αγαπάμε τη θυσία. Θέλω να πεθάνω, μ' αρέσει να γίνω καμικάζι…», εδώ υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα! Δεν μπορεί να είναι «συμπτωματική» η πιστή αντιγραφή φράσεων από τα φυλλάδια της Μοσάντ.
Η κυρία ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΜΑ οφείλει να πει την αλήθεια, για τις συνθήκες που της επέβαλαν να γράψει παραμύθια.
Οφείλει να έχει και να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τη συνάντηση-συνέντευξη (προς θεού, χωρίς να θιγεί το «δημοσιογραφικό απόρρητο»)…
Δηλαδή: βίζα εισόδου-εξόδου από τη Λωρίδα της Γάζας, την άδεια του Διευθυντή του νοσοκομείου, τη μαγνητοφώνηση της συνέντευξης και της μετάφρασης, και φυσικά τα μπουκάλια κρασιού που κατανάλωσε μέσα στο νοσοκομείο ενώ συνεντευξιαζόταν… (φυσικά δεν θα διαφημίσουμε την μάρκα οίνου που έπινε μέσα σε νοσοκομείο της Γάζας…)
Οι μαχητικοί δημοσιογράφοι στην ΕΣΗΕΑ οφείλουν να μιλήσουν και να μην σκεφτούν τη «συναδελφική αλληλεγγύη».
Το ναζιστικό καθεστώς του Ισραήλ ηττήθηκε στρατιωτικά και πολιτικά στη μαρτυρική Γάζα και δεν θα αναπληρώσει την ήττα με «στρατευμένους» δημοσιοκάφρους!
Αἰδώς Ἀργεῖοι!
Αναμένουμε, θα επανέλθουμε… μέχρι την αποκάλυψη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!

Άσχετο…
Συνέβη μία παρόμοια «κατάσταση», από την ίδια «δημοσιογράφο» (πάντα σε εισαγωγικά), σε παρόμοια αποστολή της στη βομβαρδιζόμενη Γιουγκοσλαβία από τα ΝΑΤΟϊκά γουρούνια;
Τότε… στοχοποιήθηκαν-ενοχοποιήθηκαν κάποιοι;
Έτσι, για την ιστορία κι όχι μόνον…
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

13 σχόλια:

tantoguanto είπε...

Κωλόφαρα δημοσιογράφοι.
Προσωπικά συνιστώ να μετανοήσετε.Ομως μετανοήσετε δεν μετανοήσετε,αν δεν σταματήσετε τις αβάντες στην εξουσία,τόσο στην πολιτική οσο και στην οικονομικοτραπεζική ειδικά τώρα που οι πολίτες ειναι σε απόγνωση,σε λίγο δεν θα έχετε που να σταθείτε ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εσείς κρυφό καμάρι ότι είστε τάτσι-μίτσι-κότσι με τους υπουργούς,τους μεγαλοκαρχαρίες.τους μεγαλοεκδότες και όλους τους μεγάλους γενικά.Ηγγικεν όμως η ώρα της κρίσεως.

Citypress-gr.admin είπε...

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

Πήγε Γάζα…
Είδε μαχητή αυτοκτονίας μέσα σε νοσοκομείο
Και… της είπε ότι ακριβώς λένε οι Ισραηλινοί για να δικαιολογήσουν την εισβολή…
Δεν βρωμάει, ΚΡΑΖΕΙ ο ρόλος της…

Ανώνυμος είπε...

Η Δαμα ειναι απο τις λιγες δημοσιογραφους με κοτσια.Περιγραφει ακριβως αυτα που ειδε ασχετα εαν αυτα δεν αρεσουν στους φασιστοσιμπιλακιδες.Θυμαστε τους κατευφυνομενους δημοσιογραφους της ελληνοσερβικης φιλιας,που μετεδιδαν απο το Παλε μονο οτι ελεγε ο Μπλαντις και οι υπολοιποι νεοναζι σερβοβοσνιοι.Εαν δεν εκαναν οτι τους ελεγαν δεν τους ξαναφηναν να επισκεφτουν την Βοσνια,με εντολη της Σερβικης πρεσβειας στην Αθηνα και του Συλλογου Ελληνοσερβικης φιλιας.Ομως καποια στιγμη ο προερος του συλλογου εσπασε και μιλιησε για τα εγκληματα των Σερβων που ειδε με τα ματια του και απο τοτε τον εφαγε το μαυρο σκοταδι.Αυτα για οσους πανε να δειξουν οτι η Δαμα ειναι κατευθηνομενη ξεχνωντας τα οργια που εχουν γινει στην Σερβια με τους Ελληνες δημοσιγραφους

ATHENA είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΑΜΑ... ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ?

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΑΡΘΡΟ?


ΠΑΩ ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΤΟ ΠΟΣΤ!

Ανώνυμος είπε...

θΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΘΑ ΜΑΝ ΗΤΑΝ ΧΡΓΣΗΜΟ.

nasosgr είπε...

O ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδημοσίευσε τη καταγγελία σου με τη σημείωση :

" Για ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ εικονική συνέντευξη με πολλά ερωτηματικά, η καταγγελία πρόκληση του Blog Σίβυλλα για δημοσιογράφο της Εφ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. "

Προσπάθησε στη συνέχεια να δώσει Link και σε άλλους Bloggers για αναδημοσίευση.

Το αποτέλεσμα το κρατάω για μένα . . . πάντα τις απογοητεύσεις για το πόσο ισχυρά είναι τα ΜΜΕ και ο φόβος των συναδέλφων Bloggers να τα βάλλουν μαζί τους ακόμη πιο απογοητευτικός ! ! !

Αυτοί που έχουν άποψη τόλμησαν και το αναδημοσίευσαν. . .

Είναι ένα κόστος και αυτό καταγράφεται και έχει τη αντίστοιχη αξιοπιστία για αυτούς που τολμούν να το κάνουν . . . Όπως και η αντίληψη κάποιων άλλων να σταθμίζουν και να υπολογίζουν κόστη !!!


Το δικό μου Blog, θα συνεχίζει να υπερασπίζεται την αλήθεια και την δεοντολογία, να αναδημοσιεύει και να στηρίζει έντιμους ανθρώπους όπως αξιολογεί και τη δική σου έντιμη γραφή.

Θα συνεχίσουμε έτσι με όση Αρετή και κουράγιο μπορεί ακόμη να διαθέτουμε και για όσο καιρό αυτό το blog μπορεί να αντέξει ακόμη αυτό το βάρος των "ισχυρών πιέσεων".

Συγχαρητήρια φίλε μου, που ΔΕΝ λυγίζεις μπροστά στο κόστος για να αναδεικνύεις και να υπερασπίζεις με αξιοθαύμαστη θέρμη την αλήθεια της άποψη σου.

Με εκτίμηση Νάσος

Ανώνυμος είπε...

Υπαρκτό πρόσωπο είναι η δημοσιογράφος. Διδάσκει και... διαχείριση κρίσεων υγείας στο μεταπτυχιακό Ιατρικής στο Αθήνησι. Διδάσκει λένε και στο Πάντειο.
Όλα τα καλά παιδιά βολεύονται.

ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα της με το καραβάνι αλληλεγγύης στην Αλβανία και τον Καπλάνι.
Λένε ότι έχει γράψει κείμενα από το Κόσοβο χωρίς να πατήσει εκεί.

Τα τελευταία χρόνια συνοδεύει αποστολές ΜΚΟ σε Λίβανο κλπ. και μετά γράφει για 'ο,τι "είδε" στην Ελευθεροτυπία.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΜΠΑΣΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ. ΟΚ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΑΛΛΑ ΕΔΩ, ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΕΕΤΕ ΛΑΘΟΣ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΗΤΑΝ ΖΩΣΜΕΝΟΣ ΜΕ "ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ" ΑΛΛΑ ΟΤΙ. "Στη μέση του δεμένη η ζώνη με τα πυρομαχικά"

ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ οχι ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!!!!ΔΗΛ ΣΦΑΙΡΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ.

ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΠΗΓΕ ΕΝΑΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΤΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;

ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;

Η ΤΟ ΟΤΙ Ο ΜΑΧΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ; ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΛΕΝΤ ΜΕΣΑΛ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ; ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ (ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ) ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΜΑΣ, ΒΛΕΠΕΤΕ.

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Ρίξε, ρίξε λάσπη (ανώνυμα πάντα) όλο και κάτι θα μείνει που έλεγε κι ο μακαρίτης ο Γκαίμπελς.

Είμαι συνάδελφος της Γεωργίας (ναι, είναι υπαρκτό πρόσωπο) και γνωρίζω πολύ καλά ότι ΠΗΓΕ στη Γάζα και έγραψε αυτά που ΕΙΔΕ και τίποτε λιγότερο ή περισσότερο.
Αυτά για Μοσάντ και σία να τα αφήσετε για τους ακροδεξιούς "πατριωτικούς" κύκλους που κωλοτρίβονται με πράκτορες και μετά τολμάνε να μιλάνε για πατρίδα, έθνος κτλ.

Λασπολόγε εθνικόφρονα Ανώνυμε, η Γεωργία ΔΕΝ διδάσκει στην Πάντειο ή πουθενά αλλού παρά βγάζει ΤΙΜΙΑ το ψωμί της ως (χαμηλόμισθη για την εμπειρία της) δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας, της εφημερίδας που σας πόνεσε πολύ επειδή έγραψε για τις βρωμιές σας κατά των μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα.

Επιπλέον, ναι έχει πάει επανειλημμένα και στο Κόσοβο και στις μειονοτικές περιοχές της νότιας Αλβανίας που λιμπίζεστε εσείς τα εθνίκια χωρίς να έχετε ιδέα τί παίζει εκεί.

Όσον αφορά στα καθάρματα που πλέξατε αυτή τη σκευωρία σε βάρος της Γεωργίας, πολύ σύντομα θα την πληρώσετε.
Με παραπομπή στο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για όσους είστε δημοσιοκάφροι (δικός σας ο όρος)
και με μηνύσεις για συκοφαντία
για όσους είστε απλώς εθνίκια συνοδοιπόροι.

Αργύρης

Ανώνυμος είπε...

Πες τα ρε Αργύρη (ή όπως πραγματικά σε λένε)!!
Όποιος διαφωνεί με την ελευθεροτυπία και τους δημοσιοκάφρους της, είναι φασίστας, εθνικόφρων και λιμπίζεται την Νότια Αλβανία. Α, ξέχασα, πλακώνει και λαθρομετανάστες όπου βρει, κατά προτίμηση στον Αγ.Παντελεήμονα.
Λοιπόν όποιος δεν ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες δεν έχει δικαίωμα να καταφέρεται εναντίον της δημοκρατικότατης ελευθεροτυπίας και των αμερόληπτων δημοσιογράφων της..
Τί μας είπες τώρα...

υ.γ. Αργύρη (λέμε τώρα για να έχεις ένα όνομα και να φαίνεται πιο πειστικό το σχόλιό σου)τον Γκαίμπελς τον έχετε μελετήσει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον εσείς..
Jacques Yves Cousteau

Ανώνυμος είπε...

Προς υπερασπιστές του λάθους;
Ή προς τους συμπαραστάτες της στημένης συνέντευξης και της κυρίας που απειλεί. Με ποιες πλάτες άραγε;
Δείτε λίγο αυτό:
http://israelyesgr.blogspot.com/
και βρέστε διαφορές στο άρθρο της Δάμα και της σιωνιστικής προπαγάνδας

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, αλλά ενημερωμένε... γιατί δεν φέρνει έναν γιατρό να πει ότι μέσα στο νοσοκομείο συνεντευξιαζόταν με ένοπλο και να κλείνει το θέμα;
Δηλαδή να ξεφτιλιστεί το σιβυλλα!