Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2008

Φασισταρά Καραμανλή, ακόμη και τον Αντώνη Καρρά;

Είδαμε στο “Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα”, ότι τα γουρούνια του φασίστα χοιροτρόφου (με κάθε σεβασμό στους χοιροτρόφους και τα συμπαθή γουρούνια), κτύπησαν τον Αντώνη Καρρά!
Φασισταρά Καραμανλή οφείλεις και κάποτε θα λογοδοτήσεις για την ενέργεια των μπάτσων σου!
Όταν ο φασίστας θείος σου, παρέα με τη Φρειδερίκη και τους «κολλητούς» του (
αυτό το έπιασες;) έπαιρνε τους καφέδες του στο Παρίσι, ο Αντώνης δραπέτευε με βάρκα στην Ιταλία, οργανωμένος στο ΠΑΚ και μετά μπροστάρης σε όλους τους λαϊκούς αγώνες.
Εσύ τι έκανες ξιπασμένε, ξεφτιλισμένε Καραμανλή; Και μην μας πεις ότι ήσουν μικρούλης…
Το αίμα στο χέρι του Αντώνη είναι η μεγαλύτερη προσβολή στους δημοκράτες και γι’ αυτό πρέπει να πληρώσεις ακριβά φασίστα Καραμανλή! Το κακόμοιρο ύφος σου στα «διαγγέλματα» που σου γράφουν δεν πείθει κανέναν! Ήσουν και παραμένεις γνήσιο τέκνο της δεξιάς και του παρακράτους!
Add To Facebook Add To Twitter Add To Yahoo Add To Reddit Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Stumble This

2 σχόλια:

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα είπε...

Εκεί, διάδοσέ το, όσο μπορείς. ΠΑΣΟΚος δεν είμαι και το ξέρεις αλλά για τον κύριο Αντώνη δεν μπορώ να αισθάνομαι παρά απέραντο σεβασμό.
Αλλά σιγά μην ντραπούν τα γουρούνια (με το συμπάθειο για τα χοιρινά)...

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα
Στείλε το άρθρο με emailΤύπωσε το άρθρο
Προπαγάνδα που δεν φοβίζει το ΚΚΕ χαρακτήρισε η Αλέκα Παπαρήγα την άποψη του Αλέκου Αλαβάνου για ταύτιση απόψεων στελεχών του ΚΚΕ με απόψεις που ακούγονται από τα στελέχη της ΝΔ, σχετικά με τα επεισόδια, ενώ απέρριψε την ερμηνεία περί εξέγερσης των νέων για τα επεισόδια των τελευταίων ημερών.

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τις έντονες επικρίσεις που διατύπωσαν ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές δηλώσεις της, ότι δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων, η κα Παπαρήγα είπε ότι τόσο η δική της δήλωση, όσο και η απάντηση του ΣΥΝ είναι συνηθισμένες, καθώς, όπως είπε, το ίδιο θέμα -αλλά πιο ήπια, γιατί ήταν άλλες οι συνθήκες- το είχε θέσει το ΚΚΕ και με τις περυσινές κινητοποιήσεις.

Το ΚΚΕ, είπε η κα Παπαρήγα, θέλει στις παρούσες συνθήκες να στρέψει τα πυρά στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που θέλουν να χτυπήσουν το λαϊκό κίνημα.

Επίσης, απαντώντας στον ΣΥΝ ότι το ΚΚΕ ταυτίζεται με τη ΝΔ, η κα Παπαρήγα είπε ότι δεν μας φοβίζει τέτοια προπαγάνδα και πρόσθεσε ότι το ΚΚΕ το χωρίζει χάος με την πολιτική της ΝΔ.

Παράλληλα, η κα Παπαρήγα εξαπέλυσε νέα επίθεση για την δράση των κουκουλοφόρων, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι κάτω από τις μάσκες θα βρει κάποιος όχι μόνο απογοητευμένους, αλλά και ανθρώπους που δεν συνιστούν νέο υποκείμενο του αγώνα, αλλά υποκείμενα.

Παράλληλα η γγ του ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που συνεδρίασε το μεσημέρι, αφού ασχολήθηκε με τις πολιτικές εξελίξεις και τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών, καλεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος σε εκλογική ετοιμότητα.

Η κα Παπαρήγα εξέφρασε την άποψη ότι η κυβέρνηση «δεν θα μπορέσει, όχι μόνο να εξαντλήσει την τετραετία, αλλά δεν θα μπορέσει κρατήσει για πολύ» και πρόσθεσε ότι αν η εκλογική αναμέτρηση έρθει νωρίτερα καλώς να έρθει, σημείωσε όμως ότι δεν θα αφήσουμε τους αγώνες για να κοιτάξουμε τις κάλπες, ενώ υπογράμμισε και την εκκρεμότητα που υπάρχει με την Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής.

Νωρίτερα, η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ χαιρέτισε τους νέους και τις νέες, μαθητές, φοιτητές, σπουδαστές, τους εργαζόμενους που από την πρώτη στιγμή ως σήμερα αντέδρασαν με μαζικές κινητοποιήσεις και καταλυτική διαμαρτυρία στην δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Για την δράση των κουκουλοφόρων η ΚΕ τονίζει ότι η τυφλή βία των κουκουλοφόρων «της οποίας γινόμαστε μάρτυρες μέσω των τηλεοπτικών κυρίως καναλιών, γίνεται προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί από το αστικό κράτος, την κυβέρνηση της ΝΔ, προκειμένου να ανακόψει το ογκούμενο κύμα δυσαρέσκειας και λαϊκής παρέμβασης που αναπτύσσεται».

Αναφέρει ακόμη ότι ο πυρήνας τους, έχει διαμορφωθεί στους κόλπους του κράτους, από θύλακες μέσα και έξω από την Ελλάδα και επί ΠΑΣΟΚ και επί ΝΔ, και όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, σε κάποια φάση είναι δυνατόν να ξεφύγουν και από τον έλεγχο των αρχικών εμπνευστών τους.

Η Κεντρική Επιτροπή επανέρχεται στην κριτική προς τον ΣΥΡΙΖΑ και αναφέρει ότι ιδιαίτερες ευθύνες επίσης έχουν όσοι δίνουν συγχωροχάρτι στην τυφλή βία των κουκουλοφόρων, προσπαθώντας να τους ταυτίσουν με αυθόρμητες ενέργειες αγανακτισμένων παιδιών, μαθητών.

Όσοι χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων, όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και μια ομάδα σύμμαχων προπαγανδιστών του από τα ΜΜΕ, αναφέρει η ΚΕ, επωμίζονται βαριά πολιτική ευθύνη. Εξ αντικειμένου με την πρακτική του στηρίζει σε βάρος του κινήματος μορφές δράσης που είναι ανοικτές και ευάλωτες στην διείσδυση των κρατικών μηχανισμών καταστολής, και άλλων υπηρεσιών και χαρακτηρίζει τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ «πολιτικό καιροσκοπισμό».